Lekker zelf producen en meer weten over mixen, masteren, muziektheorie, EQ,  beats en sampling. Je eigen tracks en sounds maken vanaf je laptop! ? Check Andrius Derevi in Amsterdam Noord. Ook online producer lessen.

Andrius Derevi Music Producerlessen in Amsterdam

Maak je eigen beats en sound!

Je eigen muziek maken op je laptop?  Lekker zelf producen en meer weten over het lesprogramma? Heb je heel veel, helemaal nog geen of een beetje ervaring als beat-maker? Meer weten over post-production of muziektheorie?

Studio in Amsterdam Noord

Je bent welkom in mijn studio in A'dam Noord, Vogelbuurt, 5 minuten van de ferry naar Amsterdam CS

Muziektheorie

Muziektheorie is eigenlijk de grammatica van je muziek. Door je hierin echt te verdiepen en meer van akkoorden te begrijpen, kun je je melodieen ondersteunen en een bepaalde sound meegeven. Je ontwikkelt zo inzicht in compositiestructuren, harmonische verhoudingen en ritmische patronen.

Harmonieleer

We gaan uitgebreid in op akkoorden/harmonieleer, waardoor je de werking en de toepassingen van akkoorden helemaal onder de knie krijgt. Zo geef jij je muziek precies het karakter waar je naar op zoek bent!

Direct beginnen

Je krijgt een muzikale basis en je gaat direct beginnen met je productie-skills te ontwikkelen. Je leert de mogelijkheden van de software verkennen en hoe je een muziekbibliotheek kunt ordenen en mixtapes kunt maken.

MPC

Weten hoe je de 'classic boom-bap drum sound' maakt van je favoriete 80s and 90s hip-hop albums? Je gaat aan de gang met choppen van samples en maakt zo je eigen unieke sound!

Welke software gebruik je?

We werken bij voorkeur met Logic en Ableton, maar andere DAW 's zijn ook mogelijk. Handig om ook te leren: Hoe schrijf je een melodie die je raakt, welke akkoorden ga je gebruiken en hoe combineer je dat met lekkere ritmes en beats.

Production - Mixen - EQ & meer

Ik ben een professioneel opgeleid muzikant en producer en ga je helpen om zelf muziek te kunnen produceren en mixen en je creativiteit volledig te kunnen uiten in het realiseren van nummers en muziek. Ook voor gevorderden!

Over Andrius

Andrius werd geboren in Klaipada, LT, had Andrius Dereviancenko hoorde voor het eerst klassiek muziek toen hij 12 jaar oud was, hetraakte hem direct en hij begon met het bespelen van de Birbyne, een Litouws volksinstrument. Op 17 jarige leeftijd begon hij met zijn eerste saxofoonlessen. Op de Klaipeda Stasys Simkus hoge school voor muziek kwam hij met jazz in aanraking en speelde hij in een big band.

Na 4 jaar studie en voorstellingen in Litouwen, verhuisde Andrius naar Nederland voor een eenjarige Erasmus studie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Vervolgens ontving hij zijn Bachelor of Music in Jazz Saxophone, bij het Conservatorium van Amsterdam. Sinds zijn studie in Amsterdam treedt Andrius regelmatig opmet diverse jazz bands in Europa, neemt hij deel aan internationale competities. Hij houdt zich intensief bezig met music production.

In 2013 won hij het Leiden Jazz Award, met The Andrius Dereviancenko Quartet. En in 2016 het Public and Best Composition prijs bij Tremplin Jazz Avignon met de band Morgan Freeman.Na een korte periode in Copenhagen, na zijn studie, verhuisde hij terug naar Amsterdam waar hij momenteel woont. Hij is actief in de experimentele muziek scene en treedt op in onder andere Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Polen, Denemarken, Letland, Litouwen, Estland, Rusland, Spanje en Italie.

Discografie:2012 Mateusz Pulawski Quartet - Cold Year in Amsterdam2014 Glitchpuke - Dissect Your Brain2015 MorganFreeman - Blessed Virgin Mary's Face-To- Face Encounter with theDivine Bullshit2016 Old Men In Khaki - Scissors2016 Paaprika - Jonk2017 MILD - Tea Time2018 Asger Thomsen - Ham On Rye2018 The Zebra Street Band - ZeBrass2019 Into The Wind - Vision (Single release)

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Amsterdam Noord
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza