Elisa van Kesteren Accordeonles

Accordeon voor jong en oud!

Heb je lang geleden accordeon gespeeld en wil je het weer oppakken of ga je beginnen met accordeon spelen en zoek je een leuke accordeonleraar? Ik ben Elisa van Kesteren en geef les aan volwassenen en jongeren Den Haag en omgeving. Boek een proefles om kennis te maken.

Jouw favoriete muziek !

Wat ik zo fijn vind aan het accordeon is dat het een zeer veelzijdig instrument is en dat je alle muziek kunt spelen die je wilt! Van Bach tot Piazzolla, bij mij ben je hiervoor aan het juiste adres.

Plan je les flexibel

Met de Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit! Je verliest nooit een les! De lessen kunnen worden gegeven op verschillende dagen en variëren van 30 minuten tot een uur

Klassiek tot hedendaags!

Jouw favoriete muziek staat centraal in de les. Klassiek, Wereldmuziek, Klezmer, Tango, hedendaags en nog veel meer! Ik wil je graag met al de mogelijkheden van het instrument kennis laten maken! Ik heb me gespecialiseerd in Russische klassieke muziek.

Klavier- of knopaccordeon

Met veel enthousiasme en plezier geef ik al jaren les aan jong en oud! Ik geef les in zowel klavier- als knopaccordeon en de lessen zijn in het Nederlands of Engels. Klavier of knop? Kom maar op!

Privéles

Mijn privélessen zijn voor leerlingen van alle leeftijden, zowel beginners als gevorderden. Centraal staan voor mij jouw muzikale wensen, zodat je met plezier de lessen volgt en dié muziek speelt waarmee je het meeste affiniteit hebt! 

Les aan huis in overleg

De lessen worden gegeven in Den Haag, gunstig gelegen t.o.v. het centrum en dichtbij station Holland Spoor. Probeer het starterspakket van 3 lessen!

It does not matter to me whether or not I am modern. What is important is the inner truth of my music. Sofia Gubaidulina

Contact Elisa van Kesteren

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!