Bart van Osch
Elektrische gitaarles

Speel elektrische gitaar

Zin om lekker met je gitaar bezig te zijn en plezier te hebben in de muziek die je speelt? Pop, rock, folk, soul, funk, blues, jazz, songwriter, liedbegeleiding, van simpele liedjes tot aan alle tophits van het verleden tot heden! Je kunt bij mij voor alle stijlen terecht!  Beginners en gevorderden welkom. Boek een proefles!

Gemakkelijk bereikbaar!

Ik ben gitaarleraar in Den Haag Bart van Osch. Mijn gitaarstudio in het centrum van Den Haag is vlakbij het Filmhuis en de stations CS en HS. Gemakkelijk bereikbaar met O.V. dus! Ook voor gitaristen uit Rijswijk en Voorburgen Wateringse Veld!

Nog geen instrument?

Voor de proefles heb ik een instrument beschikbaar. Zelf bespeel ik o.a klassieke (spaanse) gitaar, western steelstring gitaar, elektrische gitaar (solid en hollow body) Ook is het mogelijk een gitaar bij mij te huren. Neem contact op voor meer info!

Les op maat

All-round gitarist Bart van Osch: We gebruiken verschillende methodes, afgestemd op jouw wensen en muzikale smaak. De lessen worden progressief opgebouwd en met een duidelijke op jou afgestemde aanpak, zodat je gegarandeerd vrijer en met meer gemak en plezier gaat spelen!

Modern oefenmateriaal

Ter ondersteuning van de lessen gebruik je eventueel ook oefen cd's, beeldmateriaal (dvd, websites en YouTube), apps en computerprogramma's zoals o.a. Guitar Pro, Power Tab, Transcribe, Cubase en Logic, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Benieuwd? Boek een proefles!

Muziektheorie

Leer akkoorden maken bij een melodie, de functie en opbouw van akkoorden, de notatie, toonsoorten, toonladders, ritmische patronen,

Wat doe je in de les?

Met duidelijke instructies en leuke muziek krijg je het gitaarspelen snel in de vingers. In de les wordt ruim aandacht besteed aan een ontspannen houding, akkoorden, speeltechniek, sound, muzikale expressie, fingerpicking- en plectrum-technieken.

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long'. Bart speelde in de musical SOOF o.a in Luxor theater Rotterdam en Chassé Theater Breda.

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Contact Bart van Osch

Echt een aanradertje :-)

Ik denk dat ik nu beter kan spelen dan wat ik met zelfstudie zou hebben geleerd, dus echt een aanradertje :-)

Een fantastische gitaarleraar

Bart van Osch is een fantastische gitaarleraar. Halverwege 2017 heb ik nog nooit een noot of akkoord gespeeld, maar inmiddels heb ik enorm veel geleerd. Bart past de lessen aan op basis van je eigen kennis en tempo. Mijn lessen zijn bijvoorbeeld een mix van het spelen van akkoorden en noten, maar ook de theorie achter de gitaar en muziek. Erg fijn om te weten waarom een akkoord is zoals het is.
Dirk G

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!