Lazaro Tejedor Gitaarles in Den Haag

Akoestische gitaarles - Den Haag

Speel je Spaanse of akoestische gitaar en wil je het beroemde Concierto d'Aranjuez van Joaquín Rodrigo leren spelen? De Falla, Spaanse liedjes, Blues, Flamenco of liever songwriter? Kom je niet verder met YouTube gitaarlessen en zoek je les op maat en persoonlijke instructies die je helpen je doelen te verwezenlijken?

Gitaarles op maat

Ik ben enthousiast en ervaren gitaarleraar Lazaro Tejedor en mijn lessen bieden precies die tips, aanwijzingen en inspiratie waar je naar op zoek bent. Mijn gitaarlessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Boek meteen een proefles!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Beginners en gevorderden

Voor het eerst met een gitaar in je handen, vroeger gitaar gespeeld en nu de draad weer oppakken of je techniek verdiepen en je toeleggen op een specifieke muzieksoort? We spelen duo's, maken gebruik van leuk en goed lesmateriaal en techniek en muzikaliteit gaan hand in hand.

Wat kun je verwachten?

Het is belangrijk dat je vanaf het begin een goede manier van spelen ontwikkelt. Een ontspannen en comfortabele houding is belangrijk. Relaxed en soepel muziek maken. Met leuke doelgerichte oefeningen en liedjes heb je de basis al snel onder de knie. Je leert noten lezen, basis muziektheorie, ontspannen houding, toonladders, akkoorden, klassieke techniek, Flamenco technieken, slagtechnieken, finger picking, strumming, tabs.

Repertoire en improvisatie

Door muziek te spelen die je raakt en waar jij je gevoel in kwijt kunt ben je steeds gemotiveerd en geniet je van je gitaar en muziek! Spaans klassiek, klassieke muziek, Spaanstalige populaire liedjes, blues, pop, folk. Benieuwd? Maak een afspraak voor een proefles!

Zingen met gitaar? Songwriter?

Wil jij jezelf kunnen begeleiden op de gitaar terwijl je zingt? Je eigen songs of nummers schrijven? Ik geef je tips en tricks uit mijn eigen concertpraktijk.

Waar zijn de lessen?

De locatie van de gitaarlessen is in het centrum van Den Haag, goed te bereiken met tram of bus, vlakbij Centraal Station.

Over Lazaro Tejedor

Ik heb jarenlange ervaring als gitarist en gitaarleraar en ik heb mijn vakopleiding genoten aan het Conservatorium van Amsterdam.
Naast mijn praktijk als gitaarleraar ben ik ook uitvoerend musicus. Als gitarist treed ik op bij evenementen, recepties en feestelijkheden voor bedrijven, organisaties, verzorgingstehuizen, en particulieren. Ik geef concerten op diverse podia in Europa en Marokko. Opnames gemaakt voor de Nederlandse radio en televisie. Op mijn website kun je delen van mijn solo CD Leyenda met Spaanse gitaarmuziek beluisteren. Als singer-songwriter schrijf ik eigen songs en zing deze meestal in het Spaans

Silence is the best music when you are in need of silence and music is the best silence when you are in need of music! - Mehmet Murat ildan

Meerdere stijlen!

Hij helpt je met eigen werk en covers die jij graag wilt spelen. Lazaro’s ervaring beperkt zich niet tot één stijl!
 

Geduldige gitaarleraar!

Lazaro is erg geduldig! Eindelijk een gitaarleraar die klikt!

 

Fijne docent!

Wat heerlijk om iemand zo te zien gitaar spelen en wat een fijne docent! Lazaro heeft een gave om een ontspannen setting te creëren bij zijn gitaarlessen.

Ontzettend blij!

Mijn normaal niet zo uitbundige zoon wordt hier zo ontzettend blij van!!

goede techniek!

Wat mij als ouder (en gitarist) erg bevalt is dat Lazaro aan Joshua meteen de goede gitaartechniek leert.

Kan niet beter!

Een ervaren sterleraar voor jou alleen, alles op maat. Kan niet beter!

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza