Zingen is heerlijk!  Het Klassieke Koor Den Haag o.l.v. dirigent en zanger Ronald Dijkstra

Het Klassieke Koor Den Haag Zanglessen in Den Haag

Samenzingen is heerlijk!

Het Klassieke Koor Den Haag is een groep van 20 a 25 zangers. Sinds een aantal jaren staat dit gemengde koor van volwassen vrouwen en mannen onder de enthousiaste en kundige leiding van Ronald Dijkstra. Als zanger en zangdocent weet Ronald het koor middels gerichte stemtechnische aanwijzingen op een hoger niveau te brengen, hetgeen de kwaliteit van het zingen en het plezier in het zingen ten goede komt.

Stemtechniek en muziek

Veel aandacht is er naast het stemtechnische ook voor het muzikale, de inbeelding, de verbeelding, het horen en kennis nemen van de structuur van de stukken.

Meedoen zonder auditie!

Er is geen auditie, iedereen kan in principe meezingen. Het repertoire is  uit bijna alle periodes van de muziekgeschiedenis. Zowel geestelijke als wereldlijke muziek wordt ingestudeerd en 2 keer per jaar is er een klein optreden.

Waneer en waar?

We repeteren op dinsdagavond in Oud Katholieke Kerk in de Juffrouw Idastraat in Den Haag. De repetities zijn van 19.00 tot 21.00 uur.

Lees hier meer over zangdocent en dirigent Ronald Dijkstra

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Neem even contact op over de lesprijzen! Tot snel!

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?