Zoek je een gitaarleraar in Rotterdam? Aktas Erdogan - Turkse muziek, Doudouk, Ud, Kaval, Ukulele, Gitaarles klassiek, jazz, pop, rock in Rotterdam

Aktas Erdogan Gitaarlessen in Rotterdam

Gitaarles alle niveaus - Rotterdam

Hi! Ik ben all-round gitarist en gitaarleraar Aktas Erdogan in Rotterdam. Ga je beginnen met gitaarspelen of ben je meer gevorderd en wil jij je techniek boosten en inspiratie opdoen bij een pro? Vroeger ooit gitaar gespeeld en wil je weer wat lessen nemen? Welkom voor een proefles!

Leslocaties- les aan huis

In mijn lesstudio's, waar de lessen plaatsvinden, Voermanweg (Alexandrium Shopping Center) en Larikslaan (Schiebroek-Hillegersberg) heb ik verschillende elektrische en akoestische gitaren. In overleg kom ik op de scooter gitaarles bij jou aan huis geven!

Wereldmuziek - Ud - Kaval - Doudouk

Heb je belangstelling voor Turkse muziek en muziek uit het midden oosten? Ud, Kaval, Duduk, Ukulele of Ney leren spelen?  Meer kennis van de muziek hebben, Makam theorie, en improviseren in verschillende stijlen? Ik kom uit Istanboel en ben allround musicus en helemaal thuis op deze instrumenten om je vakkundig te kunnen begeleiden en te inspireren.

Online gitaarles

Eventueel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden.

Muziekstijlen

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les. Dit loopt van Klassiek, Jazz, Pop, Rock, Country, Blues, Flamenco en Latin tot traditionele Turkse muziek en Ukuleleliedjes. Tips uit de praktijk helpen je verder om je spel op een hoger niveau te brengen.

Beginners

Kom je niet verder via online lessen, dan is begeleiding van een professionele leraar een goede keuze. Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek, akkoordkennis, strumming, finger style, tabs, solo's spelen, begeleiden, improvisatie en een stukje theorie.

Meer gevorderd

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen en je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. Een ontspannen speelhouding  voorkomt blessures en verbetert je spel. Uiteraard hebben we hier dus aandacht voor! Ik ben een muzikale duizendpoot en begeleid je graag om je in alle stijlen te verdiepen en te ontwikkelen.

Gitaar huren of kopen?

Heb je nog geen gitaar? Er staat er een klaar voor de proefles. Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument!

Samenspelen - Improviseren

We improviseren en spelen samen in de les. Hierdoor ontwikkel jij je muzikale vaardigheden, ga je beter luisteren naar de ander en ga je vrijer en communicatiever spelen.

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

Over Aktas

Aktas Erdogan ontving zijn gitaaropleiding Klassiek/ Jazz en Pop aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als docent heeft hij meer dan15 jaar ervaring. Als gitarist won hij de "Best Dutch Guitarist Prize" tijdens het Twents Gitaar Concours en hij was  1e prijswinnaar op de 'Istanbul Guitar Competition'. Aktas treedt op op binnen-en buitenlandse concertpodia en werkt regelmatig mee aan opnames. Er verschenen diverse albums. Als gitaardocent is hij verbonden aan The Nord Anglia International School of Rotterdam.

Gevestigd in

 • Rotterdam

Leslocatie

 • Aan huis
 • Rotterdam Alexander
 • Online
 • Hillegersberg
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Turks
 • Engels
 • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.