Thomas Peters Elektrische gitaarles in Rotterdam

Gitaar spelen in Rotterdam

Zoek je een enthousiaste gitaarleraar voor je kind of voor jezelf? Absolute beginner of ben je een meer ervaren gitarist en wil jij je techniek een boost geven en beter gitaar gaan spelen? Iedereen is welkom! Boek direct een proefles.

Beginners

Omdat er vele methodes zijn om goed gitaar te leren spelen en jij natuurlijk je favoriete muziek gaat spelen maken we een persoonlijk lesplan. Je leert een goede basis en we besteden aandacht aan een ontspannen houding, linker- en rechterhand techniek, strumming, akkoorden, fingerpicking, tabs, notenlezen en basis muziektheorie.

Jazz, rock, pop of songwriter

We gaan in korte tijd een repertoire van nummers opbouwen. Plezier in gitaarspelen heeft de hoogste prioriteit. We gaan uit van de muziek die jij leuk vindt. Jazz, rock, pop of singer-songwriter? Het is allemaal mogelijk.

Je les opnemen

Ook is het mogelijk een opname van de les mee naar huis te nemen, zodat je alles nog eens rustig kunt terugluisteren.

Gitaarles gevorderden

Je verdiepen in een bepaalde stijl? Oude gewoontes vervangen door je techniek te verbeteren? Met tips uit de praktijk worden je solos' interessanter en leer ik je soepeler te spelen en met meer gemak te improviseren. Alles over het gebruik van versterkers, pedals, software en effecten. Nieuwsgierig? Boek een proefles!

Flexibiliteit

Heb je een drukke baan en niet iedere dag tijd om te oefenen? Met het strippenkaart systeem heb je flexibiliteit en mis je nooit een les!

Wat doen we in de proefles?

In de proefles kijken we of er een klik is en bespreken we hoe de lessen eruit gaan zien. Wat wilt je leren en hoe ga je dat bereiken. Als je nog geen gitaar hebt krijg je advies over huur of koop.

Leslocatie

De lessen zijn in mijn home studio in Rotterdam Noord / Liskwartier - Gemakkelijk te bereiken met OV. Ik geef lessen op akoestische en elekrische gitaar.

Online gitaarles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Informeer naar de mogelijkheden!

Over Thomas

Thomas studeerde in 2015 cum laude af aan de Jazz Academy van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Naast zijn activiteiten als gitaardocent speelt hij al jaren optredens met verschillende bands en muzikanten in uiteenlopende genres. Daarnaast stond hij in de finale van de prestigieuze Erasmus Jazz Award.Electric Guitar Lessons Rotterdam Centre

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza