Michiel Münninghoff Pianoles in Den Haag

Privé pianolessen - Jazz - Klassiek

Pianist Michiel Münninghoff geeft les vanuit zijn studio in het centrum van Den Haag en komt in overleg ook aan huis. Pianolessen zijn voor leerlingen van alle leeftijden, van beginners tot gevorderden.

Wat doe je in de les?

Tijdens de lessen komen alle aspecten van het pianospel aan bod, zoals techniek, houding, interpretatie, timing en meer! Je krijgt privé pianoles en je kunt je verdiepen in Klassiek, Jazz en Pop.

Muziektheorie en harmonieleer

Daarnaast geef  ik ook les in muziektheorie en harmonieleer, eventueel als voorbereiding voor toelating op het conservatorium.

Songwriter

Ben je songwriter en wil je eigen liedjes maken of ( jezelf) leren begeleiden op de piano? Ook dan help ik je graag op weg. Wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een kennismakingsles!

Flexibiliteit - Strippenkaart

Met de Strippenkaart van 10 pianolessen ben je zeker van flexibiliteit en kwaliteit! Je maakt per keer een afspraak en verliest zo nooit een les.

Gevorderden - Jazz - klassiek

Gevorderde pianisten werken aan voordrachtstukken, etudes, toonvorming, improvisatie, timing, akkoorden, theorie en harmonieleer, repertoire, en meer. Als veelzijdig musicus en ervaren pianist ben ik thuis in alle stijlen Klassiek, Jazz en Pop!

Pianolessen voor beginners

Met leuke oefeningen, liedjes, etudes, toonladders en voordrachtstukken leer jij een degelijke basistechniek en leer je van bladmuziek spelen en improviseren. In de les is tevens aandacht voor basismuziektheorie als ritmes, maatsoorten, toonsoorten en toonladders. Pianodocent Michiel Münninghoff: Ik hecht er veel waarde aan dat je altijd plezier hebt in het maken van muziek, dat je iets doet waar jij blij van wordt, dat staat voorop!

Over Michiel Münninghoff

Michiel treedt veelvuldig op als jazzpianist in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij nog regelmatig werkzaam als muzikaal leider/pianist in meerdere theaterproducties.
Daarnaast werkt Michiel ook als arrangeur en componist. Zo schreef hij enkele musicals voor het Gymnasium Haganum in Den Haag, bewerkte bestaande musicals voor theatergezelschappen en voorzag enkele films van een soundtrack. Ook schrijft en produceert hij af en toe liedjes voor diverse opdrachtgevers. Michiel studeerde Piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Art should enrich the soul; it should teach spirituality by showing a person a portion of himself that he would not discover otherwise - Bill Evans

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza