Thomas Peters Gitaarles in Rotterdam

Gitaarles in Rotterdam

Gitaar leren spelen en zoek je een enthousiaste gitaarleraar in Rotterdam? Of speel je al een tijd en wil jij je techniek opfrissen en inspiratie opdoen? Kinderen of volwassenen, beginners of gevorderden, welkom voor een proefles in mijn gitaarstudio in Rotterdam Noord /Liskwartier.

Beginners

We gaan in korte tijd een leuk repertoire van liedjes opbouwen, want plezier in het spelen heeft de hoogste prioriteit. We gaan uit van de muziek die jij leuk vindt. Jazz, rock, pop of singer-songwriter? Het is allemaal mogelijk.

Wat ga je leren

Je leert een ontspannen houding, strumming patterns, tabs, noten lezen, finger style, improvisatie. We besteden aandacht aan akkoordkennis, begeleiden, techniek en basis muziektheorie.

Opname van je les

Het mogelijk een opname van de les mee naar huis te nemen, zodat je alles nog eens rustig kunt beluisteren.

Gevorderden

Veel gevorderde gitaristen vinden het lastig om progressie te blijven boeken. Je hebt je gewoontes en loopt vast. Je zult merken dat je met een nieuwe invalshoek direct verder komt. We werken aan je techniek met oefeningen op maat en effectieve tips uit de praktijk zodat je vrijer, sneller en trefzekerder gaat spelen. Benieuwd? Maak een afspraak voor een proefles!

Flexibiliteit

Heb je een drukke baan en niet iedere dag tijd om te oefenen? Met het strippenkaart systeem heb je flexibiliteit en mis je nooit een les!

Wat doen we in de proefles?

De proefles is er om kennis te maken en samen te kijken hoe de lessen eruit gaan zien. Wat wil je leren en hoe gaan we dat bereiken? Natuurlijk speel je op je instrument of krijg je advies over huur of koop wanneer je nog geen gitaar hebt.

Online gitaarles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Thomas

Thomas studeerde in 2015 cum laude af aan de Jazz Academy van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Naast zijn activiteiten als gitaardocent speelt hij al jaren optredens met verschillende bands en muzikanten in uiteenlopende genres. Daarnaast stond hij in de finale van de prestigieuze Erasmus Jazz Award.

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza