Borislava Petrova Orgelles in Oegstgeest

Orgellessen voor beginners en gevorderden

Heb je altijd al de wens gehad om orgel te gaan spelen of speel je al geruime tijd en wil je meer verdiepen in de mogelijkheden van het instrument? Meer gevoel leggen in je vertolking van je lievelings muziek?

Speel de mooiste orgelmuziek!

Ik ben organiste en orgeldocent Borislava Petrova, ik geeft orgellessen bij mij thuis op een elektronisch Johannus orgel en deel graag mijn ervaring en passie voor muziek van Bach, Buxtehude, Sweelinck en Pachelbel!

Online Orgellessen

Ik geef ook lessen via Skype of Zoom. Live feedback en persoonlijke instructies. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat doen we in de les?

Natuurlijk werken we, net als bij pianospel, aan toonladders, een goede en ontspannen houding achter het instrument en een soepele techniek. Pedaalwerk ontwikkelen? Ik help je graag!

Muziektheorie en harmonieleer

Je leert meer over improvisatie, registratie en pedaaltechniek. Ook veel voorkomende compositievormen als Preludium, Toccata en Fuga worden behandeld. Wanner je wilt geef ik graag uitleg over muziektheorie en harmonieleer. Benieuwd? Boek een proefles!

Orgelbegeleiding of orgelconcert?

Zangers, koren en instrumentalisten die begeleiding zoeken voor optredens, diensten en speciale gelegenheden kunnen altijd terecht bij mij.

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza