Turks Zang

Muziekles van topmusici

Op zoek naar een goede en leuke zangdocent?

Op deze website vind je specialisten in het geven van zanglessen- en instrumentale muzieklessen. Wij zijn professionele, gediplomeerde ervaren musici met een passie voor lesgeven

Wat kun je verwachten?

Motiverende, op jou afgestemde zanglessen turkse muziek. Iedere les biedt praktische en theoretische informatie, creatieve tips en tricks, inspiratie, verdieping en nieuwe inzichten! We zorgen voor een ongedwongen sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat!

Zanglessen Turkse muziek voor beginners en gevorderden!

Of je net begint met muziek of juist meer ervaring hebt, en je wilt verdiepen in een bepaalde stijl; de muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal in je les.

Turks zangles aan huis?

Kies een docent en informeer naar de mogelijkheden van lessen bij jou thuis!

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je les samen met je docent. Leskaart vol? Neem een nieuwe!

Online zanglessen turkse muziek?

In sommige situaties kan het prettig zijn om online lessen af te spreken. Je kunt via deze site direct met een zangdocent contact opnemen en de mogelijkheden overleggen.

Proefles turks zang

Het is belangrijk dat je een klik hebt met je docent en dat je je prettig voelt bij de manier van lesgeven. De proefles is de perfecte manier om dit te ontdekken!

Turks Zang

Leer Turkse muziek door Zang!

Ben je opzoek naar Turkse zanglessen? Of in een van de vele talen uit de regio (Armeens, Koerdisch, Grieks). Wil je leren hoe je je stem goed gebruikt? Je favoriete muziek zingen is de beste motivatie en geeft je het meeste plezier. 

Wat kun je verwachten?

Je leert zangtechniek, improvisatie technieken, intervallen, modes, ornamenten en stilistische elementen. Geniet van het klassieke Turks-Ottomaanse repertoire, en ontwikkel  je creativiteit  vanuit de beproefde methodiek van de vocale Makam muziek.

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein