Elektrische Gitaarles in Den Haag  - Pop - Western - Blues Bart van Osch -

Bart van Osch gitaarlessen in Den Haag

Elektrische gitaar is cool!

Zin om lekker met je gitaar bezig te zijn en plezier te hebben in de muziek die je speelt? Pop, rock, folk, soul, funk, blues, jazz, songwriter, liedbegeleiding, van simpele liedjes tot aan alle tophits van het verleden tot heden! Je kunt bij mij voor alle stijlen terecht!  Beginners en gevorderden welkom.

Gemakkelijk bereikbaar!

Ik ben gitaarleraar in Den Haag Bart van Osch. Mijn gitaarstudio in het centrum van Den Haag is vlakbij het Filmhuis en de stations CS en HS. Gemakkelijk bereikbaar met O.V. dus! Ook voor gitaristen uit Rijswijk, Voorburg en Wateringse Veld!

Gitaarles Katwijk

Ik geef ook lessen in Katwijk, op de locatie van de Muziekschool.

Nog geen instrument?

Voor de proefles heb ik een instrument beschikbaar. Zelf bespeel ik o.a klassieke (spaanse) gitaar, western steelstring gitaar, elektrische gitaar (solid en hollow body) Ook is het mogelijk een gitaar bij mij te huren. Neem contact op voor meer info!

Les op maat

All-round gitarist Bart van Osch: We gebruiken verschillende methodes, afgestemd op jouw wensen en muzikale smaak. De lessen worden progressief opgebouwd en met een duidelijke op jou afgestemde aanpak, zodat je gegarandeerd vrijer en met meer gemak en plezier gaat spelen!

Modern oefenmateriaal

Ter ondersteuning van de lessen gebruik je eventueel ook oefen cd's, beeldmateriaal (dvd, websites en YouTube), apps en computerprogramma's zoals o.a. Guitar Pro, Power Tab, Transcribe, Cubase en Logic, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Benieuwd? Boek een proefles!

Muziektheorie

Leer akkoorden maken bij een melodie, de functie en opbouw van akkoorden, de notatie, toonsoorten, toonladders, ritmische patronen,

Wat doe je in de les?

Met duidelijke instructies en leuke muziek krijg je het gitaarspelen snel in de vingers. In de les wordt ruim aandacht besteed aan een ontspannen houding, akkoorden, speeltechniek, sound, muzikale expressie, fingerpicking- en plectrum-technieken.

Face-to-Face - Online gitaarles

Naast Face-to-Face live lessen geef ik ook lessen via Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long' In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "Evita" en "The Addams Family".

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Een fantastische gitaarleraar

Bart van Osch is een fantastische gitaarleraar. Halverwege 2017 heb ik nog nooit een noot of akkoord gespeeld, maar inmiddels heb ik enorm veel geleerd. Bart past de lessen aan op basis van je eigen kennis en tempo. Mijn lessen zijn bijvoorbeeld een mix van het spelen van akkoorden en noten, maar ook de theorie achter de gitaar en muziek. Erg fijn om te weten waarom een akkoord is zoals het is.
Dirk G

Great Teacher!

Two years ago, when Bart accepted me as a guitar student, he had not idea about how messy I can be. I keep rehearsing something close but slightly different than what we studied together. It is not a problem he just adapt and we can build on what I have done since the last lesson. Bart is a great guitar teacher keeping my motivation to the top by being positive, stating what direction will help me improving. The atmosphere during the lessons is relax despite him keeping focussed on my two hands, my fingers and the notes I play. I can only recommend him (providing that he keeps some slots for me).
Laurent

Zo word ik telkens beter!

Bart speelt goed in op mijn ontwikkelwensen en daagt me tegelijkertijd ook technisch uit. Zo word ik telkens beter, in plaats van een beetje op hetzelfde niveau te blijven hangen.
Sander

Motiverende gitaarlessen!

Bart geeft echt goede gitaarlessen en is een fijne docent! Binnen een paar lessen merk ik dat ik al beter kan spelen. Ik keek in eerste instantie op tegen het leren van theorie, maar door zijn aanpak en de leuke opdrachten die hij als huiswerk meegeeft ben ik al een eind op weg. Ik lees nu noten, begrijp pentatonische toonladders en heb een betere houding waardoor ik langer kan spelen. Dat kon ik daarvoor allemaal niet! Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wil bereiken als gitarist en daar zijn aanpak op aangepast. Ik kijk uit naar elke les en ga elke les met een gemotiveerd gevoel de deur uit!
Gijs M

Echt een aanradertje :-)

Ik denk dat ik nu beter kan spelen dan wat ik met zelfstudie zou hebben geleerd, dus echt een aanradertje :-)

Fantastische gitaarleraar!

Bart is een fantastische gitaarleraar. Halverwege 2017 heb ik nog nooit een noot of akkoord gespeeld, maar inmiddels heb ik enorm veel geleerd. Bart past de lessen aan op basis van je eigen kennis en tempo. Mijn lessen zijn bijvoorbeeld een mix van het spelen van akkoorden en noten, maar ook de theorie achter de gitaar en muziek. Erg fijn om te weten waarom een akkoord is zoals het is. Ik denk dat ik nu beter kan spelen dan wat ik met zelfstudie zou hebben geleerd, dus echt een aanradertje :)
Dirk G

Motiverend!

Bart geeft echt goede gitaarlessen en is een fijne docent! Binnen een paar lessen merk ik dat ik al beter kan spelen. Ik keek in eerste instantie op tegen het leren van theorie, maar door zijn aanpak en de leuke opdrachten die hij als huiswerk meegeeft ben ik al een eind op weg. Ik lees nu noten, begrijp pentatonische toonladders en heb een betere houding waardoor ik langer kan spelen. Dat kon ik daarvoor allemaal niet! Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wil bereiken als gitarist en daar zijn aanpak op aangepast. Ik kijk uit naar elke les en ga elke les met een gemotiveerd gevoel de deur uit!
Gijs

Relaxing!

I take lessons with Bart for many months. He is listening to my requests going in all directions and, at the same time, slowly brings me toward a better way to improve my skills. He also pays a lot of attention to the positioning of fingers and hands and arms and body, to ease relaxing and then play better.
Laurent

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza