Andrea Leone. Ervaren en enthousiast saxofoonleraar in Rotterdam Zuid. Je kunt bij mij terecht voor privelessen op alt - sopraan - en tenor sax. Saxofoonlessen volwassenen en jongeren.

Andrea Leone Saxofoonlessen in Rotterdam

Saxofoonles Rotterdam - Andrea Leone

Hi, Ik ben Andrea Leone, ervaren en enthousiast saxofoonleraar in Rotterdam Zuid. Je kunt bij mij terecht voor privelessen op alt - sopraan - en tenor sax. Mijn lessen zijn voor volwassenen en jongeren. Vanaf een jaar of 8 kun je meestal al beginnen met saxofoonspelen.

Jazz, pop, blues, funk, klassiek en hip hop.

Ik ben al mijn hele leven gek van saxofoon, zo'n super veelzijdig instrument! Je kunt er echt alle soorten muziek mee spelen. Jouw muziekkeuze staat altijd centraal in de lessen en ik laat je graag kennis maken met muziek die je misschien nog niet hebt ontdekt! De klank en de manier van spelen verschilt per muzieksoort. Je kunt bij mij terecht voor Jazz, pop, blues, funk, klassiek en hip hop en meer!

Saxofoonles beginners

Je leert de basis van het blazen, een ontspannen houding, een goede ademtechniek, basis muziektheorie, notenlezen en we maken een begin met improvisatie! Je speelt al snel nummers en je leert hoe je die vette sound uit je instrument kunt halen.

Saxofoonles meer gevorderden

Je eigen sound ontwikkelen en je techniek verbeteren om nog beter te kunnen spelen? Om interessantere solo's te kunnen improviseren werken we aan kennis van akkoorden, drieklanken, dubbeltonen, harmonics, techniek en scales.
Mijn lessen staan bekend om relaxte sfeer, tips uit de praktijk, veel muziek en je gaat zeker weten gemotiveerd naar huis!

Saxofoonlessen in Rotterdam Zuid

Ik geef de lessen zijn in mijn ruime studio in Rotterdam Zuid. Goed te bereiken met OV.

Weing tijd om op je sax te spelen?

Drukke baan of veel werk voor school? Ik leer je hoe je effectief kunt studeren en in korte tijd alles kunt oefenen wat je nodig hebt om beter te gaan spelen, zodat je het meeste uit je oefenuurtje haalt! Benieuwd? Boek een proefles!

Saxofoon huren of kopen

Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument en waar je een saxofoon kunt huurkopen! Voor de proefles kan ik voor een instrument zorgen.

Online Saxofoonlessen

Eventueel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Andrea

De Italiaanse saxofonist Andrea behaalde zijn master klassiek saxofoon Cum Laude aan het Conservatorio "G. Martucci" en voor Jazz aan het Conservatorio G. Puccini.  Op CODARTS in Rotterdam behaalde hij zijn Master's Degree in Jazz in 2017. Hij studeerde bij Tineke Postma, Ben van den Dungen, Simon Rigter, Nils van Haften. en volge masterclasses bij Mark Turner, George Garzone, Enrico Rava, Rick Margitza, Seamus Blake, Ben Wendel, Miguel Zenon, Ambrose Akinmusire, Aaron Goldberg.

Andrea maakte opnames met Danilo Gallo, Reinier Baas, Stefan Lievestro, Yamandu Costa en treedt op op festivals en in  jazz clubs in Europa: North Sea Jazz Festival, Otis Park Festival, International Jazz Rotterdam, Gezmataz Festival, Barga Jazz, Jazz-Rally Dusseldorf, De Doelen, Lantarenvenster, Dizzy Jazz Club, Bird en meer.

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Rotterdam
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Italiaans

Fijne proefles saxofoon!

Ik ben bij Andrea geweest voor een proefles. Dat is mij goed bevallen en neem gelijk 10 lessen. Nog bedankt voor de tip !
Leo

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza