Ruben Brinkhuis - private guitar lessons Delft  area - Songwriter - Pop- Rock - One to one guitar lessons in Delft-Personal attention for best results

Ruben Brinkhuis Gitaarlessen in Delft

Elektrische gitaarles - pop - rock - blues

Hi! ik ben gitaarleraar in Delft Ruben Brinkhuis. Ik geef privé gitaarlessen aan volwassenen en jongeren in mijn homestudio. Beginner of gevorderd? Ik kies voor individuele les om de persoonlijke tips en effectieve oefeningen die ik geef goed met je te kunnen uitwerken. Op die manier leer je veel sneller en heb je meer plezier van je gitaar. 

Les op maat!

Jouw wensen staan centraal in de lessen, want speelplezier is de beste drijfveer om snel te leren. We gaan aan de slag met jouw favoriete nummers. Wil je meer de diepte ingaan met theorie en techniek? Ik geef je talloze tips en tricks uit mijn eigen ervaring als gitarist bij verschillende bands.

Gitaarpedalen en effecten

Een grote ontwikkeling om het gitaargeluid te beinvloeden zijn de pedalen en effecten zoals Reverb, Delay, Distortion en veel andere geluidseffecten. Ik begeleid je met experimenteren met pedalen, zowel in hardware als software vorm.

Video opname van je les!

In mijn homestudio is er de mogelijkheid je les een keer te gebruiken om je vorderingen vast te leggen in de vorm van een studio opname of een live-opname met video, om bijoorbeeld op YouTube te plaatsen.

Speel je favoriete muziek

De laatste hits of klassiekers? Je kunt bij mij ondermeer terecht voor elektrische gitaarles in de stijlen: pop, rock, blues, metal en latin. Benieuwd ? Boek een proefles!

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Ruben Brinkhuis

Op mijn 7e ben ik begonnen met vioolspelen en heb vervolgens succesvol de jeugdopleiding van het Rotterdams Conservatorium doorlopen. Toen mijn muzikale horizon zich verbreedde  van klassiek naar pop-, rock-, en singer-songwriter muziek kwam de gitaar in mijn leven. Nu speel ik viool, gitaar, zing ik, schrijf ik nummers en produceer ik muziek.”
De afgelopen 10 jaar heb ik  mij uitgebreid bezig gehouden met optreden met en het opnemen van muziek van o.a. singer-songwriter Fabian (van De Beste Singer-songwriter van NL), coverband All stars en zangeres/actrice Coosje Smid (The Voice Of Holland).
Een overzicht mijn muzikale projecten en CV kun je vinden op mijn website.

Musicians are in-season all the time + John Legend

Gevestigd in

  • Delft

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein