Privé cellolessen in Den Haag en Wateringse Veld - Rijswijk Cèlia Torres Ruiz - Gratis proefles

Cèlia Torres Ruiz Cellolessen in Den Haag

Geraakt door de cello?

De klank van de cello doet iets met je! Ben je gevorderd en heb je behoefte aan nieuwe input? Vroeger cello gespeeld en nu de draad weer oppakken of absolute beginner?

Iedereen welkom

Ik ben Cèlia Torres, een enthousiaste, geduldige en motiverende cellodocent en ik heb veel ervaring met celloles geven aan jonge kinderen, jongeren en volwassenen. je krijgt privéles voor het beste resultaat. Mijn lesruimtes zijn in Den Haag centrum en Wateringse Veld.

Beginners

Wordt het de eerste keer dat je achter een cello zit? Voel hoe straks de trillingen door je lichaam gaan als je de lage snaren strijkt! Stap voor stap leer je, ook via improvisatie en door na te spelen, de basis van cellospelen! We spelen veel stukjes voor 2 cello's. Je maakt muziek vanaf de eerste les!

Spelenderwijs

Met een leuke en effectieve methode leer je spelenderwijs je instrument beter kennen. Je leert een ontspannen houding, strijken, tokkelen, je vingers op de juiste plek krijgen, notenlezen en je merkt je vorderingen direct!

Modern lesmateriaal

Je speelt leuke en eenvoudige duo's, etudes, liedjes en praktische oefeningen. Ik leer je precies dát waardoor je die mooie warme cello klank uit je instrument kunt halen.

Gevorderden

Meer begrijpen van de muziek die je speelt en leren hoe je meer gevoel in je spel kunt leggen? Je techniek opfrissen en nieuwe aspekten van cellospelen ontdekken? Gun jezelf de tijd om regelmatig even te spelen en ervaar je vorderingen. Muziek geeft plezier en verrijkt je leven.

Jouw favoriete muziek

Je eigen inbreng aan stukken is altijd welkom! Je speelt de muziek die je raakt en die je fijn vindt om te spelen!

Wat gaan we doen?

Je speelt mooie etudes, duo's, voordrachtstukken, sonates, Bach suites. Klassiek, Jazz tot pop, wereldmuziek en improviseren. Je werkt aan streektechniek, toonvorming, posities, duimpositie, vibrato, intonatie en expressie.

Speel je in een orkest?

Neem je moeilijke partijen mee naar les! Tips bij orkest-kamermuziekpartijen.

Online cellolessen

In sommige gevallen geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Cèlia Torres

Celliste Cèlia Torres Ruiz komt uit Barcelona en geeft celloles in het Nederlands, Spaans, en Engels. Na haar vooropleiding in Spanje studeerde zij in Nederland aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij de cellisten Michel Strauss en Jan-Ype Nota. Lesgeven en cellospelen zijn haar grote passie. Zij treedt op met diverse ensembles en orkesten in Nederland, Spanje, Frankrijk Duitsland en maakte recent een toernee naar Brazilië. Naast klassieke muziek speelt zij ook Jazz en wereldmuziek.

Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony ― Mahatma Gandhi

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Wateringse Veld
  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Spaans
  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid kunt maken! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza