Trompetles in Leidschenveen

Privé Trompetles in Leidschenveen

Op zoek naar een goede en enthousiaste trompetleraar in de buurt van Leidschenveen? Je hebt gevonden wat je zoekt! Je krijgt privéles in een prettige omgeving. De persoonlijke sfeer en aandacht in de les maakt dat jij je direct op je gemak voelt. Neem contact op met de docent van je keuze en boek een proefles!

Muziek die jij mooi vindt!

Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop? Of houd je van heel veel soorten muziek? Beginner of gevorderd? Je kunt bij ons terecht voor advies en motiverende en inspirerende trompetlessen voor alle leeftijden! Ervaar verdieping, concentratie en ontspanning, terwijl jij je creativiteit ontwikkelt!

Trompetlessen bij jou thuis?

Bel of mail met een van de docenten op deze pagina voor trompetles bij jou aan huis in de omgeving van Leidschenveen.

Online trompetlessen?

Soms is het handig om online trompetlessen af te spreken. Neem contact op met een trompetleraar om de mogelijkheden bespreken.
De Leskaart van 10 trompetlessen biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met je docent. De leskaarten koop je direct bij je docent en wanneer de Leskaart vol is neem je gewoon een nieuwe!

Proefles trompet?

Meld je aan voor een proefles om een indruk te krijgen van de leslocatie, de mogelijkheden wat betreft lestijden en je wensen te bespreken. Het is voor de docent en voor jou belangrijk dat je een klik hebt. De proefles is de perfecte gelegenheid om even kennis te maken! Natuurlijk kun je ook een online proefles afspreken.

Trompet

Trompetlessen - jongeren en volwassenen - Den Haag en Amsterdam

Wil je trompet leren spelen en ben je een beginner of ben je een ervaren trompettist en heb je behoefte aan opbouwende feedback en nuttige tips en tricks?

Klassiek tot Disco!

Welke muziek je ook speelt; klassiek, jazz, pop, disco, bigband of salsa, je hebt een uitstekende techniek nodig. Zorg ervoor dat je embouchure in super conditie is en vooral ook blijft! Om dit te bereiken is regelmatig oefenen een must! Je krijgt effectieve oefeningen, leert een goede ademhalingstechniek en leert mondstuk-zoemen! Met jouw favoriete nummers, soloconcerten, orkestpartijen of de laatste hits werk je aan een gedegen basistechniek.

Effectief studeren

Drukke baan of veel te veel huiswerk van school? Leer effectief omgaan met je tijd en studeer kort en regelmatig!
Flexibiliteit is een voordeel van de Strippenkaart van 10 lessen. Lestijd op afspraak, je verliest nooit een les!

Trompetles in Leidschenveen

Zoek je een enthousiaste trompetleraar in de omgeving Leidschenveen? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé trompetles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je trompetleraar en neem contact op voor een proefles!