Davide Romeo Saxophone teacher Rotterdam. Super cool saxophone lessons Jazz, Pop, Blues, Funk, Latin in Rotterdam for beginners and advanced.

Davide Romeo Saxofoonlessen in Rotterdam

Saxofoonlessen in Rotterdam

Hallo! Ik ben Davide Romeo, jouw saxofoonleraar in het bruisende hart van Rotterdam. Wil je beginnen met saxofoonlessen of speel je al een tijdje en wil je beter worden en ben je op zoek naar super coole saxofoonlessen in Rotterdam?

Pop, Jazz, Funk, Blues, Latin

Ik beschouw mezelf als een veelzijdige muzikant en je kunt bij mij terecht voor alle genres waar een saxofoon in voorkomt. Van Italiaanse- en internationale popmuziek tot soulful jazz, blues, funky styles, bossa nova of welke andere muziekstijl dan ook.

Alle niveaus

Ontdekken hoe je een bepaalde sound kunt maken, je techniek kunt verfijnen en een nog betere muzikant kunt worden? Verken wat ik te bieden heb en duik in de wereld van improvisatie, klank, timing, akkoorden en scales, ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau.

Alle leeftijden

Het is nooit te vroeg of te laat om aan een muzikaal avontuur te beginnen en allerlei soorten muziek te leren spelen, en dan ook nog met een fantastisch geluid en een geweldige techniek!

Proefles

In de proefles maken we even kennis, bespreken we je doelen en muzikale voorkeur en natuurlijk krijg je een beetje een indruk van hoe ik te werk ga. Meteen even afspreken?

Saxofoonlessen voor beginners

Begin je muzikale reis door meteen je favoriete nummers te spelen. Je leert de basisprincipes van blazen, ademtechniek, muziektheorie, bladmuziek lezen, ritme, muziekgeschiedenis en akkoorden. Ontdek hoe je solo's kunt improviseren en hoe je die geweldige sound uit je sax kunt halen.

Sessies voor gevorderden

Tal van effecten als vibrato, growling, sub tones, slap tongue, bending en multi phonics  (dubbelklanken) op je sax zijn gaaf om te ontdekken en te kunnen uitvoeren. Breng je spel op een hoger plan met focus op klank, een effectieve ademtechniek,  timing, articulatie en improvisatie in verschillende stijlen.

Waar worden de lessen gegeven?

Je bent welkom in mijn volledig ingerichte muziekstudio, vlakbij Rotterdam Centraal Station

Online saxofoonlessen

Liever online les?  Dat kan! Compleet met live feedback en gepersonaliseerde instructies. Muziek maken vanuit het comfort van je eigen ruimte!

Sax huren of kopen

Heb je nog geen instrument maar wil je wel beginnen? Ik ben er voor je. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar instrument of op zoek bent naar huuropties, ik help je er een te vinden!

Dubbelcheck met WhatsApp!

Heb je door de week extra tips nodig omdat je niet zeker bent van een oefening? Stuur mij gewoon video's of audio's van waar je tegenaan loopt. Ik reageer direct. Het is allemaal bij je lessen inbegrepen!

Je krijgt elke les je video!

Ja! Je snapt het! Elke les wordt opgenomen en geupload in je persoonlijke en privé YouTube-afspeellijst. Jouw huiswerk? Bij de beschrijving van elke video en wanneer nodig ook als downloadbare oefeningen in PDF.

Over mij

Ik kom uit Caserta (dicht bij Napels). Ik ben geboren in een gezin waar muziek altijd aanwezig is. Mijn ooms hebben mij een passie bijgebracht voor drums (ik begon te bespelen toen ik vier en een half jaar oud was), de piano (waarop ik vijf jaar klassieke en jazzmuziek oefende en de saxofoon (mijn hoofdinstrument).
Ik heb een bachelordiploma van Conservatorium 'GB Martini' in Bologna en een masterdiploma van 'G. Martucci' Conservatorium in Salerno.Ik kreeg de kans om mijn muzikale horizon te verbreden als Erasmus-uitwisselingsstudent bij CODARTS in Rotterdam. Ik studeerde daar onder begeleiding van veelgeprezen muzikanten als Tineke Postma, Ben van den Dungen, Simon Rigter, Rik van den Bergh en vele anderen.
Ik wil graag mijn passie voor muziek uiten door les te geven op mijn instrument en het grote belang te onderstrepen van echt inzicht in geluid en ritme. Mijn lessen bieden gehoortraining, zingen van melodieen, verkennen van toonladders, het verdiepen in harmonie met behulp van de piano, en zelfs een beetje muziektheorie als je geinteresseerd bent. Ik geloof dat alle muziek mooi is als ze vanuit het hart wordt gespeeld. Als performer breng ik Italiaanse muziek naar het Nederlandse publiek en daarnaast werk ik graag met elektronische muziek.

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Rotterdam
  • Rotterdam Centrum
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Italiaans

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst, vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat wordt jouw eerste stap?