Geduldig en enthousiast pianoleraar Inez Popko in Den Haag. Pianolessen aan huis Den Haag aan meer gevorderden.

Inez Popko Pianolessen in Den Haag

Pianoles aan huis in Den Haag

Heb je thuis een piano staan en zoek je een leuke pianoleraar voor je kind? Speel je al langer en heb je het gevoel dat je niet verder komt? Heb je behoefte aan positieve feedback, nieuw repertoire en tips om je spel op een hoger plan te brengen?

Ervaren en enthousiast!

Ik ben professioneel pianist en pianoleraar Inez Popko in Den Haag. Ik heb veel ervaring in het geven van pianolessen aan leerlingen van alle leeftijden. Mijn pianolessen zijn niet voor beginners. Enige ervaring met pianospel is gewenst.

Pianoles voor kinderen

Mijn lessen voor kinderen zijn erop gericht pianospelen leuk te maken en tegelijkertijd een degelijke muzikale basis te leggen. In de proefles kijken we of je kind oud genoeg is om te beginnen.

Pianoles voor volwassenen

Al eerder gespeeld en nu de draad weer oppakken? Gewoon doen! Met de juiste technische aanwijzingen herontdek je de rijkdom van het instrument en ontwikkel je je vaardigheden. Je zult zien dat het meevalt! Vergaar meer kennis en inzicht over achtergronden en muziek. Plezier in muziek voorop!

Wat kun je verwachten

Muziek lezen, techniek, basis muziektheorie en ontwikkeling van je gehoor. Naast eenvoudige stukjes en liedjes en in moeilijkheidsgraad oplopende composities, speel je leuke etudes en het beste uit verschillende moderne pianomethodes.

Meer gevorderd pianist

Duik in het prachtige pianorepertoire, uit alle perioden en stijlen. Ik begeleid je om je uitvoering op een hoger plan te brengen. Wil je jezelf uitdagen met nieuw repertoire of kom je niet verder met dat prachtige een stuk van Chopin, Einaudi, Debussy, Mozart of  Schubert? Boek een proefles!

ABRSM / Trinity / Piano examens

Piano-examens kunnen een grote stimulans zijn om een hoog niveau van prestatie en performance te behalen. Als dit voor jou het geval is, begeleid en help ik je graag bij de voorbereiding op dit diploma, aangezien ik de afgelopen 6 jaar verschillende jonge pianisten begeleid heb die met succes verschillende graden en niveaus hebben behaald.

Heb je nog geen piano?

Ben je van plan pianolessen te gaan volgen en zoek je een goede (eventueel digitale) pian om te huren of te kopen? Ik help je graag bij het vinden van een oplossing.

Samen muziek maken

We spelen samen 4 handig (quatre mains), maar ook als je op duetten met een zanger of instrumentalist wilt werken, kan dat erbij horen. Samen muziek maken is een geweldige leerervaring en heel leuk!

Waar zijn de lessen?

Omdat mijn studio nog niet klaar is, kom ik graag de lessen bij jou thuis geven.

Waarom muziek?

Muziek neemt een belangrijke plek in je leven in. Muziek horen is heerlijk, maar zelf een instrument bespelen is helemaal geweldig! Tussen de alledaagse zaken door brengt het je even helemaal in een andere, creatieve wereld!

Over mij

Op mijn zevende begon ik met vioollessen en op mijn tiende stapte ik over naar de dwarsfluit. Ik kreeg mijn eerste pianolessen toen ik twaalf was en ik ontwikkelde een grote voorliefde voor de muziek van Chopin. Ik ben afgestudeerd aan de Koninklijke Conservatoria in Den Haag en in Brussel en ik bezit Master in de Muziek diplomas in piano, dwarsfluit en kamermuziek. Ik geef ook pianolessen in The British School in The Netherlands.

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Den Haag

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Pools

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer