Ukulele leren spelen en op zoek naar een ukulele leraar in Den Haag? Carmen van Haren heeft een gezellige lesruimte in de Goudenregenstraat, waar je plezier in muziek beleeft! Zingen met ukulele kinderen en volwassenen. Ukulele groeps- of privéles in Den Haag.

Carmen van Haren Ukulelelessen in Den Haag

Ukuleleles in Den Haag

De ukelele is een leuk en laagdrempelig instrument om te leren spelen. Muziek creëert en vergroot verbindingen tussen verschillende vaardigheden en is een geweldige manier om je te uiten. In mijn lessen werk ik vanuit plezier en sluit ik aan bij jouw ritme. Zo ontwikkel jij je vanzelf. Je leert (pop )liedjes die je zelf kunt uitkiezen. Je leert over de juiste speelhouding en verschillende manieren van spelen (waaronder slagtechnieken, tokkelen en jezelf begeleiden als je zingt).

Ukulele voor kinderen en volwassenen

Zowel kinderen als volwassen kunnen bij mij op les komen. Binnen een aantal lessen krijg je het al aardig onder de knie!

Leslocatie of online

De lessen worden gegeven in het Muziek en Spel Atelier in de Goudenregenstraat - Den Haag. Eventueel zijn online ukulelelessen in overleg mogelijk.

Jouw favoriete muziek

Je speelt uiteenlopende stijlen, afhankelijk van jouw smaak. Gaandeweg leer je steeds beter je techniek toe te passen en voel je je vrijer als je speelt.

Liedjes componeren

Hoe leuk is het om je eigen songs te kunnen spelen en zingen? Ontdek en ontwikkel je creativiteit en leer hoe jij je eigen liedjes kunt maken!

Individueel of in een groepje

  • Individueel 30 of 45 minuten
  • Kleine groepjes 60 minuten

Praktisch

Vooraf is er altijd een telefonisch kennismakingsgesprek. We spreken dan een proefles af. In de proefles bespreken we je doelen en wensen en maak je kennis met mijn manier van werken. Na de proefles kun je kiezen voor een strippenkaart van 5 of 10 lessen.

Over Carmen

Carmen van Haren is zangeres en performer en bespeelt verschillende instrumenten. Ze studeerde in haar jeugdjaren accordeon en ontwikkelde zich als componist/zangeres van een popband, waarmee ze jaren optrad in het clubcircuit. Tegenwoordig treedt ze op met het kleurrijke muziekduo Katakat. Daar zingt ze en speelt accordeon, gitaar, ukelele en trommel. Naast zang houdt ze zich bezig met Spoken Word. Carmen bracht verschillende cd's met eigen werk uit. Onlangs maakte ze, op basis van kattengedichtjes van Inez van Leeuwen, de kinderliedjes-cd "Ik wou dat ik zo zwemmen kon", met zang en ukelele. Ze ontwikkelde zich op het gebied van theater door verschillende professionele dramaopleidingen. Ze geeft ook muziek- en dramalessen op scholen, workshops aan groepen volwassenen en coacht tieners op het gebied van toneel en muziek.

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

A Wonderful Teacher!

Dear Carmen, you have been a wonderful teacher this year. What I like about music is that we make up songs and compose them together. I also like that in your Atelier I can try different types of instruments from all over the world. Lots of love! Emma

Hij geniet intens!

Onze 5-jarige zoon geniet intens van zijn lessen bij Carmen. Op deze leeftijd is het kennismaken met muziek verpakt in spel ideaal. Hij neuriet thuis de hele dag door als een vrolijk vogeltje. Kortom, een en al een blij en muzikaal kind sinds hij kennis heeft gemaakt met Carmen.
Moeder Hanh

Super Juf Carmen!

Carmen is een superfijne muziek-juf!.Wat ik het leukste vind, is dat we zelf liedjes bedenken en maken. Ik vind het ook leuk dat er in het Atelier zoveel verschillende instrumenten zijn, van over de hele wereld.
Emma (8 jaar)

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza