Michele Pazzini - Funky - Pop - Jazz - Drumcursus in Den Haag. Beginners en gevorderden!

Michele Pazzini Drumlessen in Den Haag

Drummen in Den Haag

De meeste kinderen en volwassenen willen ooit achter een drumstel zitten en even voelen hoe het is! Drummen is uitdagend en leuk om te doen! Ben je op zoek naar drumlessen voor je kind of wil je zelf beginnen met drummen? Misschien heb je ooit gedrumd en ga je de draad weer oppakken en je techniek een boost geven?

Beginners

In je eerste les zit je achter een drumstel en je leert meteen een paar basis beats. Ik drum al vanaf mijn 7e en ik kan je laten ervaren hoe leuk het is!

Online drumlessen

Mijn naam is Michele, professioneel drummer en drumleraar in Den Haag. Naast reguliere lessen geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

Ontspanning, conditie, houding, drumpatterns, roffelen, fills, stokkentechniek, brushes, drumnotatie, timing, time keeping, onafhankelijkheid handen/voeten en een paar lekkere beats en grooves! Muzikaliteit en fun voorop! Kennismaken? Boek een proefles!

Gevorderden

Je techniek naar het volgende niveau brengen en je verdiepen in Pop, Jazz, Funk, Bop of Bigband drummen? Online drumlessen bieden veel, maar in een live privéles van een pro leer je nóg beter hoe het moet. Je merkt hoe snel je vooruit gaat! Jouw muziekkeuze staat centraal!

Les aan huis

Bespreek de mogelijkheden voor drumles bij jou thuis in Den Haag, Delft, Scheveningen, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk. Zorg dat er een drumstel in je huis staat wanneer we de lessen aan huis doen.

Strippenkaart - flexibiliteit

Met een strippenkaart van 10 lessen maak je per keer een lesafspraak en verlies je nooit een les. Makkelijk wanneer je het druk hebt of even op vakantie gaat!

Over Michele Pazzini

Geboren in de Republiek San Marino, in 1991, begon Michele Pazzini op zevenjarige leeftijd met drummen en piano spelen. All-round drummer en docent Michele is gespecialiseerd in Jazz drums maar hij is thuis in alle stijlen! Met veel enthousiasme en plezier geeft hij al jaren les aan jong en oud!

Opleiding

In mei 2020 behaalde hij zijn Master Jazz Drummen aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag als student van Eric Ineke, Felix Schlarmann en Stefan Kruger.
Eerder studeerde hij af aan de bachelor jazz drums aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.  Aan het GB Martini's Conservatorium van Bologna behaalde Michele een Master Jazz Drums als student van Tomaso Lama, Giampaolo Ascolese en Stefano Paolini. Daarnaast volgde hij privelessen van Walter Calloni. Michele woont sinds 2016 in Den Haag. Vanaf september 2020 gaat hij een nieuwe Bachelor Docent Muziek, verkorte leerroute, volgen aan het Conservatorium van Rotterdam.

Drummer

Michele treedt op als drummer in verschillende projecten in binnen en buitenland. Naast drummen heeft Michele altijd al een sterke passie voor componeren gehad en in 2018 vormde hij zijn eigen kwartet met als doel zijn composities uit te voeren. Het kwartet bestaat uit getalenteerde muzikanten die ook aan het Koninklijk Conservatorium hebben gestudeerd.  Michele's muziek wordt beschouwd als moderne Jazz.

It's the honesty you apply to your playing that makes music enjoyable! - Elvin Jones

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Italiaans
  • Engels
  • Nederlands

Great Drum Teacher!

Our 13 year old son has always been very happy with his teacher Michele for about 2 years. Indeed Michele is always enthusiastic, encouraging and positive. We also appreciate his punctuality and his kindness!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein