Michele Pazzini - Funky - Pop - Jazz - Drumles in Den Haag. Beginners en gevorderden!

Michele Pazzini Drumlessen in Den Haag

Drumles in Den Haag - Alle leeftijden

Ciao! Mijn naam is Michele Pazzini. Ik ben professioneel drummer en enthousiaste en super motiverende drumleraar in Den Haag. Drummen is mijn grote passie en mijn ervaring is dat de meeste kinderen, maar ook volwassenen ooit achter een drumstel willen zitten en even voelen hoe het is! Dus als je denkt dat drummen iets voor jou of je kind zou kunnen zijn: Boek een proefles en beleef het zelf!

Je eerste drumlessen?

In je eerste drumles zit je achter een drumstel en je leert meteen hoe je je stokken moet vasthouden en een lekkere basis beat. Ik drum vanaf mijn 7e en ik kan je vertellen: het is echt super gaaf!

Wat leer je in mijn drumlessen?

Ontspanning, conditie, houding, drumpatterns, roffelen, fills, stokkentechniek, brushes, drumnotatie, timing, time keeping, onafhankelijkheid handen/voeten, jazz shuffle, rudiments, grooves en vette beats. Kennismaken? Boek een proefles!

Drummen - Gevorderden - Jazz en meer

Misschien heb je ooit gedrumd en ga je de draad weer oppakken? Speel je regelmatig en wil je je techniek verfijnen, interessantere solo's kunnen spelen, improviseren en je verdiepen in echt goed Pop, Jazz, Funk, Bop of Bigband drummen? Hiervoor ben je bij mij helemaal aan het juiste adres.

Drumles aan huis

Ik ben eventueel beschikbaar voor drumles bij jou thuis in Den Haag, Delft, Scheveningen, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk.

Strippenkaart - flexibiliteit

Met een strippenkaart van 10 lessen maak je per keer een lesafspraak en verlies je nooit een les. Makkelijk wanneer je het druk hebt of even op vakantie gaat!

Online drumlessen

Naast reguliere lessen geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Michele Pazzini

Geboren in de Republiek San Marino, in 1991, begon Michele Pazzini op zevenjarige leeftijd met drummen en piano spelen. All-round drummer en docent Michele is gespecialiseerd in Jazz drums maar hij is thuis in alle stijlen! Met veel enthousiasme en plezier geeft hij al jaren les aan jong en oud!

Opleiding

In mei 2020 behaalde hij zijn Master Jazz Drummen aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag als student van Eric Ineke, Felix Schlarmann en Stefan Kruger.
Eerder studeerde hij af aan de bachelor jazz drums aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.  Aan het GB Martini's Conservatorium van Bologna behaalde Michele een Master Jazz Drums als student van Tomaso Lama, Giampaolo Ascolese en Stefano Paolini. Daarnaast volgde hij privelessen van Walter Calloni. Michele woont sinds 2016 in Den Haag. Vanaf september 2020 gaat hij een nieuwe Bachelor Docent Muziek, verkorte leerroute, volgen aan het Conservatorium van Rotterdam.

Drummer

Michele treedt op als drummer in verschillende projecten in binnen en buitenland. Naast drummen heeft Michele altijd al een sterke passie voor componeren gehad en in 2018 vormde hij zijn eigen kwartet met als doel zijn composities uit te voeren. Het kwartet bestaat uit getalenteerde muzikanten die ook aan het Koninklijk Conservatorium hebben gestudeerd.  Michele's muziek wordt beschouwd als moderne Jazz.

It's the honesty you apply to your playing that makes music enjoyable! - Elvin Jones

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Italiaans

Great Drum Teacher!

Our 13 year old son has always been very happy with his teacher Michele for about 2 years. Indeed Michele is always enthusiastic, encouraging and positive. We also appreciate his punctuality and his kindness!

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer