Leonie Roessler Muziekles voor jonge kinderen in Den Haag

Muzieklessen voor jonge kinderen in Den Haag  (4 - 6 jaar) 

ONTDEK MUZIEK - Individueel/groep 30 /45 minuten
Kleuters zijn dol op zingen, piano, blokfluit, gitaar, ritme klappen, dansen en muziekspelletjes. Spelend leren is zeer effectief voor jonge kinderen! De kleuters bewegen op muziek, spelen op verschillende slagwerkinstrumentjes, gaan dingen uitbeelden en krijgen kleur- en luisteropdrachten.

Spelletjes en leren

Improvisatie en leuke oefeningen zorgen in de les voor de nodige afwisseling! Muzikale spelletjes stimuleren de creativiteit en fantasie! Ze leren het verschil tussen geluid en stilte, hoge- en lage tonen, harde- en zachte - lange- en korte noten. Ze maken kennis met het notenschrift. Ouders kunnen de muziekles bijwonen zodat zij hun kind thuis kunnen begeleiden bij het oefenen. ​

Muzieklessen voor jonge kinderen (6 - 8 jaar)

ONTDEK MUZIEK - Individueel/groep 30 /45 minuten
Zingen, piano, blokfluit, gitaar, ritme klappen, dansen en muziekspelletjes. Het maken van muziek draagt bij aan de sociale en motorische ontwikkeling van kinderen. De kinderen spelen op verschillende slagwerkinstrumenten, gaan uitbeelden en krijgen kleur- en luisteropdrachten.

Concentratie, ontspanning en afwisseling!

Leuke oefeningen en improvisatie zorgen in de les voor concentratie, ontspanning en afwisseling!  Creativiteit en fantasie worden gestimuleerd door het spelen van muzikale spelletjes! De kinderen ervaren het verschil tussen geluid en stilte, hoge- en lage tonen, harde- en zachte - lange- en korte noten. De kids leren noten lezen. Ouders kunnen de muziekles bijwonen zodat zij hun kind thuis kunnen begeleiden bij het oefenen. 

Zing en Speel voor jonge kinderen (6 - 8 jaar) 

ONTDEK MUZIEK - Individueel/groep 30 /45 minuten
In een pakket van 10 lessen wordt de muzikale basis uitgebreid en aangevuld met moeilijker ritmes, moeilijker notenschrift en meer liedjes! Nu gaan de kinderen al meer echte stukjes op de gitaar, piano of blokfluit leren. Ontdek muziek en... maak je eigen liedje!

Muziekinstrument uitproberen?

Ben je 7 of 8 jaar en speel je nog geen muziekinstrument maar wil je wel instrumenten uitproberen en een heleboel leren over muziek? Met het starterspakket kun je 3 lessen van 30 minuten volgen op een instrument van je keuze. Door kennis te maken met verschillende soorten muziekinstrumenten weet je na deze lessen vast welk instrument je graag zou willen leren bespelen! Je kunt alle docenten direct benaderen voor een proefles! 

Over Leonie Roessler

Moeder, muziekdocent en gitariste Leonie Roessler is dol op kinderen! Zij studeerde gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aansluitend verdiepte zij zich in het lesgeven aan jonge kinderen. Leonie werkte  aan diverse muziekscholen en kunstinstellingen. Haar werkzaamheden zijn zeer divers: Gitaarlessen, blokfluitlessen, AMV-lessen, dreumes- en peutermuziek, muziekprojecten op basisscholen, muziekcursussen en workshops in kinderopvang en naschoolse opvang.

Plezier in muziek...samen zingen, dansen of musiceren heeft een directe invloed op de ontwikkeling van kinderen!

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza