Ukulele spelen in Den Haag doe je bij Marlowe! Speel een liedje na één les!

Marlowe Thornes Heywood Ukulelelessen in Den Haag

Ukulele spelen in Den Haag

Alloha! Ik ben Marlowe, gitaar- en ukulele leraar in Den Haag. Ik ben gek van muziek, om mee te zingen of gewoon lekker te spelen. Mijn tip? Neem je ukulele mee en ga als het even kan lekker buiten in de natuur met vrienden of alleen, op het strand, bij een kampvuur of gewoon thuis op de bank! Maar...misschien speel je nog net niet goed genoeg of moet je zelfs nog je eerste lessen nemen?

Je eerste liedje in je eerste les!

Ik ben er vast van overtuigd dat luisteren naar en spelen van echte muziek - niet oefeningen - de beste manier is om te leren. Daarom beginnen we meteen met het leren van liedjes en gebruiken we ze als een middel om een goede techniek en gevoel voor de Uke te ontwikkelen. Niet moeilijk, wel heel leuk!

Strummen bij jouw hits!

Zijn er nummers waar je steeds op terugkomt omdat ze je diep raken? Liedjes waar je een herinnering aan hebt en die je zou willen zingen en spelen? Met een paar lessen speel je al een paar van je favoriete songs! Gewoon beginnen dus!

Voor alle leeftijden

Als je 7 jaar of ouder bent kun je met Ukulele lessen bij mij beginnen. Ukulele spelen is te gek en ontspannend als nieuwe hobby voor na de werkdag, als nieuw pensioen-project, of om de muziekervaring van je kind te verrijken. Maakt niet uit! Mijn lessen zijn voor iedereen met een passie voor muziek!

Lessen bij mij of bij jou

De lessen vinden plaats in mijn privéstudio MOOOF op de Saturnusstraat, maar ik sta open voor lessen bij jou thuis. Neem contact op over hoe en wat!

Pop, folk, country, reggae

Ik hou van alle soorten muziek. Goede muziek is goede muziek, ongeacht het genre. Ik heb ervaring met het lesgeven en uitvoeren van verschillende stijlen en kan je inzicht geven in hoe je favoriete muziek wordt gespeeld, en hoe je het ook kunt spelen!

Happy Uke!

In een wereld die wordt gedomineerd door instant bevrediging en een consumentencultuur, staat het leren bespelen van een muziekinstrument als de ukelele wel apart. Het leren van de ukelele is iets wat je echt voldoening geeft! Hoe meer tijd en energie je erin steekt, hoe leuker!

Over Mij

Ik studeerde gitaar aan de Universiteit van York, waar ik me specialiseerde als uitvoerend gitarist en componist. Sindsdien heb ik op podia in heel Europa gespeeld en heb ik steeds professioneel ukulele- en gitaarles gegeven. Momenteel treed ik op als lid van de Greenfield String Band en Marlowe en Juliette (een jazz duo), naast mijn eigen soloprojecten.

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Den Haag
  • Studio MOOOF

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Altijd vrolijk!

Wij hebben ukelele les gehad bij Marlowe. Marlowe is altijd vrolijk en legt met veel geduld de grepen uit.
Ieke B.

Supergeduldig!

Ik ben heel blij dat ik Marlowe heb gevonden voor mijn ukeleleles! Hij bereidt zijn lessen zorgvuldig voor, is supergeduldig en heel vriendelijk. Voor goed opgebouwde en fijne ukelelelessen raad ik Marlowe zeker aan!
Antje B.

Geduldige Ukulele leraar!

Bij Marlowe heb ik ukulele lessen gevolgd. Het zijn prettige en persoonlijke lessen, gebaseerd op je favoriete artiesten en nummers. Marlowe is in staat direct te anticiperen op muzikale vragen, heeft bergen geduld en voelt perfect aan wanneer er behoefte is aan een volgende stap in
Koen.v D

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.