Giulia Zannin Chalumeau - Klarinetles in Den Haag

Chalumeau - een uniek instrument!

Houd je van barokmuziek en het klassieke repertoire en wil je leren op authentieke manier en op historische klarinet Mozart, Beethoven én Telemann te spelen? Ontdek het 17e and 18e eeuws repertoire voor de   Chalumeau en beleef plezier aan de klank en de bijzondere kwaliteiten van dit prachtige instrument. De Chalumeau is de voorloper van de klarinet en werd in de barok ontwikkeld. Waar kun je dit bijzondere instrument beter leren bespelen dan bij een barokspecialist?

Authentiek

Ik ben Giulia Zannin, ik kom uit Italia, ben barokspecialist en conservatorium gediplomeerd docent. Ik heb mij gespecialiseerd in het repertoire van de Chalumeau en ik deel mijn enthousiasme voor authentieke uitvoeringspraktijk graag met je! Ik geef naast chalumeaules ook modern klarinetles in Den Haag. Ik houd van een prettige sfeer in de les en heb een positieve en motiverende manier van lesgeven.

Stap voor stap

Je leert stap voor stap de beginselen van het blazen op een Chalumeau, achtergrondinformatie over de geschiedenis van de Chalumeau, basis muziektheorie, een relaxte houding, embouchure en ademtechniek. We spelen leuke duetten en maken gebruik van  uitdagend en leuk lesmateriaal. Je merkt je vorderingen! Benieuwd? Boek een proefles!

Leslocatie

De lessen worden in mijn studio gegeven of in overleg bij jou aan huis. Maak een afspraak voor een kennismaking!

Face to Face  en Online klarinetles

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Giulia Zannin

De Italiaanse klarinettiste en docent Giulia Zannin begon op jonge leeftijd met klarinetspelen en is helemaal enthousiast van haar instrument! Zij treedt regelmatig op met verschillende barokensembles en orkesten binnen Europa. Giulia behaalde haar Master in Contemporary Music en een Master in Early Music. Ze is mede-oprichter van Ensemble La Favorita en Trio Auriga. Regelmatig speelt ze op festivals als Aurora Music Festival, International Ensemble Modern Academy, Michaelstein, Early Music Festival, Impuls Academy, Crussel Music Festival. Ze volgde masterclasses bij Yehuda Gilad, Alessandro Carbonare, Ralph Manno, Karl Leister en Lorenzo Coppola.

Be steady and well-ordered in your life so that you can be fierce and original in your work - Gustave Flaubert

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza