Zoek je een gitaarleraar in Rotterdam? Aktas Erdogan - Turkse muziek, Doudouk, Ud, Kaval, Ukulele, Gitaarles klassiek, jazz, pop, rock in Rotterdam

Aktas Erdogan Gitaarlessen in Rotterdam

Gitaarles - elektrisch en akoestisch

Ga je beginnen met gitaarspelen of ben je meer gevorderd en wil jij je techniek boosten en inspiratie opdoen bij een pro? Vroeger ooit  gitaar gespeeld en heb je nu tijd om de draad weer eens op te pakken?

Leslocaties- les aan huis

In mijn lesstudio's waar de lessen plaatsvinden, Voermanweg (Alexandrium Shopping Center) en Larikslaan (Schiebroek-Hillegersberg) heb ik verschillende elektrische en akoestische gitaren. In overleg kom ik op de scooter gitaarles bij jou aan huis geven!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Muziekstijlen

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les en we werken aan de muziek die jou het meest motiveert en die je het mooist vindt om te spelen! Dit loopt van Klassiek, Jazz, Pop, Rock, Country, Blues, Flamenco en Latin tot traditionele Turkse muziek en Ukuleleliedjes. Tips uit de praktijk helpen je verder om je spel op een hoger niveau te brengen!

Ukulele

Jezelf begeleiden als je je favoriete liedjes zingt, samen met vrienden jammen en lekker muziekmaken? De ukulele is het perfecte instrument en je hebt het snel onder de knie! Misschien dacht je via youtube wel liedjes te kunnen oefenen? Het blijkt toch moeilijker, hoor ik vaak! Met een aantal privélessen kom je snel verder!

Beginners

Kom je niet verder via online lessen met je gitaarspel en zoek je begeleiding en persoonlijke aanwijzingen in een live situatie met een professionele leraar? Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek en we besteden aandacht aan akkoordkennis, strumming, finger style, tabs, solo's spelen, begeleiden, improvisatie en een stukje theorie.

Gevorderden

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen en je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. Een gezonde en ontspannen houding tijdens het gitaar spelen voorkomt blessures en vergroot het gemak waarmee je gaat spelen. Uiteraard hebben we hier dus aandacht voor in je les! Ik ben een muzikale duizendpoot en begeleid je graag om je in alle stijlen te verdiepen en te ontwikkelen.

Wereldmuziek - Ud - Kaval - Doudouk

Heb je belangtselling voor Turkse muziek en muziek uit het midden oosten? Ud, Kaval, Duduk of Ney leren spelen of je spel op een hoger niveau brengen? Meer kennis van de muziek hebben en improviseren in verschillende stijlen? Ik kom uit Istanboel en ben allround musicus en helemaal thuis op deze instrumenten om je vakkundig te kunnen begeleiden en te inspireren! Boek een proefles om kennis te maken!

Gitaar huren of kopen?

Heb je nog geen gitaar? Er staat er een klaar voor de proefles! Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument!

Samenspelen - Improviseren

We improviseren en spelen samen in de les. Hierdoor ontwikkel jij je muzikale vaardigheden, ga je beter luisteren naar de ander en ga je vrijer en communicatiever spelen.

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

Over Aktas

Aktas Erdogan ontving zijn gitaaropleiding Klassiek/ Jazz en Pop aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als docent heeft hij meer dan15 jaar ervaring. Als gitarist won hij de "Best Dutch Guitarist Prize" tijdens het Twents Gitaar Concours en hij was  1e prijswinnaar op de 'Istanbul Guitar Competition'. Aktas treedt op op binnen-en buitenlandse concertpodia en werkt regelmatig mee aan opnames. Er verschenen diverse albums. Als gitaardocent is hij verbonden aan The Nord Anglia International School of Rotterdam.

Gevestigd in

 • Rotterdam

Leslocatie

 • Aan huis
 • Rotterdam Alexander
 • Online
 • Hillegersberg
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Turks
 • Engels
 • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson