José Santibáñez Basgitaarles in Amsterdam

Basgitaarles in Amsterdam en Zaandam

Wordt het je eerste basles en wil je in korte tijd je eerste bass patterns onder de knie krijgen? Of ben je een meer ervaren bassist en zoek je begeleiding van een pro om je spel op een hoger niveau te brengen? Je krijgt privéles voor het beste resultaat.

Gevorderden - beginners

Je kunt bij mij terecht voor verschillende stijlen, zolas jazz, rock, pop, funk, hip-hop, samba of salsa. Leer nieuwe grooves, time keeping, akkoorden, plectrum, fingerstyle, slappen, dead notes. Wanneer je een goed inzicht in muziektheorie en akkoorden hebt merk je het verschil als je solo's speelt en improviseert. Meer weten? Boek een proefles

In mijn studio of aan huis

Ik heb een gemakkelijk bereikbare lesruimte in Zaandam. Eventueel is les aan huis in Amsterdam mogelijk.

Online baslessen

Naast reguliere baslessen kun je ook online baslessen van mij krijgen! We werken met Zoom of Skype en je hebt live contact, persoonlijke feedback en instructies. Proberen?

José Santibáñez

Ik ben Jose Santibanez, basgitarist uit Santiago, Chili. Muziek is mijn leven en door mijn vele reizen en studies in Zuid-Amerika, V.S en Europa heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren en veelzijdige musicus en basdocent. De verscheidenheid van internationale artiesten waar ik mee samenwerk maakt dat je voor veel uiteenlopende muziekstijlen en voor voor tips uit de praktijk bij mij terecht kunt!

Eigen inbreng

Een soepele en ontspannen techniek is de basis voor jouw creativiteit en muzikaliteit. De muziek spelen die je raakt is voor mij het belangrijkste en daarom staat je eigen inbreng centraal in de les.

Heb je nog geen basgitaar?

Ik heb een basgitaar beschikbaar voor de proefles en help je om een instrument en/of versterker te kiezen als je er een gaat huren of kopen. Leuk je te ontmoeten!

De proefles kost €25,- Koop na de proefles je eerste kaart van 10 lessen en ontvang de €25,- terug.

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza