Ana Vasic - Vioollessen voor jong en oud Amsterdam. Klassiek tot wereld muziek. Speel viool en geniet van muziek!

Ana Vasic Vioollessen in Amsterdam

Vioolles - beginners en gevorderden

Violiste en viooldocent Ana Vasic in Amsterdam: Mijn liefde voor muziek en voor de viool is ontstaan in mijn vroegste jeugd, er was altijd muziek om mij heen! Deze passie zal ik graag met jou delen! Je zult merken dat plezier in muziek maken de beste stimulans is om te studeren!

Vioolles in Amsterdam

Ik geef je veel persoonlijke 'tips en tricks' en zal ik je zeker inspireren met mijn enthousiasme! De prive vioollessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Met een strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit en je verliest nooit een les!  Ik geef in overleg ook vioolles aan huis.

De draad weer oppakken of is het de eerste keer?

Heb je lang geleden al viool gespeeld en wil je de draad weer eens oppakken of ben je een beginner op de viool? Met het beste lesmateriaal uit diverse methodieken, etudes, toonladders, streek- en linkerhand-techniek ontdek je de mogelijkheden van je instrument.

Les op maat

Je speelt vioolconcerten die bij je niveau passen en ook lekker uitdagend zijn! Door een ontspannen houding aan te leren kun je soepeler spelen en meer genieten terwijl je speelt.

Gevorderden - Story Telling

Je speelt uitdagend en mooi repertoire. Ik ben thuis in barok muziek, klassieke muziek, tango en flamenco. Ik besteed veel aandacht aan een juiste en relaxte houding, etudes, voordrachtstukken en solo concerten, streektechniek, toonvorming, vibrato, intonatie en expressie.

Druk je uit in muziek!

Ieder muziekstuk heeft een verborgen verhaal en als je het ontdekt geef je diepte aan je interpretatie.Muziek maken wordt een meer persoonlijke uitdrukking van jouw wereld. Interpretatie van de composities ga je ontwikkelen. Je leert om timing en toonvorming als uitdrukking van je gevoel in te zetten in je vertolking.

Barokmuziek

Houd je van barokmuziek en heb je interesse om op een authentieke manier muziek van Bach, Vivaldi, Biber of Telemann te leren spelen? Wil je kennis opdoen over versieringen, trillers, specifieke streektechniek, darmsnaren, klankvorming en articulatie van de Sloveense en Kroatische 17e eeuwse muziek? Ik ben specialist en ga graag met je aan de slag! Helemaal leuk als je een barokviool hebt!

Ana Vasic

De van oorsprong Sloveense Ana Vasic violiste en vioollerares is gevestigd in Amsterdam. Zij behaalde zowel een bachelordiploma aan het Conservatorium van Amsterdam waar ze studeerde bij Ilya Grubert en Kees Koelmans als een masterdiploma aan het Escola Superior de Musica de Catalunya waar ze studeerde bij Emilio Moreno. Ana is gepassioneerd door barokmuziek, klassieke muziek en wereldmuziek zoals tango en flamenco. Als violiste treedt zij binnen en buiten Nederland regelmatig op met verschillende orkesten en kamermuziekensembles zoals Concerto d'Amsterdam, Philharmonia Amsterdam en Bremer Barockorchester. 

Gevestigd in

 • Amsterdam

Leslocatie

 • Aan huis
 • Online
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Kroatisch
 • Sloveens
 • Spaans

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?