José Santibáñez - Basgitaar en gitaarles Amsterdam. Beginners en gevorderden.

José Santibáñez Gitaarlessen in Amsterdam

Gitaarles in Amsterdam

Zoek je een motiverende en leuke gitaardocent voor je kind of voor jezelf in Amsterdam. Dit kan natuurlijk ook online! Wil je snel en goed het gitaarspelen onder de knie krijgen? Ik help je met persoonlijke aandacht en effectieve oefeningen en aanwijzingen die helemaal op jouw doelen zijn afgestemd.

José Santibáñez

Ik ben José Santibáñez, gitarist en basgitarist uit Santiago, Chili. Muziek is mijn leven en door mijn vele reizen en studies in Zuid-Amerika, V.S en Europa heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren en veelzijdige musicus en gitaardocent. De verscheidenheid van internationale artiesten waar ik mee samenwerk maakt dat je voor veel uiteenlopende muziekstijlen en voor voor tips uit de praktijk bij mij terecht kunt!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Muziek die je raakt

Met en een goede techniek kun je vrijer en relaxter spelen. Soepele en ontspannen techniek is de basis voor jouw creativiteit en muzikaliteit. De muziek spelen die je raakt is voor mij het belangrijkste en daarom staat je eigen inbreng centraal in de les.

Beginners

Je leert hoe je je instrument op een relaxte manier kunt vasthouden en je handen goed op de snaren gaat krijgen. Je leert akkoorden, strumming, picking technieken, slappen, tabs, scales en kunt les krijgen op zowel elektrische als akoestische gitaar. Binnen een aantal lessen gaat het al lekker klinken

Gitaarpedalen en effecten

Een grote ontwikkeling om het gitaargeluid te beinvloeden zijn de pedalen en effecten zoals Reverb, Delay, Distortion en veel andere geluidseffecten. Je gaat experimenteren met pedalen zowel in hardware als software vorm. Benieuwd? Boek een proefles!

Basgitaar

Ik ben behalve gitarist gespecialiseerd als bassist, vandaar dat je naast gitaarlessen bij mij uitstekend terecht kunt als je basgitaar wilt spelen. Ik heb veel ervaring als bassist en basleraar en kan je vanaf de basis tot vergevorderd de kneepjes van het vak bijbrengen.

Gevorderden - improviseren

Wil jij je verdiepen in jazz, rock, pop, funk, hip-hop, samba en salsa? Het aandragen van nummers die je zelf leuk vindt is prima! We gebruiken Real Book en misschien schrijf je wel je eigen nummers! Je leert je vrijer te voelen als je solo's speelt en improviseert wanneer je een betere basis hebt ontwikkelt. Inzicht in muziektheorie en akkoorden is daarom onderdeel van je les. proberen? Boek een proefles

Heb je nog geen instrument?

Ik heb een gitaar en  basgitaar beschikbaar voor de proefles en help je om een gitaar en/of versterker te kiezen als je er een gaat huren of kopen. Leuk je te ontmoeten!

Gevestigd in

 • Amsterdam

Leslocatie

 • Aan huis
 • Amsterdam
 • Zaandam
 • Online
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Spaans
 • Engels
 • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson