Kaori Fornos Ohnuma - Jazz en pop pianolessen in Rotterdam beginners en gevorderden. jazz harmony lessons and improvisation

Kaori Fornos Ohnuma Pianolessen in Rotterdam

Pianoles in Rotterdam - Jazz - Pop - Klassiek

Hey there! Mijn naam is Kaori en ik ben jazz pianiste en pianolerares in Rotterdam. Speel je klassiek of houd je van Jazz, Pop en andere genres? Wil je leren hoe je meeslepende solo's kunt improviseren? Je repertoire vergroten en aan je techniek werken?

Jazz, Pop, Funk en meer

Om jazz, pop en andere stijlen te spelen is het nodig dat je veel weet van akkoorden, jazz harmony en akkoordsymbolen. Dat helpt je als je adembenemende solo's wilt improviseren en op een creatieve manier wilt kunnen begeleiden. We werken aan o.a scales, pentatonic scales, Real Book, timing en complexe ritmische structuren.

Jouw favoriete muziek

Behoren Einoudi, Bach, Blues, Weather Report, Bill Evans, Wynton Kelly, Yiruma, filmmuziek van LaLaLand of Coco tot jouw favo's? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Luisteren naar grote jazz pianisten en hun spel analyseren helpt je om je eigen stijl en creativiteit te ontwikkelen.

Beginners - volwassenen

Met bekende klassieke en moderne  pianostukjes en gerichte oefeningen ontwikkel jij een perfecte techniek op de piano. We maken een begin met improvisatie wanneer je andere stijlen dan klassiek wilt spelen. Gehoortraining, basiskennis muziektheorie, toonsoorten, toonladders en noten lezen hoort erbij. En natuurlijk spelen we ook samen!

Pianolessen voor kinderen

Op een speelse manier, met klassieke en populaire liedjes en oefeningen, leert je kind een goede basistechniek op de piano.  Je kind ontwikkelt spelenderwijs een muzikaal gehoor, ritmegevoel, muzikaliteit en leert notenlezen. Samen muziekmaken doen we in de les, met stukjes voor 4 handen, en plezier staat voorop!

Muziektheorie -componeren

Mijn lessen bieden, naast techniek en tips uit de praktijk, relevante informatie over muziektheorie en analyse. Uiteraard altijd toegpast op de stijl die je voorkeur heeft. Schrijf je je eigen muziek? Ik ben ook componist en geef je graag advies en tips hoe jij je ideeën vorm kunt geven.

Proefles

In de proefles krijg je een indruk van mijn manier van lesgeven, bespreken we je doelen, muzikale wensen en de lesprijzen. Leuk om je te horen spelen!

Leslocatie

Ik geef de pianolessen in mijn muziekstudio in Rotterdam Noordereiland. Prima te bereiken vanuit alle delen van Rotterdam!

Flexibel en gemotiveerd

Met een strippenkaart van 5 of 10 pianolessen heb je flexibiliteit en kwaliteit en verlies je nooit een les. Zo blijf je gemotiveerd om lekker te oefenen!

Online Pianoles

 Ik geef ik ook online lessen Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Mij

Op driejarige leeftijd begon ik met pianospelen, op mijn zestiende componeerde ik mijn eerste pianoliedje. Als pianist ben ik thuis in heel veel stijlen en treed ik regelmatig op.  Sinds mijn 18e dirigeer ik daarnaast kleine ensembles en creeer mijn eigen multidisciplinaire projecten met een mix van muziek, theater en andere kunsten. Door mijn liefde voor muziek te delen, zorg ik ervoor dat de boodschap overkomt, ongeacht het niveau van de deelnemers. Mijn focus ligt vooral op het samen spelen, muzikaal actief zijn en daarbij plezier maken.

Gevestigd in

 • Rotterdam

Leslocatie

 • Noordereiland Rotterdam
 • Rotterdam
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Japans
 • Nederlands
 • Engels
 • Spaans

Inspirerende proefles!

Fijne proefles, ik ben geinspireerd geraakt om het pianospelen weer op te pakken. We hebben direct vervolglessen ingepland!
Georgina, 38

Kaori is a top piano teacher!

Het was een fantastische proefles. Wat een enthousiasme en vriendelijkheid. Ik werd volledig op mijn gemak gesteld en aangemoedigd als het even lastig leek. Kaori is top -
Annemiek, 27

Deskundige pianodocent!

Kaori is Communicatied, vriendelijk, deskundig, enthousiast. doelgericht en inspirend.
Angela, 42

She adapts the Teaching Style

Kaori is very friendly, patient and positive. We like that for each of our children she adapts the teaching style and rhythm to their profile.
Dan, father of 2 twins of 6 years old

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza