Avinoam Shalev Pianoles in Den Haag

Passie voor piano en muziek! 

Heb je vroeger piano gespeeld en ga je de draad weer oppakken of wordt het de eerste keer dat je gaat beginnen met pianoles? Ben je meer gevorderd en loop je vast met je techniek? Wil je je repertoire uitbreiden of je verdiepen in een bepaalde stijl of componist?

Klassiek Pianoles - alle leeftijden

Ik ben pianist en pianoleraar Avinoam Shalev in Den Haag. Ik heb een motiverende manier van lesgeven, ben geduldig en zal je zeker weten te stimuleren om regelmatig te oefenen. Mijn lessen zijn voor kinderen, jongeren  en volwassenen. Met mijn persoonlijke en creatieve aanpak ervaar je in mijn lessen hoe leuk en fascinerend pianospelen is.

Gevorderden

Uit het schitterende pianorepertoire van etudes en concertstukken zoek ik speciaal datgene uit waar jij behoefte aan hebt. We werken aan klank, toucher, vingervlugheid, balans, dynamiek en articulatie. zodat je spel transparant en boeiend wordt! Dankzij een betere techniek ben je vrijer om uiting te geven aan je interpretatie.

Stijlgevoel

Als specialist op historische piano's ben ik enorm geboeid door klank, stijlgevoel en interpretatie. Ik deel mijn kennis en ervaring op dit gebied graag met je. Houd je van vroeg- klassiek, romantiek of de Franse impressionisten? Laten we aan de slag gaan!

Druk met werk of school?

Leer effectief studeren in weing tijd. Ervaar het gemak en de flexibiliteit van de Strippenkaart van 10 lessen.

Beginners - Jong tot oud

De piano is ergonomisch natuurlijk om te bespelen en al binnen een paar lessen kun je een eenvoudig stukje spelen en ervan genieten! Ik werk met verschillende pianomethodieken. Kinderen leren met leuke en speelse oefeningen en liedjes notenlezen en de muzikale basisvaardigheden van pianospelen. Voor jongeren en volwassenen is er ander lesmateriaal, specifiek voor volwassenen geconcipieerd, zonder plaatjes.

Volwassenen

Als volwassene is je leerproces anders dan wanneer je een kind bent. Het is zeker niet zo dat je minder goed kunt leren pianospelen wanneer je volwassen bent! Sterker nog, je begrijpt het beter en komt eerder toe aan het uiten van je gevoel in de muziek! Met discipline en doorzettingsvermogen kom je heel ver!

Stap voor stap

Ik heb mijn eigen methode voor het leren van notenlezen ontwikkeld; je leert het snel en goed! Stap voor stap ontwikkel je een goede technische en muzikale basis. Improvisatie en op je gehoor iets naspelen? Ik help je graag!

Online Pianoles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Avinoam

Avinoam is gediplomeerd en cum laude afgestudeerd als musicoloog, klavecinist en pianist aan het Conservatorium te Tel Aviv.  Een beurs stelde hem in staat aan de Academia Villa Bossi in Italia te specialiseren in historische piano's en klavecimbel. Hij behaalde 2 Masters aan de Hannover University of Music, Duitsland. Sinds het winnen van de 1e prijs op de International Bach Competition in Leipzig, Duitsland (2018), speelt hij regelmatig solo recitals in Engeland, Nederland en Duitsland. Hij is oprichter van het Lynx Ensemble en Ensemble Arava. Avinoam heeft jarenlange internationale ervaring met lesgeven en was van 2018 tpot 2020 als docent verbonden aan de Stuttgart University of Music, Duitsland.

Balance - learning and fun!

Avinoam taught my primary aged children piano from the beginner stage, I recommend his approach.  Avinoam was able to tailor the lessons to my children's needs; a thoughtful approach allowing a great balance between learning and fun. My children made great progress and looked forward to the lessons. Avinoam had great communication with us as parents too and has instilled an ongoing love of music in our children.
Bella

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza