Trompetles

Muziekles van topmusici

Voor wie zijn de trompetlessen?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst trompetlessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en van een professionele en ervaren trompetleraar de fijne kneepjes van het vak wilt leren. Voor je trompetleraar is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Trompetlessen voor beginners

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen en ook geen algemene muzikale basis te hebben. Je leert het allemaal in je trompetles. Dus als je nog onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan gaat beginnen, kun je gewoon contact opnemen met een trompetleraar en beginnen met trompetles.

Trompetlessen voor meer gevorderden

Ook als je vroeger gespeeld hebt en de draad weer wilt oppakken, of regelmatig muziek maakt en merkt dat je trompettechniek aan een opfrisbeurt toe is, is het logisch dat je op zoek bent naar een echte trompetleraar die je verder helpt en inspireert. En dus komen we graag met jou in contact!

Waar vind je een leuke trompetleraar?

Via Vivaldi Music Lessons vind je deskundige enthousiaste musici, die naast optredens ook lesgeven. Bekijk de pagina van de trompetleraar waar je meer van wilt weten. Je kunt direct in contact komen met een trompetleraar om een proefles trompet te reserveren. All het contact, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Persoonlijk en flexibel!

Wat is het voordeel van privéles trompet?

Persoonlijke aandacht, tips en oefeningen op maat die precies aansluiten op waar jij mee bezig bent en wat jij wilt leren en ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken, je optimaal te kunnen verdiepen en alle ins en outs van trompet goed aan te leren en te verfijnen, ga je met jouw passie voor trompet dus het beste direct naar een ervaren trompetleraar. Een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond trompet kent en begrijpt en gespecialiseerd is het geven van privé trompetlessen.

Worden de trompetlessen in een muziekschool gegeven?

Vivaldi Music Lessons is geen muziekschool, maar een platform voor zelfstandige en hoog gekwalificeerde muziekdocenten. Vanwege de persoonlijke sfeer in je les worden de trompetlessen meestal bij de leraar thuis, of in zijn of haar studio gegeven.

Trompetles bij jou aan huis

Sommige docenten bieden de mogelijkheid van lessen bij jou thuis. Je trompetleraar bespreekt met jou of dit een optie is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Waarom is een proefles trompet belangrijk?

De klik met je trompetleraar is super belangrijk. Om je op je gemak te kunnen voelen tijdens je trompetles is een persoonlijke band met je docent prettig en is het belangrijk als je een match voelt. Het is soms fijn om je verhaal kwijt te kunnen en even uit je dagelijkse routine te stappen. Dat hoort er allemaal bij! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat. Lees hier hoe de leerlingen hun lessen ervaren!

Is de proefles trompet gratis?

De proefles trompet is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je trompetleraar en alles over repertoire, lestijden, lesprijzen, frequentie en leslocatie te bespreken. De proefles kost 25,-euro. Maar je krijgt de 25,- euro van de proefles terug als je een Strippenkaart met trompetlessen koopt.

Is trompetles duur?

De prijs voor een privé trompetles is markt conform. Het bedrag van de lessen komt geheel ten goede aan de docent bij wie je de Strippenkaarten koopt en afrekent. Hierin onderscheidt Vivaldi Music Lessons zich van de meeste platforms voor muzieklessen.

Strippenkaart met trompetlessen

De Strippenkaarten bieden de keus van 30 , 45 of 60 minuten per muziekles. Je hebt flexibiliteit om je trompetlessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment zijn of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je trompetleraar. Je koopt de lessen uitsluitend direct via je trompetleraar. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Misschien hanteert je trompetleraar een eigen samenstelling van de Strippenkaart. Kijk daarom altijd ook op het profiel van je docent naar de tarieven.

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Als je gaat beginnen met trompetlessen krijg je een algemene en gedegen (technische /muzikale) basis die direct verbonden is met je muzikale smaak. Vaak is je trompetleraar ook nog eens een specialist is in een bepaalde stijl. Dus ook als gevorderde trompetleerling kun je prima terecht om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen bij een expert in Klassieke muziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Trompetlessen cadeaugeven?

Misschien heb je een kennis, partner of familielid die heimelijk de lang gekoesterde wens heeft om met trompetlessen te beginnen, maar net een zetje in de rug nodig heeft om de stap te zetten! Wat is er leuker dan hierbij te helpen? Vivaldi Music Lessons biedt de mogelijkheid om direct bij een trompetleraar cadeaubon van 3 muzieklessen van 30 minuten te bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau, wat altijd in de smaak valt en waar veel gebruik van wordt gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over de Muziekles Cadeaubon.

Online trompetlessen

In sommige situaties kan het handig zijn om online trompetlessen te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland bent en je de feedback en input van je trompetleraar niet wilt onderbreken. Het kan ook voorkomen dat je docent een concertreis/ tournee maakt en middels online trompetlessen even met je verder gaat en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

Beginner and want to learn play the trumpet or fluegelhorn? Or are you a more advanced trumpet player and want to develop this jazzy, funky or beautiful classical sound?  Need some positive feedback and personalised tips? Sign up for a free trial lesson! Whether you play classical, jazz, pop, brass band or salsa music, you need a perfect condition and an excellent technique. In order to gain and keep a dynamic embouchure on the trumpet you'll learn a proper breathing technique, body awareness, buzzing ( purse your lips and then create a buzzing sound next to the mouthpiece) improvisation and reading music.

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer