Op zoek naar een motiverende pianodocent? Mijin Kim Jazz, latin, klassiek, pop Pianoles in Capelle a/d IJssel Plezier in muziek!

Mijin Kim Pianolessen in Rotterdam

Maak muziek op je piano!

Heb je ooit piano gespeeld en ga je nu de draad weer oppakken? Ben je meer gevorderd of ben je een echte beginner en net zo enthousiast over pianospelen als ik? Mijn naam is Mijin Kim en ik geef pianoles aan volwassenen en jongeren.

Waar zijn de lessen?

Mijn studio is in Capelle a/d IJssel. Zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam met het OV. In overleg is les aan huis mogelijk.

Klassiek, Pop,  Jazz

Het repertoire waar je aan gaat werken kiezen we in overleg. De basis is klassiek maar er is veel meer leuke muziek! Je speelt altijd leuke en uitdagende stukken en met oefeningen op maat merk je direct je vorderingen! Wil je lichte muziek of Jazz spelen, mijn specialisme, dan heb ik specifiek materiaal voor je.

Beginners

Je leert noten lezen en met een selectie uit de leukste en beste piano methodieken ontwikkel je stap voor stap een solide basis. Je speelt leuke liedjes en je begint met eenvoudige voordrachtstukjes. Heeft pop of jazz je voorkeur? Met eenvoudige akkoorden-schema's maak je een begin met improvistatie. We werken aan ontwikkeling van je gehoor, timing, onafhankelijkheid van beide handen.

Gevorderden - Jazz - Latin

Ontwikkel je techniek en creativiteit met effectieve oefeningen, klassieke- en Jazz etudes, Real Book, Pop, Blues, Latin en hedendaagse improvisatie. Je leert alles over akkoorden, timing en we werken aan een soepele techniek, zodat je vrij kunt improviseren en solos' spelen.

Flexibele lestijden!

Heb je een drukke baan, druk op school of op andere manier behoefte aan flexibiliteit? Volwassen en jongeren gebruiken graag de Strippenkaart van 10 pianolessen. Je hebt maximale flexibiliteit, spreekt per keer je les af en verliest zo nooit een les.

Plezier in muziek!

Plezier bij het studeren en tijdens je les is echt belangrijk. Het samengaan van techniek en muzikaliteit inspireert om regelmatig even te oefenen. Ik zorg daarom altijd voor boeiend en uitdagend lesmateriaal en een relaxte sfeer in je les!

Online Pianoles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Mijin Kim

Mijin is geboren in Korea en begon met pianolessen toen zij 5 jaar oud was. Ze heeft een klassieke basis en toonde al snel een toenemende belangstelling voor pop en jazz. Vanaf haar 19e begon zij haar studie piano klassiek aan het Soong-Sil Conservatory en Jazz en Popmuziek aan de Seoul Jazz Academy.
Haar Bachelor and Master degree piano behaalde zij in Nederland. Al tijdens haar Master studies verscheen haar eerste album (End of the Line – 2014). Als pianodocent heeft zij sinds 2003 ruime ervaring opgebouwd met privéleerlingen en onder andere aan de Seoul Jazz Academy.

Silence is to me the essence of music… I m looking for that sound in every note I play

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Capelle a/d IJssel
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Koreaans
  • Engels
  • Nederlands

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza