Paolo Gorini - Pianoles in Amsterdam voor beginners en gevorderden - Klassieke en hedendaagse klassieke pianomuziek.

Paolo Gorini Pianolessen in Amsterdam

Pianoles in Amsterdam - alle leeftijden

Wil je het pianospelen weer oppakken na een lange tijd of ga je voor het eerst pianoles nemen? Mijn naam is Paolo Gorini. In mijn studio in Spaarndammerbuurt staan twee vleugels en ik ben gespecialiseerd in klassieke en hedendaagse klassieke pianomuziek.

Beginners - notenlezen

Voor een solide technische en muzikale basis ben je bij mij aan het juiste adres. Met het beste uit verschillende leuke en moderne piano-methodieken, liedjes en oefeningen leer je snel en degelijk de beginselen van het pianospel! Boek je een proefles?

Gevorderden

Wil je met nog meer gemak, ontspannen en soepeler spelen? Wil je meer gevoel in je spel kunnen leggen, je klank verfijnen en historische aspecten in je interpretatie betrekken?We werken aan de klassieke componisten en je kunt zelf altijd een voorstel doen voor muziek die je graag speelt.

Plezier bij het oefenen

Je oefent beter en meer gemotiveerd wanneer je de muziek speelt die je echt raakt en waar jij van houdt. Met tips en tricks uit mijn concertpraktijk behaal je sneller resultaat en je merkt je vorderingen meteen! Je gaat met steeds meer plezier en zelfvertrouwen spelen!

Online Pianoles

Ik geef ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over mij

Mijn muzikale leven begon toen ik 9 was. Bewogen door een beetje nieuwsgierigheid zette ik een klassieke muziek-cd op. De speakers speelden Chopin's 1st Ballade en dat was de eerste keer dat ik kippenvel kreeg bij het luisteren naar een muziekstuk. Deze ervaring was zo sterk dat ik dat gevoel opnieuw wilde creeren, dus begon ik piano te studeren.

Ik heb gestudeerd in Brescia, Milaan en Amsterdam. Mijn belangrijkste vakgebieden waren piano, kamermuziek en compositie. Ik heb piano en muziektheorie gedoceerd tijdens mijn tijd in Italie, momenteel treed ik voornamelijk op in Nederland.

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Amsterdam
  • Spaarndammerbuurt

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Italiaans
  • Engels
  • Nederlands

Lesprijs op aanvraag

Neem contact op, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.