Speel ukulele ! Bart van Osch - Den Haag centrum vlakbij CS en HS

Bart van Osch Ukulelelessen in Den Haag

Aloha ! Ukulele muziek is Fun! 

Ben je volwassen en  wil je leren om leuke liedjes op je Ukulele te spelen met vrienden of gewoon in je eentje? Met persoonlijke aandacht en mijn duidelijke instructies speel je binnen 1 les al een song! Breng je favoriete liedjes mee naar les!

Jezelf begeleiden op ukulele

Zingen en spelen tegelijk? Gewoon doen! Je leert iedere keer weer een paar grepen erbij! Maak even een afspraak voor een proefles!

Den Haag centrum

Gitaarstudio Bart van Osch is in het centrum van Den Haag, vlakbij het Filmhuis en Station CS en HS. Makkelijk bereikbaar, ook als je in Rijswijk of Voorburg woont!

Online Ukuleleles

Online Ukelessen, via Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Wat doe je in de les?

Altijd plezier in muziek! Oefeningen op maat, je leert een ontspannen houding, strumming, akkoorden en leuke nummers.

Flexibiliteit

Met de strippenkaart heb je altijd flexibiliteit. Maak per keer een afspraak voor je les.

Samenspelen? 

Je kunt al snel jezelf of iemand anders begeleiden en liedjes spelen! Leuk on the beach of rond het kampvuur!

Overstappen op gitaar!

De overstap van ukulele naar gitaarspelen is een heel denkbare keuze! De mogelijkheden van de gitaar zijn enorm en je kunt het altijd een keer proberen!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long'. In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "Evita" en "The Addams Family".

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

100% het geld waard!

Ik heb al een tijdje Ukeleleles van Bart. Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze lessen heb genomen en niet zelf ben gaan oefenen met YouTube filmpjes. 99% van de YouTube filmpjes leren je de verkeerde techniek aan. Begin zo vroeg mogelijk met ECHTE lessen voordat je het jezelf verkeerd aan leert! Ik leer nu echt de juiste techniek wat mij op de lange termijn veel verder brengt. De lessen van Bart zijn het 100% het geld waard!
Caroline T

Stop met twijfelen!

Na ruim 10 jaar fysiek pianoles te hebben gevolgd was het even twijfelen of het online volgen van muzieklessen wel net zo effectief zou zijn... Toch heeft Bart bewezen dat het echt zo is! ? We volgen nu ca. 4 maanden met zijn tweeen de online ukelele lessen bij Bart. De lessen zijn supertof en we hebben onze progressie te danken aan Bart zijn structuur in de les en oog voor detail. We hebben dan ook niet voor niets ons lesprogramma verlengd met 20 nieuwe lessen. Kortom: sta je te springen om ukelele lessen te volgen, maar twijfel je nog een beetje of je echt les wil nemen of dat je liever aan wil kloten met YouTube? Stop met twijfelen, want bij Bart ben je echt aan het juiste adres! ?

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein