Bart van Osch
Ukuleleles

Aloha ! Ukulele muziek is Fun! 

Ben je volwassen en  wil je leren om leuke liedjes op je Ukulele te spelen met vrienden of gewoon in je eentje? Met persoonlijke aandacht en mijn duidelijke instructies speel je binnen 1 les al een song! Breng je favoriete liedjes mee naar les!

Jezelf begeleiden op ukulele

Zingen en spelen tegelijk? Gewoon doen! Je leert iedere keer weer een paar grepen erbij! Maak even een afspraak voor een proefles!

Den Haag centrum

Gitaarstudio Bart van Osch is in het centrum van Den Haag, vlakbij het Filmhuis en Station CS en HS. Makkelijk bereikbaar, ook als je in Rijswijk of Voorburg woont!

Wat doe je in de les?

Altijd plezier in muziek! Oefeningen op maat, je leert een ontspannen houding, strumming, akkoorden en leuke nummers.

Flexibiliteit

Met de strippenkaart heb je altijd flexibiliteit. Maak per keer een afspraak voor je les.

Samenspelen? 

Je kunt al snel jezelf of iemand anders begeleiden en liedjes spelen! Leuk on the beach of rond het kampvuur!

Overstappen op gitaar!

De overstap van ukulele naar gitaarspelen is een heel denkbare keuze! De mogelijkheden van de gitaar zijn enorm en je kunt het altijd een keer proberen!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long'. In November en December 2017 treedt Bart op met de musical SOOF in Chassé Theater Breda en Luxor Theater Rotterdam

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Contact Bart van Osch

music is our passion, let's share it!

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!