Flamenco en Spaanse gitaarles Den Haag - Lazaro Tejedor

Lazaro Tejedor Gitaarlessen in Den Haag

Akoestische - Spaanse gitaarles - Den Haag

Speel je Spaanse of akoestische gitaar en wil je het beroemde Concierto d'Aranjuez van Joaquín Rodrigo leren spelen? De Falla, Spaanse liedjes, Blues, Flamenco? Of wordt het je eerste kennismaking  met gitaarspelen?

Gitaarlessen - Kinderen en volwassenen

Hola! Ik ben enthousiast en ervaren gitaarleraar Lazaro Tejedor in Den Haag. Mijn gitaarlessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een prettige sfeer, geconcentreerd werken en plezier in muziek gaan hand in hand in mijn lessen!

Gitaarspelen - Beginners en gevorderden

Voor het eerst met een gitaar in je handen, vroeger gitaar gespeeld en nu de draad weer oppakken of je techniek verdiepen en je toeleggen op een specifieke muzieksoort? We spelen duo's, maken gebruik van leuk en goed lesmateriaal. Techniek en muzikaliteit gaan hand in hand.

Proefles

We bespreken je doelen en muzikale wensen en je krijgt een indruk van mijn manier van werken. Gelijk even afspreken om kennis te maken?

Wat doe je in je gitaarles?

Met leuke doelgerichte oefeningen en liedjes heb je de basis al snel onder de knie. Je leert noten lezen, basis muziektheorie, toonladders, akkoorden, klassieke techniek, Flamenco technieken, slagtechnieken, strumming, tabs.

Klassiek gitaar gevorderden - Den Haag

Verdiep je in de grote klassieke componisten die de toon hebben gezet voor het klassieke gitaarspel. Rodrigo, de Falla, Granados, Victoria, de Sarasate, Tàrrega of Albeniz! Maar er is ook onbekend repertoire, waar ik je graag mee laat kennismaken!

Zingen met gitaar? Songwriter?

Wil jij jezelf kunnen begeleiden op de gitaar terwijl je zingt? Je eigen songs of nummers schrijven in het Spaans? Ik geef je adviezen op basis van de ruime ervaring uit mijn eigen concertpraktijk.

Waar geef ik de gitaarlessen?

De locatie van de gitaarlessen is in het centrum van Den Haag, goed te bereiken met tram of bus, vlakbij Centraal Station.

Online gitaarles

Eventueel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Lazaro Tejedor

Ik heb jarenlange ervaring als gitarist en gitaarleraar en ik heb mijn vakopleiding genoten aan het Conservatorium van Amsterdam.
Naast mijn praktijk als gitaarleraar ben ik ook uitvoerend musicus. Als gitarist treed ik op bij evenementen, recepties en feestelijkheden voor bedrijven, organisaties, verzorgingstehuizen, en particulieren. Ik geef concerten op diverse podia in Europa en Marokko. Opnames gemaakt voor de Nederlandse radio en televisie. Op mijn website kun je delen van mijn solo CD Leyenda met Spaanse gitaarmuziek beluisteren. Als singer-songwriter schrijf ik eigen songs en zing deze meestal in het Spaans

Silence is the best music when you are in need of silence and music is the best silence when you are in need of music! - Mehmet Murat ildan

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag centrum
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans

Meerdere stijlen!

Hij helpt je met eigen werk en covers die jij graag wilt spelen. Lazaro’s ervaring beperkt zich niet tot één stijl!
 

Geduldige gitaarleraar!

Lazaro is erg geduldig! Eindelijk een gitaarleraar die klikt!

 

Kan niet beter!

Een ervaren sterleraar voor jou alleen, alles op maat. Kan niet beter!

goede techniek!

Wat mij als ouder (en gitarist) erg bevalt is dat Lazaro aan Joshua meteen de goede gitaartechniek leert.

Ontzettend blij!

Mijn normaal niet zo uitbundige zoon wordt hier zo ontzettend blij van!!

Fijne docent!

Wat heerlijk om iemand zo te zien gitaar spelen en wat een fijne docent! Lazaro heeft een gave om een ontspannen setting te creëren bij zijn gitaarlessen.

Neem even contact op over de lesprijzen! Tot snel!

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza