Zingen is heerlijk!  Het Klassieke Koor Den Haag o.l.v. dirigent en zanger Ronald Dijkstra

Het Klassieke Koor Den Haag Zanglessen in Den Haag

Samenzingen is heerlijk!

Het Klassieke Koor Den Haag is een groep van 20 a 25 zangers. Sinds een aantal jaren staat dit gemengde koor van volwassen vrouwen en mannen onder de enthousiaste en kundige leiding van Ronald Dijkstra. Als zanger en zangdocent weet Ronald het koor middels gerichte stemtechnische aanwijzingen op een hoger niveau te brengen, hetgeen de kwaliteit van het zingen en het plezier in het zingen ten goede komt.

Stemtechniek en muziek

Veel aandacht is er naast het stemtechnische ook voor het muzikale, de inbeelding, de verbeelding, het horen en kennis nemen van de structuur van de stukken.

Meedoen zonder auditie!

Er is geen auditie, iedereen kan in principe meezingen. Het repertoire is  uit bijna alle periodes van de muziekgeschiedenis. Zowel geestelijke als wereldlijke muziek wordt ingestudeerd en 2 keer per jaar is er een klein optreden.

Waneer en waar?

We repeteren op dinsdagavond in Oud Katholieke Kerk in de Juffrouw Idastraat in Den Haag. De repetities zijn van 19.00 tot 21.00 uur.

Lees hier meer over zangdocent en dirigent Ronald Dijkstra

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Lesprijs op aanvraag

Neem contact op, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer