Federico Castelli - Gitaarles in Rotterdam voor beginners en gevorderden. Gitaarleraar Jazz, pop, klassiek, rock country en meer! Privé gitaarlessen in Rotterdam Cool voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook online gitaarles.

Federico Castelli Gitaarlessen in Rotterdam

Gitaarles beginners Rotterdam

Zoek je een enthousiaste gitaarleraar voor je kind in Rotterdam? Wil je jouw favoriete nummers leren spelen en wordt het je eerste kennismaking met de gitaar? Je droom verwezelijken en eindelijk met gitaar beginnen?

Meer gevorderd

Of ben je meer ervaren en loop je vast met je techniek en wil Je je theoretische kennis verbreden en meer inzicht krijgen in hoe een compositie of nummer is opgebouwd? Dan ben ik de leraar voor jou: ik ga je helpen om goed gitaar te kunnen spelen, jouw eigen sound te ontdekken en ik zet je op het juiste pad van je muzikale reis!

Alle stijlen

Ik ben Italiaans gitarist en docent Federico Castelli en ik houd van heel veel muzieksoorten! Ik heb veel ervaring met pop, klassiek, jazz, rock, folk en country. Natuurlijk kun je lessen op akoestische of elektrische gitaar.

Improviseren

Improviseren kun je leren. Door veel te luisteren, na te spelen, tips uit de praktijk toe te passen en veel te proberen worden je solo's steeds interessanter. Inzicht in scales en akkoorden is super belangrijk en dat krijgt zeker aandacht.

Wat gaan we doen?

Lesplan op maat, jouw muziek centraal, goede basistechniek, fingerstyle - fingerpicking, strumming, ontspannen houding, notenlezen, tabs, akkoordkennis, improvisatie, solo's spelen, begeleiden, songwriter, muziektheorie, pedalen, effecten, software, hardware en, heel belangrijk, een relaxte sfeer in je les!

Ukulele

Jezelf begeleiden als je je favoriete liedjes zingt, samen met vrienden jammen en lekker muziekmaken? De ukulele is het perfecte instrument en je hebt het snel onder de knie! Schrijf je vandaag nog in voor een proefles!

Flexibiliteit

Heb je een drukke baan en niet iedere dag tijd om te oefenen? Met een strippenkaart heb je flexibiliteit en mis je nooit een les!

Online lessen

Ook geef ik online live lessen voor alle niveaus. Ik ben uitgerust met een professionele multicamera en microfoon om de beste audio-/video-ervaring van professionele kwaliteit te garanderen. Boek een proefles! Informeer naar de mogelijkheden!

Over Federico

Federico is een Italiaanse gitarist, woonachtig in Rotterdam. Na zijn vertrek naar Nederland als exchange student, is hij afgestudeerd in 2013 aan Codarts in Jazz Gitaar. Daarna behaalde hij de Master in Jazz Gitaar in 2016. Federico is actief als sessie muzikant, componist en muziek docent sinds 14 jaar. De afgelopen jaren speelde hij met zijn eigen trio "Fish Country" en was actief in o.a. het Dick De Graaf New Quartet, Alessandro Fongaro 5et, ROEST, Kika Sprangers, Jo Goes Hunting, Carol Might Know en meer.

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Rotterdam
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Italiaans
  • Engels
  • Nederlands

Lesprijzen in overleg

Stuur een bericht, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson