Thomas Reyna Dwarsfluitles in Den Haag

Dwarsfluitles in Den Haag

De traverso en de dwarsfluit zijn voor mij de mooiste instrumenten die er zijn! Ga je voor het eerst lesnemen of heb je lang geleden al gespeeld en wil je de draad weer eens oppakken? Ben je op zoek naar inspiratie, meer kennis van muziek en motivatie?

Kinderen, jongeren en volwassenen

Ik ben fluitist en enthousiast en ervaren fluitdocent in Den Haag Thomas Reyna. Ik geef privé dwarsfluitlessen aan beginners tot gevorderden, kinderen, jongeren en volwassenen.

Barok tot pop!

Op de dwarsfluit kun je allerlei soorten muziek spelen, van barokmuziek tot jazz, pop en wereldmuziek. Je speelt de muziek die jou raakt en die bij jou past. Zo ben je steeds gemotiveerd en heb je plezier in muziek!

Barokfluit -Traverso

Naast moderne fluit kun je bij mij ook het barokrepertoire ontdekken en je verdiepen in specifieke speelmanieren en stijlkenmerken. Wil je ervaren hoe het is om op een traverso les te krijgen en te spelen?

Beginnen met fluitles

We maken gebruik van leuk en modern lesmateriaal en je krijgt ook basis-muziektheorie, zodat je weet waar je mee bezig bent. We bouwen het fluitspelen rustig op met eenvoudige oefeningen en leuke stukjes en al snel krijg je een mooie klank uit je instrument.  We spelen samen duo's in de les!

Dwarsfluitles- gevorderden

Ben je een meer gevorderde fluitist, dan besteden we naast het verfijnen van je techniek ook veel aandacht aan toonvorming, legato, staccato, dynamiek, toonladders, akkoorden, interpretatie van voordrachtstukken, solo sonates of kamermuziek en orkestrepertoire. We spelen fluitduo's!

Les aan huis mogelijk

De lessen zijn in mijn studio in het Zeeheldenkwartier maar kunnen in overleg ook bij jou thuis worden gegeven. Boek een proefles en bespreek de mogelijkheden!

Online Dwarsfluitlessen

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Thomas Reyna

Thomas is een ervaren fluitist en een enthousiast fluitdocent.  Thomas treedt op in solo recitals, met kamermuziek ensembles en ook met diverse orkesten zoals The Northern Consort of Das Neue Mannheimer Orchester.  Hij behaalde zijn bachelor diploma aan het Cornish College of the Arts, en zijn master’s diploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

For that which does not come from the heart does not easily reach the heart - J.J. Quantz

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza