Avinoam Shalev Pianoles

Passie voor piano en muziek! 

Heb je vroeger piano gespeeld en ga je de draad weer oppakken of wordt het de eerste keer dat je gaat beginnen met pianoles? Als volwassene is je leerproces anders dan wanneer je een kind bent. Het is zeker niet zo dat je minder goed kunt leren pianospelen wanneer je volwassen bent ! Sterker nog, je begrijpt het beter en komt eerder toe aan het uiten van je gevoel in de muziek! Met discipline en doorzettingsvermogen kom je heel ver!

Pianoles volwassenen

Ik ben pianist en pianoleraar Avinoam Shalev in Den Haag. Mijn lessen zijn voor jongeren ( 18+)  en volwassenen. Ik heb een motiverende manier van lesgeven, ben geduldig en zal je zeker weten te stimuleren om regelmatig te oefenen. Met mijn persoonlijke en creatieve aanpak ervaar je in mijn lessen hoe leuk en fascinerend pianospelen is.

Online Pianoles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Gevorderden

Uit het schitterende repertoire van etudes en concertstukken zoek ik speciaal datgene uit waar jij behoefte aan hebt. Je raakt nog meer gemotiveerd om te oefenen! Zo ontwikkel jij je vaardigheden op een plezierige manier. Dankzij een betere techniek en meer inzicht in wat en hoe te studeren ben je vrijer om uiting te geven aan je interpretatie.

Drukke baan?

Leer effectief studeren in weing tijd. Ervaar het gemak en de flexibiliteit van de Strippenkaart van 10 lessen.

Beginners - Stap voor stap

De piano is ergonomisch natuurlijk om te bespelen en al binnen een paar lessen kun je een eenvoudig stukje spelen en ervan genieten! Ik werk met verschillende pianomethodieken, die specifiek voor volwassenen zijn geconcipieerd, zonder plaatjes. Ik heb ook mijn eigen methode voor het leren van notenlezen ontwikkeld; je leert het snel en goed! Improvisatie en op je gehoor iets naspelen? Ik help je graag!

Over Avinoam

Avinoam is gediplomeerd en cum laude afgestudeerd als musicoloog, klavecinist en pianist aan het Conservatorium te Tel Aviv.  Een beurs stelde hem in staat aan de Academia Villa Bossi in Italia te specialiseren in historische piano's en klavecimbel. Hij behaalde 2 Masters aan de Hannover University of Music, Duitsland. Sinds het winnen van de 1e prijs op de International Bach Competition in Leipzig, Duitsland (2018), speelt hij regelmatig solo recitals in Engeland, Nederland en Duitsland. Hij is oprichter van het Lynx Ensemble en Ensemble Arava. Avinoam heeft jarenlange internationale ervaring met lesgeven en was van 2018 tpot 2020 als docent verbonden aan de Stuttgart University of Music, Duitsland.

Contact Avinoam Shalev

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza