Michele Pazzini Drumles

Drummen voor iedereen!

De meeste kinderen en volwassenen willen ooit achter een drumstel zitten en even voelen hoe het is! Drummen is uitdagend en leuk om te doen! Ben je op zoek naar drumlessen voor je kind of wil je zelf beginnen met drummen? Misschien heb je ooit gedrumd en ga je de draad weer oppakken en je techniek een boost geven?

Beginners

In je eerste les zit je achter een drumstel en je leert meteen een paar basis beats. Ik drum al vanaf mijn 7e en ik kan je vertellen hoe leuk drummen is!

Online drumlessen

Mijn naam is Michele, professioneel drummer en drumleraar in Den Haag. Naast reguliere drumlessen geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

Ontspanning, conditie, houding, drumpatterns, roffelen, fills, stokkentechniek, brushes, drumnotatie, timing, time keeping, onafhankelijkheid handen/voeten en een paar lekkere beats en grooves! Muzikaliteit en fun voorop! Kennismaken? Boek een proefles!

Gevorderden

Je techniek naar het volgende niveau brengen en je verdiepen in Pop, Jazz, Funk, Bop of Bigband drummen? Online drumlessen bieden veel, maar in een live privéles van een pro leer je nóg beter hoe het moet. Je merkt hoe snel je vooruit gaat! Jouw muziekkeuze staat centraal! Boek een proefles!

Les aan huis

Bespreek de mogelijkheden voor drumles bij jou thuis in Den Haag, Delft, Scheveningen, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk. Zorg dat er een drumstel in je huis staat wanneer we de lessen aan huis doen.

Strippenkaart - flexibiliteit

Met een strippenkaart van 10 lessen maak je per keer een lesafspraak en verlies je nooit een les. Makkelijk wanneer je het druk hebt of even op vakantie gaat!

Over Michele Pazzini

All-round drummer en docent Michele is gespecialiseerd in Jazz drums en afgestudeerd aan het conservatorium van Bologna en Den Haag. Met veel enthousiasme en plezier geeft hij al jaren les aan jong en oud! Michele is thuis in alle stijlen en hij speelt in diverse bands in binnen en buitenland.

It's the honesty you apply to your playing that makes music enjoyable! - Elvin Jones

Contact Michele Pazzini

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza