Dwarsfluitles Jazz Latin in Utrecht en Amsterdam - Improviseren kun je leren! Alle leeftijden welkom bij fluitleraar Ilia Lumbroso

Ilia Lumbroso Fluitlessen in Kockengen

Speel Jazz - Latin - Klassiek!

Wil je Jazz of Latin spelen op je dwarsfluit en leren improviseren? Of je een beginner op de dwarsfluit bent of al meer ervaring hebt, je bent welkom voor een proefles!  Jouw muzikale voorkeur bepaalt mede de keuze van het lesmateriaal.

Wat doe je in de les?

Je leert ademtechniek, toonladders, akkoorden, legato, staccato, notenlezen en basis muziektheorie. Heerlijk als je mooi zuiver kunt spelen met een warme en heldere toon. Plezier bij het muziek maken vind ik enorm belangrijk, dus daar gaan we voor !

Fluitles aan huis of in mijn studio in Kockengen

In overleg is les aan huis in Utrecht - Amsterdam regio mogelijk. In mijn studio in Kockengen heb ik meerdere instrumenten voor samenspel en play along (CD, keyboard, amps.)... gratis parkeren en altijd tijd voor koffie of thee!

Online Dwarsfluitlessen

Online dwarsfluitlessen via Skype of Zoom bieden persoonlijke live feedback en heldere instructies. Informeer naar de mogelijkheden.

Adem - houding - klank

Een ontspannen houding en een goede ademtechniek zijn de basis van je klank. We werken aan articulatie, legato, staccato etc en expressief én zuiver spelen zonder/met vibrato. Leuk!

Improvisatie kun je leren

Zie je er tegenop om te beginnen met improvisatie? Denk je dat het te moeilijk is? Er zijn manieren om improvisatie stap voor stap onder de knie te krijgen en ik heb er veel ervaring mee! Ik help je er graag bij om je te verdiepen in Jazz, Bossa Nova en andere muzieksoorten waarin je goed kunt leren improviseren. Maak een afspraak voor een proefles!

Over Ilia Lumbroso

De in Parijs geboren fluitist en saxofonist Ilia Lumbroso heeft een grote voorliefde voor Jazz, Pop, Latin en Funk. Ilia heeft jarenlange ervaring als docent en treedt op in diverse bands en groepen op nationale en internationale podia. Omdat ik veel beter dwarsfluit speel dan Nederlands spreek, geef ik de lessen het liefst in het Engels of Frans!
Ilia Lumbroso studeerde af aan de CNR te Paris in 2000 in 'Classical Flute' en aan de 'American School of Modern Music' te Paris in 2005. Hij is bandleider en componist bij de 'Jazz Funk Konnection', treedt op met Gadjo Orkestra, Satisfaction Injection en maakt deel uit van de Charli Green Big Band. Hij maakte verschillende Cde's en treedt regelmatig op binnen en buiten Europa.

Playing with a wide range of dynamics is equally important to the development of technique and sound! - Jim Walker

Gevestigd in

  • Kockengen

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Frans
  • Engels

Altijd veel te leren!

Ilia Lumbroso is een uitstekende, inspirerende en geduldige docent! Altijd veel te leren! Ook voor fluit!

E.M.

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza