Thomas Maasz
Pianoles

Pianoles aan huis - Klassiek - Jazz - Pop

Pianoleraar Thomas Maasz geeft pianoles aan volwassenen en jongeren in Rotterdam. Heb je ooit piano gespeeld en ga je nu de draad weer oppakken? Ben je gevorderd of ben je een echte beginner? Je bent altijd welkom om een gratis proefles af te spreken!

Gevorderden- Jazz - Pop en improvisatie

Ontwikkel je techniek en creativiteit met effectieve oefeningen, voordrachtstukken, klassieke- en Jazz etudes, Real Book, Pop, Blues, Funk. Je leert alles over akkoorden, timing en improvisatie. Thomas Maasz is specialist in Jazz en lichte muziek, enthousiast, professioneel en is flexibel met locatie en lestijden.

Pianoles - beginners

De basis van het pianospel leer je met motiverend en instructief lesmateriaal. Ik leer je noten lezen, je eigen liedjes maken en improviseren. Wil je lichte muziek of Jazz spelen dan krijg je daar specifiek oefenmateriaal voor.

Flexibele lestijden!

Heb je een drukke baan, druk op school of op andere manier behoefte aan flexibiliteit? Volwassen en jongeren gebruiken graag de Strippenkaart van 10 pianolessen. Je hebt maximale flexibiliteit, spreekt per keer je les af en verliest zo nooit een les.

Over Thomas Maasz

Thomas is 1e prijswinnaar van de Zoetermeer Jazz Award 2011 en ontving als tevens de PersprijsĀ  bij de Leiden Jazz Award 2012 Thomas speelt met diverse bands en treedt regelmatig op in Hongarije, Engeland en Nederland
Hij studeerde in Rotterdam aan het conservatorium bij Kris Goessens en behaalde zijn Master degree in Amsterdam aan het Conservatorium.

Probeer het Starterspakket van 3 lessen!
GRATIS PROEFLES

Silence is to me the essence of musicā€¦ I m looking for that sound in every note I play

Contact Thomas Maasz

Thomas is een fijne pianoleraar

Thomas Maasz is een fijne pianoleraar. Hij is geduldig en zeer positief. Met veel enthousiasme geeft hij pianoles. Hij kiest leuke muziek uit maar laat je ook vrij om zelf muziek te kiezen.
Marjolijn

Een vriendelijke pianodocent

Thomas Maasz is een erg vriendelijke docent die goed uitlegt. Wanneer je iets niet begrijpt, legt hij het geduldig nog een keer uit. Hierdoor voel je je op je gemak en kun je gewoon al je vragen stellen. Hij illustreert zijn uitleg vaak op de piano, waardoor het snel duidelijk wordt.
Groeten, Rik

Hij kan heel goed uitleggen

Thomas Maasz is een hele aardige, enthousiaste en bovenal deskundige leraar. Hij kan heel goed uitleggen hoe muziek / hoe het stuk in elkaar steekt en adviseert oefeningen te doen die voor jou op maat geschreven lijken te zijn. Vriendelijk maar doortastend weet hij je snel verder te brengen.
Jan de Jonge

Hij geeft me vertrouwen

Inmiddels heb ik ongeveer een jaar les van Thomas Maasz en ik heb al heel veel geleerd. Hij geeft me vertrouwen en weet altijd de positieve punten te benoemen, ook als ik het zelf nog niet zo goed vind gaan. Hij heeft inzicht in wat voor mij de beste manier van leren is en past daar zijn lessen op aan. Hij zoekt stukken uit die uitdagend zijn, waardoor ik mijn pianoskills meer en meer kan ontwikkelen.
Ilse

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!