Anastasia Vledouts - Jonge kinderen ontdekken muziek Amsterdam IJburg- Muzieklessen voor peuters en kleuters in Amsterdam

Anastasia Vledouts Muzieklessen voor kleuters en peuters in Amsterdam

Muziekles voor kleuters en peuters

Peuters en kleuters zijn dol op muziek! We dansen, klappen zingen, bewegen en gaan ervaren wat melodie, ritme, maat en hard of zacht is! k ben Anastasia, moeder en enthousiaste muziekdocent in Amsterdam IJburg. Het doel voor deze leeftijdsgroep is om spelenderwijs kennis te maken met muziek.

Muziek voor peuters (4-6 jaar)

Er wordt gezongen en de kids maken kennis met verschillende slagwerkinstrumentjes, piano, gitaar en fluit. We doen spelletjes om het gevoel voor ritme, pulse, maat en melodie te ontwikkelen. We bewegen in de ruimte, en ontwikkelen onze fantasie tegelijkertijd met het muzikale verhaal. We leren luisteren en verbinden het horen met andere vormen van waarnemen via de zintuigen, zoals tast, zicht en ruimte-orientatie.

Muziek voor jonge kinderen (6-8 jaar)

We gaan dieper in op de doelen van de lessen voor peuters. Het speelse dansen wordt meer een bewuste beweging. We ontdekken meer muziekinstrumenten en luisteren naar de muziek waarbij ze worden gebruikt.

Bouw je instrument

We bouwen zelf ons eerste muziekinstrument! Ook komen we meer te weten over muziek en hoe we muzieknoten kunnen schrijven. We lezen en spelen muziekstukken uit de partituur met behulp van een unieke, door mij, juf Anastasia, ontwikkelde methode.

Pianolessen voor jonge kinderen (4-8 jaar)

In de individuele pianolessen voor jonge kinderen (4-8 jaar) ontdekt je kind op speelse manier de piano en al snel spelen we leuke liedjes! Spelenderwijs komt ook noten lezen en de basis van solfege aan bod.
Welk instrument je kind later eventueel kiest, de piano biedt houvast om meer van muziek en achtergronden te begrijpen. Maar het is vooral een prachtig instrument om te leren bespelen!

Probeer een muziekinstrument!

Deze les staat open voor alle leeftijden, vanaf 6 jaar. Tijdens de lessen ontdekken en bespelen we instrumenten van het symfonisch orkest, uit de barokmuziek en uit de pop (indien beschikbaar).
Het doel is om de belangstelling te wekken en te ontdekken welk instrument hij of zij zou willen leren bespelen. Zowel cursussen van 3 sessies per instrument als een cursus het hele jaar door (ontdekken van 10+ instrumenten) zijn beschikbaar..

Waarom muziek voor kleuters en peuters?

Muziekbeleving en spelend leren helpt de ontwikkeling van het concentratievermogen, de fijne motoriek, het taalbewustzijn, lichaamsbewustzijn, empathie, tijd- en ruimtebewustzijn. Muzieklessen voor jonge kinderen draagt bij aan de ontwikkeling van sociale-, emotionele- en cognitieve aspecten en... we hebben veel plezier!

Huiselijke leslocatie

Ik geef de muzieklessen aan kleuters en peuters in mijn huiselijke en gezellige lesruimte in Amsterdam IJburg. Welkom om een kennismaking af te spreken!

Individueel - Groepsles

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de wens van het kind en de ouder, kiezen we voor individueel of groepsles.

Duur van de lessen

Individuele lessen duren 30 of 45 minuten. Groepslessen duren tussen de 45 en 60 minuten. De individuele pianolessen zijn 30 of 45 minuten

Over Juf Anastasia

Anastasia Vledouts is een professionele muzikant en alumni van het Conservatorium van Parijs en Amsterdam. Naast haar optredens gaf Anastasia bijna 10 jaar les op gemeentelijke en particuliere muziekscholen. In die jaren verzamelde Anastasia tools, technieken en pedagogiek om haar eigen methode te ontwikkelen waarbij plezier, ontdekkingen en opmerkelijke resultaten van haar jonge studenten werden gecombineerd. Anastasia heeft een zoontje dat ze vaak meeneemt naar concerten.

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Amsterdam
  • Amsterdam IJburg
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Russisch
  • Frans

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst, vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat wordt jouw eerste stap?