Saxofoonles in Den Haag - beginners en gevorderden - Jazz - Funk en meer

Jeroen Manders Saxofoonlessen in Den Haag

Saxofoonles in Den Haag

Hi! Welkom op mijn site! Ik ben Jeroen Manders, ervaren saxofoonleraar en all-round saxofonist in Den Haag.

Beginners en gevorderden

Starten met saxofoonles of heb je vroeger veel gespeeld en ga je de draad weer oppikken? Wil je leren improviseren? Speel je vaak maar loop je vast met je techniek of creativiteit? Bespreek nu een proefles! Je bepaalt zelf de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.

Wat doe je in je saxofoonles?

In de les is er aandacht voor ademtechniek, sound, toonladders, akkoorden, ontspannen houding, notenlezen, basistheorie en natuurlijk improvisatie. Je kunt les krijgen op alle soorten saxen!

Jazz - Pop - Klassiek - Funk - Soul

Je kunt bij mij terecht voor diverse stijlen. Jazz, Pop, Blues, Klassiek, Funk of Soul. Jij bepaalt wat je wilt leren. Zo blijf je gemotiveerd om vaak je instrument te pakken en lekker te spelen! Je gaat sneller vooruit en je sax gaat steeds beter klinken!

Individuele aandacht - snel resultaat

Over het algemeen worden de lessen individueel gegeven. Privéles dus. Dat betekent: persoonlijke aandacht en dus snel resultaat! In overleg zijn groepslessen tot 3 personen mogelijk. Ik geef ook theorielessen en bandcoaching in Den Haag.

Alle leeftijden welkom

Met jarenlange ervaring in het lesgeven bied ik de kwaliteit die je van een goede docent mag verwachten. Voor mij is de saxofoon hét instrument om je gevoel te uiten en jong en oud zijn bij mij welkom om lekker aan de slag te gaan!

Saxofoonles Wateringse Veld ?

Lastig om een saxleraar in Wateringse Veld te vinden hoor ik steeds. Leerlingen die saxofoonlessen zoeken en in Wateringen en Wateringese Veld wonen zijn ook bij mij welkom! Half uurtje fietsen en 22 minuten met de auto!

Saxofoon te huur

Wil je les nemen en heb je nog geen saxofoon? Ik help je bij het vinden van een geschikt en betaalbaar instrument en heb eventueel een sax te huur.

Leslocatie

De saxofoonlessen vinden bij mij thuis plaats. Je kunt kiezen voor lessen van 30, 45 of 60 minuten.

Online Saxofoonlessen

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Jazz saxofonist voor concert en feest

Jazz saxofonist Jeroen Manders is bekend van nationale en internationale Jazz podia.
Boek de  JAZZIEZIES voor swingende muziek op een geslaagd feestje! Jeroen Manders en Guy Nikkels.

Jeroen studeerde saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij John Ruocco, Frans Elsen en Peter Niewerf. Hij speelt regelmatig op het Northsea Jazz-festival met verschillende ensembles, o.a. o.l.v. Bill Holman.
In 1996 nam hij een cd op met ‘The Land of Oobladee’, de winnende band van het jazzconcours van Breda in 1995. Daarop volgde de cd ‘Sweet and Swinging’ met
het Ann Thomas Quintet, die met name in Japan heel succesvol bleek. In 2006 kwam een cd van hem uit met ‘Wild Bill and the Invisible Men’.

Recent verschenen

Recent verschenen: zijn nieuwe CD samen met  'the legendary' trompettist Ack Van Rooijen. 
Jeroen Manders leidt zijn eigen kwartet en heeft in de loop der tijd opgetreden met bekende namen als: Ben van den Dungen, Jarmo Hoogendijk, Barry Harris, Marco Kegel, Juraj Stanik, Dim Kesber en Rob Agerbeek.
Momenteel is hij ook actief in de band ‘Akasha’, een band waar het leeuwendeel van de muziek bestaat uit spontane improvisaties met invloeden uit de wereldmuziek, rock en avant-garde.
Verder maakt hij deel uit van de ‘James Brown Tribute Band’.

Muziekmaken is een van de fijnste dingen die je kunt doen, je kunt er je ziel en zaligheid in kwijt!

Gevestigd in

 • Den Haag

Leslocatie

 • Den Haag
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Spaans
 • Italiaans
 • Duits
 • Frans

Kind-hearted teacher

Jeroen is a kind-hearted teacher (who teaches me new notes every 2 weeks). Not only do I learn to play the saxophone, we also speak about music and I find it very interesting. He is very calm and patient as well as being a very good listener. Jeroen is a very good teacher with whom I have been enjoying to learn for the past 2 years. When I have music ideas (i.e when I wanted to perform in the street for Queen' s day), he guides me and actively supports me.
Salomé Delchambre

Strippenkaart Ideaal

Jeroen heeft verstand van muziek maar kan ook goed met mensen. Ik ben 2 jaar geleden ‘pas’ begonnen met saxofoon en hij neemt je rustig stap voor stap mee. Lessen kun je heel flexibel indelen en makkelijk verzetten. De strippenkaart is voor mij echt ideaal, als je ook nog veel andere dingen moet en wilt doen in een week. Als je twijfelt, probeer het gewoon.
Ingeborg Pronk

veel plezier!

Joep ervaart de saxofoon lessen bij Jeroen als erg fijn. Jeroen is relaxt bij het lesgeven en Joep heeft veel plezier als ze samen liedjes spelen. Ook geeft Jeroen op een rustige manier tips om nog beter en mooier te spelen. All in all een erg leuke, ervaren saxofoon leraar!
Fam.Batenburg

Altijd blij naar les!

Jeroen is altijd vrolijk en legt alles heel rustig uit. Ik ga altijd blij naar de les.Ik vind het leuk om met Jeroen samen te spelen op de saxofoon. En dan leer je veel.
Duco Snoeck

Boordevol energie!

Jeroen is een muzikant in hart en nieren! Door zijn kennis en jarenlange ervaring kun je echt veel van hem leren. Zijn geduld en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat je het instrument snel eigen kunt maken op jouw niveau. Van zijn lessen kom ik altijd met boordevol energie terug!
Marianne den Engelsman

Geduldige saxleraar

2 maanden geleden ben ik begonnen bij Jeroen met saxofoonles. Ik heb het altijd al een mooi instrument gevonden om te zien en te luisteren nog meer. Al een paar jaar kijk ik op naar Candy Dulfer, hoe gaaf een vrouw die zo kan spelen!  Hopelijk blijf ik zo vooruit gaan. Jeroen is een hele geduldige muziekleraar, waar ik elke week weer veel van leer!
Sharon Weisz

Fun and pro teacher!

If you want to learn saxophone in funfilled and professional way, I strongly recommend Jeroen.
Jaythan Zink

Muziek houdt jong!

Als 70-plusser speel ik met veel plezier de tenor saxofoon. Elke les ontdek ik dankzij Jeroen iets nieuws. Ik heb gemerkt dat saxofoon spelen nooit zonder een goede leraar kan lukken. Ik blaas mijzelf onder begeleiding van Jeroen graag richting de 80!
Paulus G

Exciting!

The class itself is so exciting for me. Jeroen is a very kind person. He is so clever in getting the mistakes and also so patient to solve the problems. Moreover, he is always flexible regarding the class hours.
Soheil Mohebi

Top!

De lessen zijn erg leuk. Jeroen weet het goed over te brengen en weet precies waar ik meer ondersteuning nodig heb. Ik kan mezelf goed uiten. Een bluesje doen vind ik super leuk. Wil je saxofoon leren spelen, dan kan ik je Jeroen zeker aanraden. Top!
Jaythan Zink

Waardevolle tips!

Ik ben onlangs begonnen met saxofoonlessen - mijn eerste ervaring met het spelen van een instrument. Jeroen heeft waardevolle tips waardoor ik met veel plezier mijn avontuur op de saxofoon beleef. Het is een relaxte gast en een enthousiaste leraar. Het zijn altijd gezellige lessen, de tijd vliegt voorbij. Zeker een aanrader!
Jep Noordeloos

really impressive

I'm a 28 year old Indian guy living in The Hague. When I started my saxophone class with Jeroen, I had a very beginner level knowledge about it although I previously had couple of online classes for past 2 years. I had attended just 10 classes with Jeroen so far but the knowledge and the ability to play the saxophone I have gained so far is really impressive and amazing. I could notice huge difference in my playing skills and my confidence level. He is very humble & highly organized! There are lots of nuances when it comes to music and he made sure all the time that I understood and play them corectly! I'm sure that I'm gonna play like a "Pro" soon.
Bala Indhiran

Hij is enthousiast!

Jeroen is een goede en fijne leraar. Zijn lessen zijn altijd afwisselend: aandacht voor noten, ritme, muziekgevoel, zang, improvisatie en verschillende speelstijlen. Hij is enthousiast waarbij plezier in muziek maken voorop staat.
Romain van geelen, 12 jaar

Zeer kundige saxleraar!

Jeroen is een zeer kundige saxleraar die zich kan aanpassen aan elk niveau. Ook is Jeroen prettig in de omgang waardoor de lessen altijd relaxed zijn om naar toe te gaan. Zeer aan te bevelen!
Mumtaz Hoffmann

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza