Barbara de Souza - Speel alle muziek op je viool! Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende muziekstijlen om op je viool te spelen! Klassiek, populair, folk, wat je maar wilt!

Bárbara de Souza Vioollessen in Nootdorp

Vioolspelen is heerlijk!

Hoi! Ik ben Bárbara. Ik begon in Brazilie als kind met altviool- en pianoles op 8-jarige leeftijd. Sindsdien speelt muziek een belangrijke rol in mijn leven en het geven van vioollessen vind ik super leuk om te doen!

Vioolles voor kinderen in Nootdorp

Ben je op zoek naar speelse muzieklessen voor je kind van 5 of 6 jaar? Dan zijn mijn groepslessen in Nootdorp misschien wel wat je zoekt! Natuurlijk geef ik ook graag prive lessen aan je kind. Dit kan vanaf 7 jaar. De prive vioollessen geef ik in Amsterdam.

Groepsles viool in Nootdorp

Deze bijzondere viool- en piano groepslessen in Nootdorp worden gegeven door Petra Ruth Alexandry (piano) en mijzelf. De lessen zijn systematisch opgebouwd en volgen de ontwikkeling van het kind. In een gezellige sfeer maken de kinderen op een speelse manier kennis met het lesmateriaal. De kids, viool- en pianoleerlingen, spelen ook samen met elkaar! Een instrument leren bespelen wordt een leuke ervaring! Lees hier meer over de groepslessen voor jonge kinderen!

Privéles in Amsterdam - Alle leeftijden

Als je ouder dan 7 jaar bent of volwassen en met viool gaat beginnen , dan ben je hartelijk welkom in mijn vioollessen in Amsterdam. Klassieke muziek, populair, folk, wat je maar wilt! Je leert goed vioolspelen met bekende klassieke melodiën of popsongs, lastige, leerzame maar leuke etudes, toonladders, notenlezen en nog veel meer!

Over Bárbara

Bárbara de Souza is een Braziliaanse altvioliste en muzieklerares. Ze behaalde haar eerste Bachelor of Music aan de Sao Paulo State University en vervolgde in 2017 haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Barbara heeft veel ervaring met orkest- en kamermuziek en heeft orkesttournees gespeeld in Europa en de VS. Naast het zijn van een freelance muzikante heeft Barbara veel passie voor het lesgeven aan kinderen en werkt sinds 2012 als viool- en altviooldocente. In Nederland geeft Barbara vioolgroepslessen als onderdeel van verschillende projecten (o.a. Watermusic Project in Purmerend, ILOS -Instrumentale lessen tijdens schooltijd voor groep 5, naschoolse vioollessen op de Leertuin Basisschool in Amsterdam, en voor Braziliaanse kinderen bij 'Giving Back Projects'). Ze heeft een eigen vioolstudio in Amsterdam waar ze individuele vioollessen geeft aan kinderen en tieners van 5 tot 16 jaar oud. Ze behaalde haar Master 'Docent Muziek' aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Gevestigd in

  • Nootdorp

Leslocatie

  • Aan huis
  • Amsterdam
  • Nootdorp
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Portugees

Lesprijs op aanvraag

Neem contact op, ik reageer snel!

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)