Aleksandra Liubomirova - Vioolles voor kinderen en volwassenen in Hilversum. Ook online vioollessen.

Aleksandra Liubomirova Vioollessen in Hilversum

Vioolles in Hilversum

Hallo! Ik ben allround violiste en viooldocent Aleksandra Liubomirova en sinds 2007 geef ik met veel plezier les aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Ik geef de vioollessen in mijn gezellige lesruimte bij mij thuis in Hilversum.

Vioolles - Kinderen en volwassenen

Is het al lang een wens van je om viool te spelen en gaat het er eindelijk van komen? Heb je nog helemaal geen muzikale ervaring en wil je starten met vioolles, of speel je al geruime tijd en wil je je in bepaald repertoire verdiepen en ondertussen je techniek opfrissen? Bij mij ben je helemaal aan het goede adres!

Vioolspelen - beginners

Houd je van klassieke muziek of populair? We zorgen altijd voor plezier bij het viool spelen. Ik hecht veel waarde aan het aanleren van een goede basistechniek en ontspannen houding. Dit doen we met leuke oefeningen, mooie melodietjes en je eerste samenspeelstukjes. Natuurlijk  ga je noten leren lezen, werken we aan de ontwikkeling van het muzikale gehoor en ontdek je de basis van muziektheorie.

Meer ervaren violist

Als je al langer viool speelt en misschien hier en daar vastloopt met je techniek, of je motivatie gaat wat stroef, dan gaan we samen op zoek naar oplossingen. We kiezen mooi repertoire en werken aan vibrato, toonvorming, positiespel,verschillende streeksoorten klank en intonatie, Naast etudes en voordrachtstukken is eigen inbreng van repertoire natuurlijk altijd prima!

Ensemble- Orkestpartijen

Speel je in een orkest of ensemble? Dan is het vaak fijn om je partijen even mee te nemen naar de les, om lastige plekjes even samen te bekijken. Zo kom je goed voorbereid op je repetities!

Online vioollessen

In deze bijzondere tijden bied ik ook online lessen aan. Ook als het een keer niet lukt om te komen mag je je les op Zoom of Skype volgen.

Viool uitproberen?

Weet je niet nog zeker of viool wat voor je is en wil je het een keertje uitproberen? Maak gerust een afspraak voor een proefles. Je hebt geen viool nodig voor de proefles, die ligt voor je klaar.

Over mij

Mijn muziekopleiding begon op 6-jarige leeftijd in mijn geboorteland Litouwen. Al snel begreep ik dat ik een professionele violiste wilde worden. 10 jaar later verhuisde ik naar Nederland waar ik mijn studie voortzette aan het conservatorium van Utrecht en Rotterdam. Voor mijn Master studeerde ik Goteborg, Zweden. Naast het lesgeven ben ik vooral actief als kamermusicus.

Gevestigd in

  • Hilversum

Leslocatie

  • Hilversum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Litouws
  • Russisch

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer