Leren improviseren op Dwarsfluit? Jazz, Latin, fusion of pop? Privéles bij fluitleraar in Den Haag Furmi Gómez is fun! Ook online dwarsfluitlessen Jazz en improvisatie

Furmi Gómez Fluitlessen in Den Haag

Jazz - Latin - Pop dwarsfluitlessen

Hi! Welkom op mijn pagina! Ik ben Furmi Gómez, ik ben fluitist en saxofonist en geduldige en ervaren dwarsfluitleraar. Ik geef de lessen aan huis in Scheveningen en Den Haag. Gevorderden en beginners, alle leeftijden welkom.

Jazz en meer!

Ik ben gespecialiseerd in lichte muziek, Jazz, Latin en Pop. Wil je hier mee aan de slag? Leren improviseren? Dan gaan we samen op zoek naar de vele mogelijkheden van deze muziekstijlen. Ook als je nog weinig ervaring met de dwarsfluit hebt kunnen we gewoon beginnen!

New York City - The Capital of Jazz!

Mijn ervaring als leraar en muzikant in de vijf jaar dat ik in New York woonde, en mijn tour door New Orleans in die periode, gaven mij een unieke kijk op de universele wereld van de jazz muziek. Ik deel mijn ervaringen graag met je!

Overeenkomsten

Als je leert improviseren merk je dat verschillende muziekstijlen veel technische overeenkomsten hebben. Vergroot je inzicht en kennis over harmonie, ritme en frasering en ervaar hoe je vrijer en fantasierijker solo's kunt spelen.

Je eigen stijl ontdekken

Wanneer je de techniek van de fluit goed onder de knie hebt en je een goede ademtechniek hebt, kun je je stijl persoonlijker gaan maken. Je leert bijzondere effecten en speelmanieren die specifiek zijn voor de muziekstijl waar je mee bezig bent.

Online lessen

Je kunt bij jou thuis les krijgen, maar als je liever online lessen hebt, kan dat ook. Bekijk de voorbeeld video in Links en boek een proefles.

Over Furmi Gomez 

Furmi Gomez komt uit Barcelona, en na het afronden van zijn Master in music aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, woonde en werkte hij 5 jaar in New York City. In New York trad hij op in de vele jazzclubs van de stad. Hij speelde er ook rock, latin en klassiek en componeerde muziek.
In 2019 bracht hij er zijn album 'New York Minute' uit. Hij tourde verschillende keren door Europa, China en New Orleans... En hij deed nog veel meer. Hij speelde verschillende muziekstijlen, en componeerde  voor theater en allerlei ensembles.

Covid-19

Voor iedereen is dit een rare tijd, en niet zo leuk. Maar genieten van muziek kan altijd. Ik volg de voorschriften van het RIVM nauwgezet om zo veilig mogelijk te werken.

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Spaans
  • Engels
  • Nederlands

I learned a lot!

Furmi is a careful and very patient teacher, his classes affected me very much. His class like a conversation between friends, it is easy to accept. He can find the student's core issues quickly, and then combined with his experiences and stories to explain the problem clearly, then guide you to find the solution. In his class you will not be bored, because there has a lot of content. I learned from his lessons not just music, I learned more of his deep music perception and understanding.
Chakseng L.

Inspiring Teacher

Furmi is a great and inspiring teacher. Stretching the capabilities of his pupils and searching for balance in the practice (fun and growing). Thijs and Ties still enjoy playing.
Maud

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein