Joel Gester Suárez - Pianoles voor leerlingen uit Den Haag - Rijswijk Voorburg -Klassiek, Tango, Pop

Joel Gester Suárez Pianolessen in Den Haag

Pianoles Den Haag - alle niveaus

Hallo, ik ben Joel!  Een geduldige en motiverende pianoleraar en ik geef pianolessen aan kinderen en volwassenen uit Den Haag, Rijswijk en Voorburg. Of je een complete beginner bent, een gemiddelde amateur, of een meer gevorderde muzikant, je bent bij mij aan het juiste adres voor plezier in muziek en gerichte pianolessen! Alle leeftijden zijn welkom.

Pianospelen voor kinderen

Met leuk, aanprekend lesmateriaal en improvisatie leert je kind de basis van het pianospelen. Daarbij hoort muziek lezen, maat en ritme begrijpen en we werken aan de ontwikkeling van het muzikale gehoor. Ik maak gebruik van veel leuke bekende klassieke en populaire melodietjes en we hebben tal van leuke oefeningen om goed en vlot te leren pianospelen.

Pianoles - beginners - alle leeftijden

Met gerichte oefeningen, eenvoudige, mooie etudes en voordrachtstukken van klassiek meesters maar ook moderne liedjes of nummers, leer je de basisvaardigheden van piano spelen. Je leert noten lezen en eenvoudige muziektheorie. Je merkt je vorderingen en al snel speel je de muziek waar je van droomde om het ooit te kunnen spelen! Ondertussen werk je verder aan je techniek, houding, toonladders, akkoorden en muzikaliteit

Piano Gevorderden  Klassiek - Tango - Pop

Je ontwikkelt en verbetert je techniek en muzikaliteit terwijl je de muziek speelt die jou het meest aanspreekt. Naast pittige etudes hebben we keuze uit prachtig repertoire van o.a. Schubert, Ravel, Mozart, Chopin, Beethoven of andere klassieke componisten. Maar ook Einaudi, Satie, moderne Tango of je favoriete popsongs. Wil je een mooie soundtrack uit een film spelen? Of leren improviseren. Bij mij kun je hiervoor prima terecht. Maak een afspraak voor een proefles!

Leslocatie

Je bent welkom bij mij thuis, niet ver van station Hollands Spoor. In sommige situaties kan ik voor de pianolessen bij jou aan huis komen in Den Haag, Voorburg of Rijswijk

Online pianolessen

Ik bied ook online pianolessen aan voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Live feedback en instructies!

Over Joel

Ik ben een professionele klassieke pianist, docent en componist met een bachelordiploma van het Conservatorium van Amsterdam en een masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ik de Cuypersfondsprijs ontving voor de beste pianopresentatie, met een cijfer van 9,5.

Mijn repertoire bestaat uit solo piano, kamermuziek en ik ben een ervaren begeleider. Als pianist treed ik op in interdisciplinaire voorstellingen. Met mijn Quinteto del Diablo, een ensemble met Argentijnse new-tango muziek en eigen composities, hebben we een samenwerking met danseres Rosanna Ter Steege in een voorstelling "The Devil on the Dance Floor".

Gevestigd in

 • Den Haag

Leslocatie

 • Aan huis
 • Den Haag
 • Rijswijk
 • Voorburg
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Nederlands
 • Engels
 • Zweeds
 • Spaans

Very experienced piano teacher!

Joel is a very experienced teacher with a lot of attention to detail and the well-being of his students. His methods are not restricted to classical music as he is also a capable teacher in various genres. He is dedicated to exploring and enriching his students' musical interests and abilities, with a creativity and open-mindedness that is quite rare among classical piano teachers.
Nirantar Y

Heel blij met Joel als pianoleraar!

Wij zijn heel blij met Joel als pianoleraar voor onze zoon. Hij is professioneel en weet de aangeboden stof goed aan te laten sluiten bij de interesse van ons kind. Op die manier stimuleert hij de motivatie op een natuurlijke manier en merken wij veel vooruitgang vanuit motivatie. Joel communiceert helder en duidelijk met ons en met ons kind. Wij zouden Joel zeker aanbevelen als leraar voor pianoles!
Rebecca W

Highly recommended!

Joel is a great teacher. He has been giving lessons to my two daughters for the last two years and we are very happy. He is very professional, patient and has tailored his teaching to their characters and preferences. Highly recommended!
Gildas M

Knowledgable pianist!

Joel is a very knowledgeable pianist and artist. He has been teaching our son with a lot of patience. He knows how to connect with kids and bring their attention to music. His selections of piano pieces are so clever and my son is very much inspired to do better and learn faster.
Ildem B

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza