Jack Kinsella - Gitaarles in Den Haag  centrum Jazz - pop - klassiek - blues. Als je echt gitaar wil leren spelen!

Jack Kinsella Gitaarlessen in Den Haag

Is gitaarspelen jouw droom?

Nog nooit een gitaar vastgehouden en nu je droom realiseren? Zoek je gitaarlessen voor je kind ? Heb je zelf best al meer ervaring en wil je je in een bepaalde stijl verdiepen, leren improviseren en je techniek op een hoger plan brengen maar loop je vast met Youtube en wil je persoonlijke aanwijzingen en inspiratie om echt vorderingen te maken?

Geduldig en inspirerend

Ik ben Jack Kinsella, uitvoerend gitarist, componist en enthousiast en geduldig gitaarleraar en ik geef gitaarlessen in het centrum van Den Haag. Je kunt bij mij popliedjes maar ook latin of jazz nummers spelen op je gitaar, en wil je meer over akkoorden weten, noten leren lezen of tabs, verschillende strumming patterns (slag technieken) of fingerstyle leren en in no time je eerste nummers spelen?

Kinderen en volwassenen

Jong of al wat meer op leeftijd? Gitaarspelen is niet aan leeftijd gebonden en mijn lessen zijn natuurlijk afgestemd op wat jij zoekt.

Jazz - Pop - Blues - Klassiek

Ik heb ruime ervaring in het uitvoeren en onderwijzen van genres zoals Jazz, popsongs, klassiek, rock en blues dus wekunnen aan de slag!

Elektrisch en akoestisch gitaar

Er zijn heel veel soorten gitaren en je kunt met elke soort gitaar bij mij terecht. Een grote ontwikkeling om het gitaargeluid te beinvloeden zijn de pedalen en effecten zoals Reverb, Delay, Distortion en veel andere geluidseffecten. Je gaat experimenteren met pedalen zowel in hardware als software vorm.

Houding

Om soepel te kunnen spelen is een relaxte houding van belang. Dat ga je ontwikkelen zodat je geen pijn in je lijf krijgt! Met oefeningen voor je linkerhand leer je ontspannen en vloeiende wisselingen te maken en ook lastige grepen op een goede manier te realiseren.

Meer gevorderen

Om goed te kunnen improviseren en jazz te spelen ( mijn specialisme) is kennis van theorie en een ontwikkelde techniek een must. We werken o.a uit Real Book en we analyseren stijlen van grote gitaristen.

Ukulele is cool!

Lekker chill liedjes spelen bij een kampvuur, op een feestje, aan het strand of gewoon lekker thuis? Leren om vrienden of jezelf te begeleiden in je favoriete songs? De ukulele is een leuk, niet duur en eenvoudig te leren instrument waarmee je in korte tijd je favoriete nummers kunt spelen. Je kunt daarna makkelijk overstappen naar de gitaar!

Heb je geen instrument?

Proefles afspreken maar heb je nog geen gitaar of ukulele? Je bent van harte welkom om een van mijn instrumenten te bespelen. Ik kan je adviseren welke gitaar het best bij jou past en waar je deze kunt aanschaffen.

Leslocatie

Ik geef de lessen online en in mijn home studio in Den Haag. centrum In overleg kan ik de lessen bij jou aan huis geven.

Online gitaarles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Goed resultaat en je kunt terecht wanneer je wilt en waar je ben! Informeer naar de mogelijkheden! Boek een proefles om te kijken hoe het je bevalt!

Over mij

Ik begon mijn studie aan het Royal Birmingham Conservatoire in Engeland voordat ik via het Erasmus-programma naar Nederland verhuisde. Hier heb ik mijn bachelor in jazz afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gedurende deze tijd werkte ik als professioneel uitvoerend muzikant in verschillende settings. Werkend zowel als leider en sideman heb ik verschillende optredens gedaan op festivals, clubs, prive-evenementen en andere locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en door heel Europa.

I never practice my guitar...from time to time I open the case and throw in a piece of raw meat! - Wes Montgomery

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

One of the best!

Jack is one of the best and kind guitar teachers we have ever met. He is structuring his lessons for the needs and goals of his students. He knows how to evaluate the motivation of a student and how to keep it on-going during and after the lessons. He is a very well-organised person and always on-time to his lessons. His lovely and patient attitude towards kids and young adults is remarkable. I can recommend Jack as a guitar teacher and a music motivator to kids and young adults who have a little interest in music. Thank you.
B Romano

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza