Bart van Osch Gitaarles in Den Haag

Akoestische & Elektrische gitaar - alle stijlen

Wil je pop -blues - klassiek - songwriter - folk spelen? Gitaarleraar Bart van Osch in Den Haag centrum: Je krijgt privéles op akoestische of elektrische gitaar in een prettige en ongedwongen sfeer.

Gitaarspelen voor volwassenen

Ik heb veel ervaring in het geven aan volwassenen en heb mij daarin gespecialiseerd. Met persoonlijke aandacht, duidelijke instructies en goede muziek krijg je het gitaarspelen snel onder de knie!

Proefles en strippenkaart 

Behoefte aan flexibiliteit? Koop na je proefles een Strippenkaart van 10 lessen. Spreek per keer je les af en je verliest nooit een les! Mijn gitaarstudio in het centrum van Den Haag is vlakbij het Filmhuis en Stations CS en HS) Makkelijk bereikbaar voor gitaristen uit Rijswijk , Wateringse Veld en Voorburg

Gitaarles Katwijk

Ik geef ook lessen in Katwijk, op de locatie van de Muziekschool.

Gitaar lenen of huren?

Heb je nog geen instrument, dan kun je bij mij voor een redelijke prijs een gitaar huren. Voor de proefles heb ik een gitaar voor je ter beschikking!

Jouw muziek - gevorderden

Klassiek, pop, rock, Spaans, folk, soul, funk, blues, jazz, songwriter, liedbegeleiding, van simpele songs tot aan alle tophits van het verleden tot heden!
Zelf bespeel ik o.a klassieke (Spaanse) gitaar, western steelstring gitaar, elektrische gitaar (solid en hollow body)

Structuur in je les 

All-round gitarist Bart van Osch: "Ik gebruik diverse methodes afgestemd op jouw wensen en muzikale smaak. De lessen worden progressief opgebouwd en met een duidelijke op jou afgestemde aanpak, zodat je gegarandeerd vrijer en met meer gemak en plezier gaat spelen!"

Modern oefenmateriaal

Ter ondersteuning van de lessen gebruik je eventueel ook oefen cd's, beeldmateriaal (dvd, websites en YouTube), apps en computerprogramma's zoals o.a. Guitar Pro, Power Tab, Transcribe, Cubase en Logic, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan.

Wat doe je in de les?

In de les wordt veel aandacht besteed aan een ontspannen houding,  akkoorden, speeltechniek, sound, muzikale expressie, fingerpicking- en plectrum-technieken.

Muziektheorie

Leer akkoorden maken bij een melodie, de functie en opbouw van akkoorden, de notatie, toonsoorten, toonladders, ritmische patronen.

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.

Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long' In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "Evita" en "The Addams Family".

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

De proefles kost €25,- Koop na de proefles je eerste kaart van 10 lessen en ontvang de €25,- terug.

Een super aanrader!

Bart van Osch is een geweldige gitaarleraar en gitarist! Hij is kundig in het lesgeven voor beginners en gevorderden, voor zowel klassiek gitaar alsmede elektrische gitaar voor pop (akkoorden e.d.). Zijn lessen zijn leuk en uitdagend, maar ook van hoge kwaliteit! Een super aanrader!
Cystine C

Fijne docent!

Bart geeft echt goede gitaarlessen en is een fijne docent! Binnen een paar lessen merk ik dat ik al beter kan spelen. Ik keek in eerste instantie op tegen het leren van theorie, maar door zijn aanpak en de leuke opdrachten die hij als huiswerk meegeeft ben ik al een eind op weg. Ik lees nu noten, begrijp pentatonische toonladders en heb een betere houding waardoor ik langer kan spelen. Dat kon ik daarvoor allemaal niet! Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wil bereiken als gitarist en daar zijn aanpak op aangepast. Ik kijk uit naar elke les en ga elke les met een gemotiveerd gevoel de deur uit!
Gijs

Flexibel in de omgang

Prettige gitaarlessen gehad van Bart van Osch! Flexibel in de omgang, vol nuttige tips voor het spelen en qua materiaal en een persoonlijke aanpak.
Mark Meijer

Motivating Guitar Teacher

Two years ago, when Bart accepted me as a guitar student, he had not idea about how messy I can be. I keep rehearsing something close but slightly different than what we studied together. It is not a problem he just adapt and we can build on what I have done since the last lesson. Bart is a great guitar teacher keeping my motivation to the top by being positive, stating what direction will help me improving. The atmosphere during the lessons is relax despite him keeping focussed on my two hands, my fingers and the notes I play. I can only recommend him (providing that he keeps some slots for me).
Laurent

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza