Aleksandra Liubomirova - Vioolles voor kinderen en volwassenen in Hilversum. Ook online vioollessen.

Aleksandra Liubomirova Vioollessen in Hilversum

Vioolles in Hilversum

Is het al lang een wens van je om viool te spelen en gaat het er eindelijk van komen? Heb je nog helemaal geen muzikale ervaring en wil je starten met vioolles, of speel je al geruime tijd en wil je je in bepaald repertoire verdiepen en ondertussen je techniek opfrissen? Orkest of ensemble partijen met meer gemak kunnen spelen? Bij mij ben je helemaal aan het goede adres!

Kinderen en volwassenen

Ik ben violiste en viooldocent Aleksandra Liubomirova en sinds 2007 geef ik met veel plezier les aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Je bent welkom in mijn studio in Hilversum.

Beginners

Ik hecht veel waarde aan het aanleren van een goede basistechniek en ontspannen houding. Daarmee kun je veel bereiken en heb je plezier bij het viool spelen. Natuurlijk  ga je noten leren lezen, werken we aan de ontwikkeling van het muzikale gehoor en ontdek je de basis van muziektheorie.

Meer ervaren violist

Als je al langer viool speelt en vastloopt met techniek of motivatie gaan we samen op zoek naar oplossingen.
In de lessen werken we aan vibrato, toonvorming, verschillende streeksoorten, intonatie, etudes, nieuw repertoire, orkestpartijen studie, voordrachtstukken en interpretatie van de stukken die op je lessenaar staan.. Eigen inbreng van repertoire is natuurlijk altijd prima!

Online lessen

In deze bijzondere tijden bied ik ook online lessen aan. Ook als het een keer niet lukt om te komen mag je je les op Zoom of Skype volgen.

Uitproberen?

Weet je niet nog zeker of viool wat voor je is en wil je het een keertje uitproberen? Maak gerust een afspraak voor een proefles. Je hebt geen viool nodig voor de proefles, die ligt voor je klaar.

Over mij

Mijn muziekopleiding begon op 6-jarige leeftijd in mijn geboorteland Litouwen. Al snel begreep ik dat ik een professionele violiste wilde worden. 10 jaar later verhuisde ik naar Nederland waar ik mijn studie voortzette aan het conservatorium van Utrecht en Rotterdam. Voor mijn Master studeerde ik Goteborg, Zweden. Naast het lesgeven ben ik vooral actief als kamermusicus.

Gevestigd in

  • Hilversum

Leslocatie

  • Hilversum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Litouws
  • Russisch
  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein