Ukuleleles in Den Haag Benoordenhout

Zoek je ukulelelessen in Den Haag Benoordenhout?

Gefeliciteerd! Je hebt een uitstekende ervaren ukeleleleraar in jouw buurt gevonden! Bekijk de pagina van de docent waar je meer van wilt weten en lees alle informatie over de ukulelelessen. Boek meteen een vrijblijvende proefles!

Privé ukuleleles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé ukulelelessen in of vlakbij Den Haag Benoordenhout helpen je om je doelen te bereiken. Je ukeleleleraar weet dat je met inspanning, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de ukulelelessen?

 • Kinderen
 • Jongeren
 • Volwassenen
 • Beginners tot vergevorderd

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest en voor het eerst ukulelelessen gaat nemen, of dat je vergevorderd bent en bij een ervaren ukeleleleraar je kennis van muziek wilt verbreden en je vaardigheden wilt perfectioneren. Voor je docent is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Ukulelelessen beginners en gevorderden in Den Haag Benoordenhout

  Passie voor muziek en met ukulelelessen beginnen? Je bent nooit te oud om je droom te volgen!

  Kies je ukeleleleraar in Den Haag Benoordenhout

  Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Kies een ukeleleleraar en kom direct in contact om een proefles te reserveren. Alle afspraken en de betaling van de lessen lopen via je docent. Persoonlijk en flexibel!

   Proefles ukulele in de buurt van Den Haag Benoordenhout

   De proefles kost 25,-euro voor 30 minuten priveles. Gratis proefles bij aanschaf van een Strippenkaart van 5 of 10 ukulelelessen.

   Ukulelelessen met een strippenkaart

   De Strippenkaarten met 5 of 10 ukulelelessen bieden flexibiliteit om je lessen af te spreken.  Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent. Gemakkelijk en persoonlijk! Een Strippenkaart met 10 ukulelelessen is het voordeligst!

   Ukuleleles aan huis in Den Haag Benoordenhout

   Op zoek naar een ukeleleleraar die bij jou aan huis komt in Den Haag Benoordenhout? Boek meteen je eerste ukuleleles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je ukulelelessen volgt? Boek een proefles.

   Online ukulelelessen

   Neem direct contact op met de ukeleleleraar van je keuze om online muzieklessen te volgen!

   Muziekles Cadeaubon met 3 ukulelelessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug  om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met ukulelelessen!

    Alle muzieksoorten!

    Klassieke muziek, Barokmuziek, Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer. Kies je ukeleleleraar en boek een proefles!

    Voordelen van privé ukuleleles voor volwassenen en kinderen in Den Haag Benoordenhout

    • gerichte en persoonlijke aanwijzingen van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • bladmuziek lezen/ ontwikkeling gehoor/ ritmegevoel
    • aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent

    Ukulelelessenvoor kinderen in Den Haag Benoordenhout

    • leuke en mooie muziekmethodiek
    • een goede leeftijd voor kinderen om met ukulelelessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • instrumentale vocale/vaardigheden - basis muziektheorie
    • samenspel met docent - plezier in muziek

    Ukuleleles voor gevorderden in Den Haag Benoordenhout

    • verdieping en interpretatie
    • aansprekend repertoire
    • alle muziekstijlen - gespecialiseerde docenten
    • gerichte oefeningen en etudes
    • voordrachtstukken, improvisatie

    Ukuleleles, alles op een rijtje

    • Priveles voor het beste resultaat
    • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
    • Gratis proefles bij aanschaf van een strippenkaart (normaal 25,-)
    •  Ukuleleles bij de docent of bij jou aan huis
    • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat.
    • Lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!

    Vergeet niet hierboven je ukeleleleraar te kiezen!

    Ukulele een kleine gitaar?

    Als je de vorm van de ukulele bekijkt lijkt het wel een gitaar in mini formaat. Als je even beter kijkt zie je meteen al een verschil! Zo heeft de Ukulele 4 snaren, terwijl de gitaar er meestal 6 heeft. De Uke kent veel verschillende stemmingen, afhankelijk van de toonsoort en de stijl waarin gespeeld wordt. Opzich handig, om zo steeds de meest voorkomende akkoorden en grepen op een eenvoudige manier te kunnen spelen.
    Het geluid is helder en direct herkenbaar! niet te hard, transparant en flexibel.

    Cavaquinho

    De braguinha of machete, afkomstig van het eiland Madeira, wordt gezien als de voorloper van de Ukulele. die een van de vormen is van de Portugese cavaquinho. De cavaquinho is een klein 4-snarig instrument dat oorspronkelijk komt uit Minho, een streek in het Noord westen van Portugal en dat ook in Braziliaanse muziek regelmatig wordt bespeeld. Schiterende warme klank, met verwantschap aan de ukulele. Luister naar Julio Pereira!

    Van Madeira naar Hawaii

    Rond 1879 zou de ukulele naar Hawai gebracht zijn door Portugese immigranten. Op Hawaïi bouwden zij hun oorspronkelijke Portugese muziekinstrumenten, en brachten veranderingen en aanpassingen aan, waaruit de Ukulele zich ontwikkelde. Het duurde niet lang voordat ook op Hawaïi de Ukulele een populair instrument begon te worden. Toen in 1915 verschillende Hawaiaanse ukelele artiesten te zien waren op de Panama Pacific International Exposition in San Francisco werd ook in de V.S het instrument erg populair.

    Ergens over de regenboog

    De Engelse artiest George Formby droeg in grote mate bij aan de popularitiet van de Ukulele, mede dankzij zijn dubbelzinnige songteksten en leidjes, waarbij hij zichzelf rond 1930-1940 virtuoos op de uke begeleide. Tegen het einde van de jaren 60 verloor de Ukulele aan populariteit en pas in de jaren 90 van de 20e eeuw begon men voor dit handige en lekker klinkende instrument weer meer belangstelling te tonen, met name in de Verenigde Staten. In 1998 werd de eerste Ukulele Chordfinder op internet gepresenteerd. Deze doorbraak in 2005 kwam vooral door de hit "Somewhere over the Rainbow" en het gebruik van een uke in TV- en radio-reclame.

    Sociaal instrument

    Wat is er leuker dan samen met vrienden een gezellige avond of middag hebben en wat live muziek erbij maken? Iederen kent wel een paar songs en wanneer je de handigheid hebt ontwikkeld speel je zo de liedjes mee op je Uke. De Ukulele is een ideaal instrument voor kinderen en volwassen om met muziek kennis te maken. Het is relatief eenvoudig te leren en met een paar akkoorden kun je al direct talloze songs en liedjes spelen!

    Serieuze party partner

    De Ukulele is wel degelijk een serieus instrument en het is mogelijk een hoog niveau te bereiken en de meest virtuoze muziek te spelen. Bekende songwriters begeleiden zichzelf, naast op de gitaar, ook op de Uke, en uiteraard onmisbaar in wereldmuziek en op Hawaii! Feestje of een mooie avond aan zee of in een park met vrienden? Neem je Uke mee en.. altijd leuk om samen iets te zingen!

    Ukuleleles in Den Haag Benoordenhout

    Zoek je een enthousiaste ukeleleleraar in de omgeving Den Haag Benoordenhout? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé ukuleleles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je ukeleleleraar en neem contact op voor een proefles!