Anastasia Vledouts. Pianodocent voor kinderen in Amsterdam IJburg. Klassieke pianolessen voor kinderen en volwassenen in Amsterdam IJburg.

Anastasia Vledouts Pianolessen in Amsterdam

Pianoles Amsterdam IJburg

Op zoek naar een gemotiveerde en geduldige pianodocent in Amsterdam IJburg? Hi, Ik ben Anastasia Vledouts. Ik geef pianoles vanuit mijn gezellige en comfortabele studio op IJburg. De pianolessen zijn goed bereikbaar voor leerlingen uit Amsterdam Oost, Zeeburg, Diemen, Watergraafsmeer, Spaardammerbuurt en Zeeburgereiland.

Pianoles aan kinderen

Kinderen en muziek is een heerlijke combinatie! Met speels lesmateriaal, makkelijke deuntjes, klappen, zingen en muziekspelletjes ontdekt je kind de magie van de piano. Laten we genieten van muziek!

Wat gaan de kinderen leren?

Ze leren op speelse manier alle noten op het toetsenbord te benoemen, de juiste plaatsing van de vingers, hand- en zitposities. We zingen en spelen liedjes die we al kennen, nu ook op de piano! Ik adviseer om vanaf 6 jaar pianoles te nemen.

Pianoles beginners - volwassenen

Met het beste uit verschillende leuke en moderne piano-methodieken, klassieke bekende melodiën, eenvoudige sonates en quatre mains, of populaire liedjes en oefeningen leer je snel en op een ontspannen manier de beginselen van het pianospel. Nog geen enkele muzikale ervaring? Geeft niets! Je leert gedurende de lessen notenlezen en je ontwikkelt je muzikale gehoor, gevoel voor maat en ritme.

Over mij

Ik ben in 2020 met mijn gezin naar IJburg verhuisd, toen ik nog bezig was met mijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarvoor heb ik bijna 10 jaar in Frankrijk gestudeerd.
Ik geef pianoles sinds 2012 en ik doe dat nog steeds met veel plezier. Er is nog een andere kant van mijn werk die ik vooral koester: lesgeven aan volwassenen. Ik vind het fijn je aan te moedigen, zeker als je op volwassen leeftijd gaat beginnen met leren van pianospelen. Er is zoveel te doen!  Misschien ben je gespannen, gestrest, constant gehaast... En als ik jou dan in een tijdsbestek van een paar maanden zie, zelfverzekerd, muziekstukken van A tot Z spelend en genietend van het proces - hoe kan ik uitdrukken hoe blij ik dan ben?

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Amsterdam IJburg

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Russisch
  • Frans

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)