Guitar teacher The Hague centre Bart van Osch - one on one lessons adults.

Bart van Osch Gitaarlessen in Den Haag

Speel gitaar! - alle stijlen

Wil je pop - blues - klassiek - songwriter - folk op je gitaar spelen?  Beginner of gevorderd? Je krijgt privéles op akoestische of elektrische gitaar in een prettige en ongedwongen sfeer.

Gitaarspelen voor volwassenen

Ik ben Bart van Osch, enthousiast gitaarleraar in Den Haag centrum, heb veel ervaring in het geven aan jongeren en volwassenen en heb mij daarin gespecialiseerd. Met persoonlijke aandacht, duidelijke instructies en goede muziek krijg je het gitaarspelen snel onder de knie!

Proefles en strippenkaart 

Behoefte aan flexibiliteit? Koop na je proefles een Strippenkaart van 10 lessen. Spreek per keer je les af en je verliest nooit een les!

Leslocatie

Mijn gitaarstudio in het centrum van Den Haag is vlakbij het Filmhuis en Stations CS en HS) Makkelijk bereikbaar voor gitaristen uit Rijswijk , Wateringse Veld en Voorburg

Gitaarles Katwijk

Ik geef ook lessen in Katwijk, op de locatie van de Muziekschool.

Gitaar lenen of huren?

Heb je nog geen instrument, dan kun je bij mij voor een redelijke prijs een gitaar huren. Voor de proefles heb ik een gitaar voor je ter beschikking!

Gevorderden

Klassiek, pop, rock, Spaans, folk, soul, funk, blues, jazz, songwriter, liedbegeleiding, van simpele songs tot aan alle tophits van het verleden tot heden! Zelf bespeel ik o.a klassieke (Spaanse) gitaar, western steelstring gitaar, elektrische gitaar (solid en hollow body)

Les op maat

De lessen worden progressief opgebouwd en met een duidelijke op jou afgestemde aanpak, zodat je gegarandeerd vrijer en met meer gemak en plezier gaat spelen!

Wat doe je in de les?

In de les wordt veel aandacht besteed aan een ontspannen houding,  akkoorden, speeltechniek, sound, muzikale expressie, fingerpicking- en plectrum-technieken.

Modern lesmateriaal

Ter ondersteuning van de lessen gebruik je eventueel ook oefen cd's, beeldmateriaal (dvd, websites en YouTube), apps en computerprogramma's zoals o.a. Guitar Pro, Power Tab, Transcribe, Cubase en Logic, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan.

Muziektheorie

Leer akkoorden maken bij een melodie, de functie en opbouw van akkoorden, de notatie, toonsoorten, toonladders, ritmische patronen.

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.

Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long' In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "Evita" en "The Addams Family".

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Een super aanrader!

Bart van Osch is een geweldige gitaarleraar en gitarist! Hij is kundig in het lesgeven voor beginners en gevorderden, voor zowel klassiek gitaar alsmede elektrische gitaar voor pop (akkoorden e.d.). Zijn lessen zijn leuk en uitdagend, maar ook van hoge kwaliteit! Een super aanrader!
Cystine C

Motivating Guitar Teacher

Two years ago, when Bart accepted me as a guitar student, he had not idea about how messy I can be. I keep rehearsing something close but slightly different than what we studied together. It is not a problem he just adapt and we can build on what I have done since the last lesson. Bart is a great guitar teacher keeping my motivation to the top by being positive, stating what direction will help me improving. The atmosphere during the lessons is relax despite him keeping focussed on my two hands, my fingers and the notes I play. I can only recommend him (providing that he keeps some slots for me).
Laurent

Fijne docent!

Bart geeft echt goede gitaarlessen en is een fijne docent! Binnen een paar lessen merk ik dat ik al beter kan spelen. Ik keek in eerste instantie op tegen het leren van theorie, maar door zijn aanpak en de leuke opdrachten die hij als huiswerk meegeeft ben ik al een eind op weg. Ik lees nu noten, begrijp pentatonische toonladders en heb een betere houding waardoor ik langer kan spelen. Dat kon ik daarvoor allemaal niet! Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wil bereiken als gitarist en daar zijn aanpak op aangepast. Ik kijk uit naar elke les en ga elke les met een gemotiveerd gevoel de deur uit!
Gijs

Persoonlijke aanpak!

Prettige gitaarlessen gehad van Bart. Flexibel in de omgang, vol nuttige tips voor het spelen en qua materiaal en een persoonlijke aanpak.
Mark M

Flexibel in de omgang

Prettige gitaarlessen gehad van Bart van Osch! Flexibel in de omgang, vol nuttige tips voor het spelen en qua materiaal en een persoonlijke aanpak.
Mark Meijer

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza