Speel ukulele ! Bart van Osch - Den Haag centrum vlakbij CS en HS

Bart van Osch Ukulelelessen in Den Haag

Aloha ! Ukulele muziek is Fun! 

Ben je volwassen en  wil je leren om leuke liedjes op je Ukulele te spelen met vrienden of gewoon in je eentje? Met persoonlijke aandacht en mijn duidelijke instructies speel je binnen 1 les al een song! Breng je favoriete liedjes mee naar les!

Jezelf begeleiden op ukulele

Zingen en spelen tegelijk? Gewoon doen! Je leert iedere keer weer een paar grepen erbij! Maak even een afspraak voor een proefles!

Den Haag centrum

Gitaarstudio Bart van Osch is in het centrum van Den Haag, vlakbij het Filmhuis en Station CS en HS. Makkelijk bereikbaar, ook als je in Rijswijk of Voorburg woont!

Online Ukuleleles

Online Ukelessen, via Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Wat doe je in de les?

Altijd plezier in muziek! Oefeningen op maat, je leert een ontspannen houding, strumming, akkoorden en leuke nummers.

Flexibiliteit

Met de strippenkaart heb je altijd flexibiliteit. Maak per keer een afspraak voor je les.

Samenspelen? 

Je kunt al snel jezelf of iemand anders begeleiden en liedjes spelen! Leuk on the beach of rond het kampvuur!

Overstappen op gitaar!

De overstap van ukulele naar gitaarspelen is een heel denkbare keuze! De mogelijkheden van de gitaar zijn enorm en je kunt het altijd een keer proberen!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long'. In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "Evita" en "The Addams Family".

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza