Turks Zang

Muziekles van topmusici

Op zoek naar een goede en leuke zangdocent?

Op deze website vind je specialisten in het geven van zanglessen en instrumentale muzieklessen. Wij zijn professionele en ervaren musici met een passie voor lesgeven.

Wat kun je verwachten?

Iedere turks zangles biedt praktische en theoretische informatie, creatieve tips en tricks, inspiratie en nieuwe inzichten! We houden van een ongedwongen en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.

Zanglessen Turkse muziek voor beginners en gevorderden

Of je onbekend bent met muziek en nog niet helemaal weet waar je eigenlijk aan begonnen bent, of juist meer ervaring hebt, en je wilt verdiepen in een bepaalde stijl en je vaardigheden en kennis wilt uitbouwen; de muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal in je les. Belangrijk voor je plezier en je motivatie!

Turks zangles aan huis

Kies een docent en informeer naar de mogelijkheden van lessen bij jou thuis.

Strippenkaart!

De Leskaart van 5 of 10 lessen biedt flexibiliteit en je maakt de afspraken voor je les samen met je docent. Leskaart vol? Neem een nieuwe! Flexibel en voordelig.

Online zanglessen turkse muziek

In sommige situaties kan het handig zijn om online lessen te volgen. Kom direct in contact met een docent om de mogelijkheden te bespreken.

Proefles turks zang

Het is belangrijk dat je een klik hebt met je docent, een beeld hebt van de leslocatie en dat je je prettig voelt bij de manier van lesgeven. De proefles is de perfecte manier om dit te ontdekken.

Turks Zang

Leer Turkse muziek door Zang!

Ben je opzoek naar Turkse zanglessen? Of in een van de vele talen uit de regio (Armeens, Koerdisch, Grieks). Wil je leren hoe je je stem goed gebruikt? Je favoriete muziek zingen is de beste motivatie en geeft je het meeste plezier. 

Wat kun je verwachten?

Je leert zangtechniek, improvisatie technieken, intervallen, modes, ornamenten en stilistische elementen. Geniet van het klassieke Turks-Ottomaanse repertoire, en ontwikkel  je creativiteit  vanuit de beproefde methodiek van de vocale Makam muziek.

 

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.