Ward Reijmerink - Music Producer lessen Amsterdam oost. Mixen - Masteren - Opnemen - Muziektheorie - Maak je eigen tracks. Basisprincipes DAW en plugins.

Ward Reijmerink Music Producerlessen in Amsterdam

Je eigen tracks en beats

Ben jij producer of songwriter en wil je je eigen tracks en beats beter kunnen mixen, produceren of opnemen? Loop jij steeds tegen dezelfde barricades aan en heb je het gevoel dat je niet verder komt? 

Jouw tracks centraal

Ik ben Ward Reijmerink, gitarist en producer in Amsterdam Oost en getekend bij Wisselooord/ BMG Publishing. We bespreken wat je doelen zijn en stellen samen een leerplan op. Elke les is op maat en jouw tracks staan centraal.

Produceren

Je leert de basisprincipes van je DAW (Digital Audio Workstation) en plugins kennen. We behandelen sampling, programmeren in midi, synthesizers en synthese, vocal productie, en nog veel meer. Ik leer je hoe je een eight bar loop kan omzetten in een track.

Muziektheorie

Vergroot je kennis van akkoorden en muziektheorie zodat jij weg kan blijven van midi packs Splice loops

Meer ervaring?

Heb je al meer ervaring, dan gaan we het uitgebreid hebben over het geheim van de industrie: layering, sample keuzes, workflow, templates, sound design en hoe je een arrangement opbouwt.

Word jouw mix de baas

Ik neem je mee van de basis van gain staging tot en met het gebruik van EQ, compressie, delays, reverbs en meer. Aan de hand van jouw eigen tracks raak je steeds meer vertrouwd met alle technieken en plugins voor het mixen en produceren.

Vocals en Kicks

Komen je vocals niet goed door de mix, snap je niet waarom je kick niet hard klinkt op je telefoon? Kijk je veel tutorials op YouTube, maar heb je nog steeds niet het gevoel dat je het snapt? Moeite om je tracks af te maken?

Leer zelf opnemen

Leer de basis van opnametechnieken, zodat je thuis zelf je vocals of gitaren op kan nemen. Leer met minimale middelen maximale resultaten te behalen!

Werken als een professional

We leven in een tijd waarin artiesten en producers alles moeten kunnen. Dat kan soms overweldigend zijn. Aan de hand van jouw eigen tracks, of vanuit multi tracks leer ik jou structuur aan te brengen. Je leert essentiële tools als EQ en compressie te gebruiken, net als reverb, delay en saturation. Alles wat je nodig hebt om jouw nummers goed te laten klinken.

Lesopbouw

Een les duurt 60 of 90 minuten. Tijdens deze les werken we aan jouw muziek, analyseren we bestaande tracks, of werk je aan je mixing skills aan de hand van multi tracks.

Rechtstreeks uit de muziekindustrie

Als gitarist, producer en componist met twee conservatoriumdiploma's, een opleiding aan de Wisseloord Studio's en een publishing deal bij Wisseloord/BMG Publishing weet ik hoe jij je tracks en mixes naar een hoger plan kan trekken.

Studio in Amsterdam Oost

Tijdens een eerste les in mijn studio in Amsterdam Oost bespreken wij wat jij nodig hebt. We kijken samen naar waar je tegenaan loopt. Aan de hand van deze les maken we een plan. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of stuur gerust een berichtje!

Over mij

Ik ben al jaren actief in de muziek als gitarist, arrangeur, componist en bandleider. Aan het Conservatorium van Amsterdam volgde ik een bachelor klassiek gitaar, aan het Conservatorium van Den Haag behaalde ik mijn Master of Music. Inmiddels ben ik ook actief als muziekproducer en mixing engineer. Ik heb veel ervaring met verschillende genres, van klassiek tot pop en wereldmuziek.

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Amsterdam Oost
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza