Jack Kinsella - Gitaarles in Den Haag Jazz - pop - klassiek - blues. Als je echt gitaar wil leren spelen!

Jack Kinsella Gitaarlessen in Den Haag

Is gitaarspelen jouw droom?

Op zoek naar gitaarlessen in het centrum van Den Haag? Liedjes of jazz nummers spelen op je gitaar en wil je meer over akkoorden weten? Verschillende strumming patterns (slag technieken) of fingerstyle leren en in no time je eerste nummers spelen? Vroeger gitaar gespeeld en je techniek opfrissen? Maak een afspraak!

Jazz - Pop - Blues - Klassiek

Ik ben Jack Kinsella, uitvoerend gitarist, componist en enthousiast en geduldig gitaarleraar met een grote liefde voor jazz. Ik heb ruime ervaring in het uitvoeren en onderwijzen van genres zoals Jazz, popsongs, klassiek, rock en blues dus je kunt voor alle stijlen bij mij terecht. Beginners en gevorderden welkom!

Elektrisch en akoestisch gitaar

Er zijn heel veel soorten gitaren en je kunt met elke soort gitaar bij mij terecht. Een grote ontwikkeling om het gitaargeluid te beinvloeden zijn de pedalen en effecten zoals Reverb, Delay, Distortion en veel andere geluidseffecten. Je gaat experimenteren met pedalen zowel in hardware als software vorm.

Ukulele is cool

Lekker chill liedjes spelen bij een kampvuur, op een feestje, aan het strand of gewoon lekker thuis? Leren om vrienden of jezelf te begeleiden in je favoriete songs? De ukulele is een leuk, niet duur en eenvoudig te leren instrument waarmee je in korte tijd je favoriete nummers kunt spelen. Leuk om met je aan de slag te gaan!

Houding

Om soepel te kunnen spelen is een relaxte houding van belang. Dat ga je ontwikkelen zodat je geen pijn in je lijf krijgt! Met oefeningen voor je linkerhand leer je ontspannen en vloeiende wisselingen te maken en ook lastige grepen op een goede manier te realiseren.

Wat kun je verwachten?

Je leert fingerstyle, klassieke techniek, strummen en spelen met plectrum. Improviseren en je eigen nummers maken? Noten lezen of tabs leren? Wat jij wilt en altijd gekoppeld aan je favoriete muzieksoort.

Gevorderen

Meer gevorderd gitarist en je verdiepen in andere stijlen? Je techniek op een hoger plan brengen en vrijer en beter leren improviseren? Om goed te kunnen improviseren is kennis van theorie en een ontwikkelde techniek een must. We werken o.a uit Real Book en we analyseren stijlen van grote gitaristen.

Heb je geen instrument?

Proefles afspreken maar heb je nog geen gitaar of ukulele? Je bent van harte welkom om een van mijn instrumenten te bespelen. Ik kan je adviseren welke gitaar het best bij jou past en waar je deze kunt aanschaffen.

Leslocatie

Ik geef de lessen online en in mijn home studio in Den Haag. In overleg kan ik de lessen bij jou aan huis geven.

Online gitaarles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Goed resultaat en je kunt terecht wanneer je wilt en waar je ben! Informeer naar de mogelijkheden! Boek een proefles om te kijken hoe het je bevalt!

Over mij

Ik begon mijn studie aan het Royal Birmingham Conservatoire in Engeland voordat ik via het Erasmus-programma naar Nederland verhuisde. Hier heb ik mijn bachelor in jazz afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gedurende deze tijd werkte ik als professioneel uitvoerend muzikant in verschillende settings. Werkend zowel als leider en sideman heb ik verschillende optredens gedaan op festivals, clubs, prive-evenementen en andere locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en door heel Europa.

I never practice my guitar...from time to time I open the case and throw in a piece of raw meat! - Wes Montgomery

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza