Inez Popko - Dwarsfluitlessen voor gevorderden en beginners in Den Haag Willemspark. De leukste dwarsfluitlessen aan huis in Den Haag.

Inez Popko Dwarsfluitlessen in Den Haag

Houd jij ook zo van dwarsfluit?

Hi! Ik ben ervaren en enthousiaste dwarsfluitdocente Inez Popko in Den Haag centrum. Muziek is mijn grote passie en speelt al vanaf mijn vroege jeugd een belangrijke en vervullende rol in mijn leven! Ik ben verliefd op de klank van de dwarsfluit en je kunt er zoveel prachtige muziek op spelen!

Is dwarsfluit spelen jouw droom?

Lijkt het je leuk om al die betoverende melodieën op je fluit te kunnen spelen? Mijn lessen zijn voor iedereen die van muziek houdt en er graag actief mee wil bezig zijn!

Klassiek - Pop - Wereldmuziek

Je kunt bij mij terecht voor alle Klassieke muziek. Van Bach, Mozart, Haydn tot Franse impressionistische en romantische componisten. Speel je graag Wereldmuziek of zelfs traditionele Chinese muziek op moderne fluit? Laten we kennismaken in een proefles!

Starten met fluitles?

Je krijgt privéles en leert een goede ademtechniek. Je ontwikkelt met leuke oefeningen je embouchure om die prachtige warme klank uit je fluit te toveren! Noten lezen hoort erbij, (niet moeilijk) net als basis muziektheorie en we spelen al snel leuke melodien en stukjes samen.

ABRSM

Het kan heel motiverend zijn om je voor te bereiden op ABRSM of Trinity examens. Een stimulerende manier om intensief met muziek bezig te zijn en je spel te ontwikkelen. Uiteraard is dit alleen als je dat leuk vindt.

Ervaren speler

De les begint met  een paar warm-up oefeningen. Het spelen van mooie voordrachtstukken, etudes en fluitduo's biedt je uitdaging en plezier. We werken aan staccato, legato, vibrato, intonatie en dynamiek. Naast techniek wordt het grootste deel van de les besteed aan musiceren en leren van repertoire. Neem je orkest- of kamermuziekpartijen mee naar les!

Samen muziek maken

Ik ben ook professioneel pianist en vind het leuk om jou aan de piano te begeleiden! Dat maakt het musiceren nog leerzamer, vollediger en gezelliger!

Leslocatie - les aan huis

De fluitlessen kunnen bij jou aan huis zijn in Den Haag, of bij mij thuis in Den Haag Willemspark

Zoek je een fluitdocent in Leiden?

Eens per twee weken ben ik in Leiden om dwarsfluitlessen te geven. Neem contact op voor meer informatie!

Online fluitles

Online lessen bieden de mogelijkheid om instructies en persoonlijke feedback te krijgen terwijl je gewoon thuis bent. Een rustige omgeving en een goed werkend internet met bijvoorbeeld een laptop met extra speaker werkt prima.

Kamermuziek

Ik werk ook graag met ensembles, van duo tot grotere bezettingen. Precies zoals in een gesprek, is het vermogen om te luisteren naar de anderen tijdens het musiceren essentieel. Kamermuziek is een geweldige kans om muzikale vaardigheden te ontwikkelen en te geniten van je fluit en de prachtige muziek die er beschikbaar is!

Over mij

Ik trad op als dwarsfluitiste in Europa, Verenigde Staten en China op odia zoals Muziekgebouw en Paradiso in Amsterdam, Hangzhou Theatre, Jiaxing Grand Theatre en andere. Ik speel klassieke muziek en ook traditionele Chinese muziek, voor mijn tournees in China. Ik heb een CD 'Music for Flute and Piano' opgenomen, maar mijn opnames zijn ook te beluisteren op mijn YouTube kanaal: Classical music recordings

Jong geleerd...

Op mijn zevende begon ik met vioollessen en op mijn tiende stapte ik over naar de dwarsfluit. Ik kreeg pianolessen toen ik twaalf was. Toen ik zestien was, maakte ik mijn solo debut met Koszalin Filharmonisch Orkest met het optreden van de Dwarsfluit Concerto in G van J. J. Quantz. Een jaar later heb ik een orkest transcriptie van Fantasie van Georges Hue  gemaakt en gespeeld als soliste met KFO.

Concoursen

Ik heb veel wedstrijden gewonnen, o. a. 9. Nationaal Concours voor Jonge Instrumentalisten en 'Etiuda' Concours in Polen. Onlangs, ben ik de finaliste van Boulder International Chamber Music Competition 'Art of Duo' met de pianiste Nadejda Tzanova in VS geworden.
Ik ben afgestudeerd van de Koninklijke Conservatoria in Den Haag en Brussel en ik bezit Master in de Muziek diplomas in dwarsfluit en kamermuziek. Ik heb dwarsfluitlessen gegeven aan de European School in Brussel en tegenwoordig in geef ik ook piano en fluitlessen aan The British School in The Netherlands. Ik heb ook dwarsfluit masterclass in Polen gegeven.

Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music! - Sergei Rachmaninoff

Gevestigd in

 • Den Haag

Leslocatie

 • Aan huis
 • Leiden
 • Den Haag centrum
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Nederlands
 • Engels
 • Pools

Passie voor fluit!

De lessen bij Inez waren altijd veelomvattend met duidelijke passie voor de fluit, de muziek en persoonlijke interesse in de leerling. Er was aandacht voor techniek, blaaskwaliteit en speelplezier. In de lessen zit een mooie opbouw, we startten de les altijd met een opwarmer waarbij tevens de ademsteun een belangrijke rol kreeg, na het spelen van diverse ingestudeerde stukken sloten we de les altijd samen af met een duet van twee fluiten of een muziekstuk onder begeleiding van de piano. Zo sluit je de les altijd met een prachtig muziekstuk af, een motivatie om weer hard aan de slag te gaan met het instuderen van nieuwe stukken.....
Elsaline

Ik droomde van dwarsfluit!

Ik heb de  droom gehad om dwarsfluit  te leren spelen. Aangezien ik moeilijk noten lees, kon ik me niet voorstellen dat dit zou lukken. Maar Inez heeft me over die drempel heen geholpen door haar geduld en haar creatieve manier van lesgeven.
H

Heel dankbaar!

Ze is een heel goede lerares omdat zij een virtuoos dwarsfluitist is en gelijktijdig in staat is zich in te leven in de moeilijkheden van een beginnende fluitspeler. Ik ben haar daar heel dankbaar voor en speel nog steeds met veel plezier.
Hans

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza