Cem Ergul - Gitaarles aan huis voor jongeren en volwassenen in Rotterdam. Klassiek Spaanse gitaarles in Rotterdam. Cem Ergul. Gitaarles in het Turks, Koerdisch en Engels.

Cem Ergul Gitaarlessen in Rotterdam

Gitaarles aan huis Rotterdam

Hallo, Ik ben Cem Ergul, all-round gitarist en gitaarleraar in Rotterdam. Ik geef de gitaarlessen in Rottedam graag bij jou aan huis. Lekker makkelijk! Je leert notenlezen, akkoorden, tabs, slagtechnieken, finger style, muziektheorie, en achtergrondinformatie over de gitaar.

Klassieke muziek - Spaanse gitaar

Of het gaat om Bach of andere componisten uit de barok, of Spaans klassiek, de muziek van Ginastera, Albeniz, Rodrigo of de Falla, om klassieke akoestische gitaar te spelen heb je een speciale, klassieke techniek nodig. Hiervoor ben je bij mij helemaal aan het juiste adres!

Pop - Jazz - Liedjes

Liever pop, jazz, of verschillende soorten folk of songwriter? Solo's improviseren en nummers op gehoor leren? Ik ben thuis in al deze stijlen en ga graag met je aan de slag.

Turkse muziek en meer!

Ontdek de wereld van liedjes en klassieke Turkse, Koerdische, Armeense, Azerbaijaanse of Perzische muziek op je gitaar De lessen kunnen in de Turkse en Koerdische taal worden gegeven.

Elektrische gitaar

Natuurlijk kun je voor lessen op elektrische gitaar, spelen met plectrum en picking , Blues, Rock, Pop en jazz ook prima bij mij terecht. Nog geen ervaring met de toepassing van pedals en software, maar heb je het al wel in huis? Spreek af voor een proefles en ik help je op weg.

Ukulele

Je eigen nummers schrijven, liedjes op gehoor naspelen en samen met vrienden op het strand of bij vuurtje chillen met je Ukulelel erbij! Niet moeilijk om te leren maar super effectief! Ik geef ook Ukulelelessen aan huis in Rotterdam.

Over mij

Ik speel gitaar vanaf mijn 8e jaar en speel sindsdien iedere dag. Na mijn vooropleiding aan het Mersin Universiteits Conservatorium vervolgde ik mijn studie aan het conservatorium van Antalya. Ik heb deelgenomen aan en eerste prijzen gewonnen op internationale gitaarconcoursen in Roemenie, ( Eduard Pampfil gitaar festival), Alirio Diaz festival, Italie en Istanbul Gitaar Festival, Turkije. Sindsdien treed ik regelmatig op en geef ik veel gitaarlessen aan jong en oud.

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Rotterdam
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Turks

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)