Ukuleleles in Voorburg

Zoek je ukulelelessen in Voorburg?

Lees hierboven meer over de ukeleleleraar die je gevonden hebt!  De ukulelelessen zijn bij de docent of bij jou aan huis,.

Voor wie zijn de ukulelelessen?

Op deze site vind je motiverende en inspirerende privé ukulelelessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Fantastische muzieklessen voor beginners tot vergevorderd!

Ukulelelessen met een strippenkaart

Je kunt ieder moment van het jaar instappen en met ukulelelessen beginnen. De strippenkaarten van 5 of 10 privélessen bieden je gemak en maximale flexibiliteit.

Waarom een proefles ukulele?

Het is belangrijk om eerst kennis te maken met de docent van je keuze. Je krijgt informatie over de lesprijzen, de beschikbaarheid en een indruk van de manier van lesgeven. Fijn om te weten: je instelling is belangrijk voor je docent, maar je niveau maakt niet uit!

Privé ukuleleles brengt je verder!

Persoonlijke aandacht is een kwalitiet die in een inspirerende ukuleleles thuis hoort. Je muziekles is een belangrijk moment waarin je samen met je docent stappen zet om je doelen te bereiken. Je ukeleleleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Is de proefles gratis?

De proefles kost 25,-euro, maar dit wordt in mindering gebracht bij de aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen.

Wat zijn de voordelen van een strippenkaart met ukulelelessen? 

 • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
 • Instappen in het jaar wanneer jij wilt.
 • Onbeperkt lessen bijkopen.
 • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
 • Strippenkaarten van 5 of 10 lessen van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles van 30 minutenbij aankoop 1e strippenkaart

Ukuleleles aan huis in Voorburg

Op zoek naar een ukeleleleraar die bij jou aan huis komt? Neem hierboven contact op met een docent voor meer informatie!

Muziektheorie

Lees meer over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je ukulelelessen volgt.

Muziekles Cadeaubon met 3 ukulelelessen

Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met ukulelelessen!

  Waarom privé muzieklessen?

  • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
  • Je leert in je eigen tempo
  • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
  • Ukuleleles bij de docent of bij jou aan huis
  • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

  Ukulelelessen voor kinderen in Voorburg

  • Leuk en motiverend lesmateriaal
  • Een goede leeftijd voor kinderen om met ukulelelessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
  • Instrumentale vocale/vaardigheden
  • Basis muziektheorie
  • Samenspel met docent en plezier in muziek

  Kies hierboven je ukeleleleraar en neem contact op voor meer informatie en een proefles!

  Ukulele een kleine gitaar?

  Als je de vorm van de ukulele bekijkt lijkt het wel een gitaar in mini formaat. Als je even beter kijkt zie je meteen al een verschil! Zo heeft de Ukulele 4 snaren, terwijl de gitaar er meestal 6 heeft. De Uke kent veel verschillende stemmingen, afhankelijk van de toonsoort en de stijl waarin gespeeld wordt. Opzich handig, om zo steeds de meest voorkomende akkoorden en grepen op een eenvoudige manier te kunnen spelen.
  Het geluid is helder en direct herkenbaar! niet te hard, transparant en flexibel.

  Cavaquinho

  De braguinha of machete, afkomstig van het eiland Madeira, wordt gezien als de voorloper van de Ukulele. die een van de vormen is van de Portugese cavaquinho. De cavaquinho is een klein 4-snarig instrument dat oorspronkelijk komt uit Minho, een streek in het Noord westen van Portugal en dat ook in Braziliaanse muziek regelmatig wordt bespeeld. Schiterende warme klank, met verwantschap aan de ukulele. Luister naar Julio Pereira!

  Van Madeira naar Hawaii

  Rond 1879 zou de ukulele naar Hawai gebracht zijn door Portugese immigranten. Op Hawaïi bouwden zij hun oorspronkelijke Portugese muziekinstrumenten, en brachten veranderingen en aanpassingen aan, waaruit de Ukulele zich ontwikkelde. Het duurde niet lang voordat ook op Hawaïi de Ukulele een populair instrument begon te worden. Toen in 1915 verschillende Hawaiaanse ukelele artiesten te zien waren op de Panama Pacific International Exposition in San Francisco werd ook in de V.S het instrument erg populair.

  Ergens over de regenboog

  De Engelse artiest George Formby droeg in grote mate bij aan de popularitiet van de Ukulele, mede dankzij zijn dubbelzinnige songteksten en leidjes, waarbij hij zichzelf rond 1930-1940 virtuoos op de uke begeleide. Tegen het einde van de jaren 60 verloor de Ukulele aan populariteit en pas in de jaren 90 van de 20e eeuw begon men voor dit handige en lekker klinkende instrument weer meer belangstelling te tonen, met name in de Verenigde Staten. In 1998 werd de eerste Ukulele Chordfinder op internet gepresenteerd. Deze doorbraak in 2005 kwam vooral door de hit "Somewhere over the Rainbow" en het gebruik van een uke in TV- en radio-reclame.

  Sociaal instrument

  Wat is er leuker dan samen met vrienden een gezellige avond of middag hebben en wat live muziek erbij maken? Iederen kent wel een paar songs en wanneer je de handigheid hebt ontwikkeld speel je zo de liedjes mee op je Uke. De Ukulele is een ideaal instrument voor kinderen en volwassen om met muziek kennis te maken. Het is relatief eenvoudig te leren en met een paar akkoorden kun je al direct talloze songs en liedjes spelen!

  Serieuze party partner

  De Ukulele is wel degelijk een serieus instrument en het is mogelijk een hoog niveau te bereiken en de meest virtuoze muziek te spelen. Bekende songwriters begeleiden zichzelf, naast op de gitaar, ook op de Uke, en uiteraard onmisbaar in wereldmuziek en op Hawaii! Feestje of een mooie avond aan zee of in een park met vrienden? Neem je Uke mee en.. altijd leuk om samen iets te zingen!

  Ukuleleles in Voorburg

  Zoek je een enthousiaste ukeleleleraar in de omgeving Voorburg? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé ukuleleles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je ukeleleleraar en neem contact op voor een proefles!